Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden klappolt, a stift is, nekem brembo a fék és kuplung is, ugyan így néz ki mindkét oldalon a kar felfogatása, de nem adnék érte 26 ot...
Ilyenkor ini vajon hol van és mikor jelenik meg h kiokosítson h ne légy hülye, vedd meg magad 10ért az ebayen...
már régóta villannyal kellene járni
a tuning 350wattos pedelec olyat gyorsul hogy azt hiszi az ember hogy vadászgépben vagy
csak a tuti technológia el van ásva jó mélyre
nyilván brembo kuplungja van.
már rég összehasonlitottam volna ha itt volna motor. de nincs itt. ja erre gondoltam hogy kinai. attol mondjuk nekem nincs vele bajom. egyébként nem adja olcson a tag. 26 ot akar a párért. bár ha azt nézem hogy vagy 10 ezer egy sima gyári kar akkor ez ér annyit ha jó és műkszik pláne ha még paszol is rá.
köszi a választ , de nem teljesen értem. kuplungra nem jó fékre jo ? vajon variáltak e azota a szektoron ,vagyis a karokon az illesztéseken. stift stb. ezt hirdetésben találtam de nem tudott rá válaszolni aki hirdeti. nyilván nem 14 ről valók. van neki 3 garnitura.
csak hasonlítsd össze a tieddel, ha a kuplung brembo, akkor jó lesz...
én is vettem hasonlót,csak az full narancs, csájnából volt 9ezer és 7 nap... és passzol, pedig kételkedtem
2T vagy 4T...fugg,hogy mire kell.
Az hogy most mit adnak egy par meno segge ala az marketing,meg bizsnic...a tobbi megy utana, a divat utan...eccer a 2T is leagazoba lesz...es akkor jonnek a sugarhajtasuak
mennyi bajotok van

érzésre akkor is 2T
Kellett volna menni teremkrosszra amíg mentek a kétték...
Sok néző kibukott már az elején.
Helló!
Azért mennek kéttével mert ezt adják alájuk, ha 4 tét adnának, akkor azzal mennének.

Milyen fejlesztésről beszélsz? Nem tudtak 70 év alatt egyetlen értelmesen működő injektort gyártani a benzines kétté mocira, ma meg anélkül szart sem ér. De ha véletlen mégis csinálnának rá faca injektort, még akkor is maradna megoldhatatlan hibája bőven...
nem hülyeség
nézzük a végleteket: elfogy magyarországon mondjuk 1 milliárd liter benzin, egy hipiszupi olajjal&géppel mondjuk 100liter benzinhez kellene 1 liter olaj számold ki mennyi olaj füstölne el ha mindenhol csak 2t gép lenne
melóhelyen nyáron műszak után indul 10-20-30 2t robogó-simson-stb, alig kapsz levegőt
Én vettem 2011-re,de a kuplung brembo,nem magura.jo anyag
esetleg valaki képről tudná e hogy paszol e 14-15 ktm re ez a két kar?
Hagyjuk már ezt a környezetvédős hülyeséget, divat az egész. Ha nem állították volna le a 2T fejlesztését az elmúlt 15-20 évbe,n szerintem már ugyanolyan értékeket tudna mint a 4T, de ezt már úgysem fogjuk megtudni:)
Mi olajbol meg veszunk 2 kartonnal..24 darab..az egy evre eleg a bandaba...egy veszi..es mikor valakinek kell akkor veszuk el es adjuk a penzt..van nalunk egy ugymond raktaros...mivel mindenkinek ktm 300..az alkatreszekbol is majdnem mindenbol van a garazsba keszleten valami,gumi,olaj,tublis,kormany,karok,muanyagok...ha kell utolso percbe megy a telefon es megy a motorozas
Csak a benzinbe gondoltam, de utána nézek.
Eddig motul 800-at használtam.
Köyzi.
http://shop.patrickmoto.ro/cat...
Minden szar van...a lanc spey az nagyon tetszett mindenkinek,nagyon fasza,en pl meg hasznalom kozbe a motort mosni a vegyszert amit toluk veszek..10 euro,de a motorbol ujat csinal....hasznalok meg ipari mososzert is amit a kutaknal a gepekbe hasznalnak autot mosni,de az vizet se vihet ehez kepest...es a tello olajat is hasznaltam ebbol es legedett voltam en is es mas is....ezeket nem azert irom,hogy most barkit is meg talaljak gyozni...lofaszt,semmi erdekem,csak azert irom,hogy vannak meg jo termekek csak nincsenek be futtatva.
Alitolag a regi motul tulajdonos eladta a jelelnlegi Motult es valami szerzodest csinaltak,hogy csinalhat megint olajat de nem reklamozhatja franciakon kivul sehol csak X ev utan...nem is lattam reklamot sehol.
a 2t gépeket már régen el kellett volna felejteni
nem azért mert szar hanem mert környezetszennyező és gazdaságtalan az üzemeltetése
bár a 4t olajokat se szívesen veszik vissza szóval ha úgy vesszük a felső mondatnak sincs semmi értelme
voltam pár szervizbe, többségében csak fintorogtak azon hogy odavigyem az olajam
pedig tőlük elviszik ingyen(erre is rákérdeztem)
De amugy van itt par haver aki piros,lancfureszbe hasznalatos olajat hasznalnak..evek ota...Husqwarna olaj...es ezekbol van topp versenyzo is
Hello Janek!
Akkor szerinted a mostani gyári versenyzők akik 2T-vel vannak az élmezőnyben még inkább gyaláznák a mezőnyt 4T-vel?
Motorex Top speed vagy Formula 4T a valtoba,e kavaro olajat...hehe..Boxer full sintetikus...francia olaj..Motul leany valalata csinalja..csak franciaknal forgalmazzak,de Patrick hozza a francaktol..olcso...de nagyon jo..itt mindenki a mi korunkbol onat veszi es 10 euro egy liter..Motul minoseg.Mar vagy 6 eve sok motor ezzel fut...romiba nem is lehet mashol kapni.De ha van kavaro olajam akkor Ipone-t is nyomok bele kozbe
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/212398/SUZUKI_RM_125_250_RMX_250_ALKATRÉSZ.html

vegyéltőle 10.000ért egy vázat...
Szia Jaxy.
Milyen olajat használsz a gépedbe?
Ne mentegetoz.

Dew epp azon van, de neked az se jo.

Te semminek nem tudsz orulni

(epp ma voltam a helyi janeknel, pont olyan mint te ha telefono beszelek vele, aztan eloben meg tok jo fej. Van remeny szamodra is )