A megelőzés lenne a fontos nem pedig az utólagos büntetés,csak a megelőzésből nem származik bevétel,sőt többe kerülne mint a büntetéshez szükséges eszközök rendszerbe állítása.A gyorshajtás esetében,ha a fokozottan veszélyes helyeken,lakott területeken látható telepített sebességmérés lenne,akkor ott senki,vagy csak nagyon kevés hülye menne gyorsabban.Ezzel ellentétben az álcázott trafipaxokkal,nem az a cél hogy betartassák a sebesség korlátozást,ezzel biztonságosabbá téve a közlekedést,hanem az hogy pénzt szedjenek be.
Szolgálnak és Védnek
Alkossunk jogszabályt, amit tuti áthágnak, aztán keressünk egy eszközt, amivel a jogszabály sértés ellenőrizhető, s büntethető, s lesz belőle bevétel.
Tuti biznissz. Lehet túl naív vagyok, s nem akarom innen nézni a dolgokat, inkább feltételezem, hogy kevés intelligenciával van megáldva, aki a még több trafit látja megoldásnak
Ez a záróvonal is elég nagy baromság, inkább menjél bele a fél méteres kátyúba, szakadjon ki a kereked, borulj fel és halj meg, csak nehogy átlépd a záróvonalat.
a trafi az egy olyan dolog ha senki sem menne gyorsan akkor nem vennének ennyit, akkor lenne egy-kettő mutatóba hogy ilyen is van
pl nálunk most tesztelik ami már rögzít minden szart, záróvonal, piros lámpa, mittudoménmég mi
szóval ameddig a nép hülye addig leveszik pénzzel, és a nép hülye.....nem kicsit.... van olyan munkatársam aki havi szinten kapja a büntiket, de akkor is átmegy a piroson meg örökké siet-rohan
ja és az indok hogy nincs pénz
Sose értettem miért csak a tüneteket kezelik az emberek. Tisztelet a kivételnek
Trafipax is csak egy tünet kezelés.
Elmászik a szelep hézag, utánacsavarjuk is csak tünetkezelés.
Eltörik a power szelep, veszünk újat, berakjuk, aztán az új is betörik jéé.
Daganatos valaki, kivágjuk, visszanő, jéé.
Kicsit több intelligenciát kéne használni az OK-okozati lánc felderítésében s a problémák megoldásában.
Már gyerekkorban ki van írta ezen hajlamra való törekvés, eltűntek a logikai játékok, iskola nem nevel gondolkodásra, stb.
Nem csoda, hogy egyre hülyébb a társadalom
csak a statisztika miatt írtam
én évente legalább 1x kerülök olyan helyzetbe hogy igazándiból nem tudom miért nem döglök meg.....
pl múlt évben egy hátsódefekt 80 felé, mint egy salakmotoros úgy mentem deklivel előre a másik sávban
de sikerült valahogy visszaevickélni a helyes oldalra mielőtt eltapostak
szóval nem tudom elfelejteni hogy akármikor betehetnek a zsákba, még hülye bmw sem kell, el tudom intézni magamnak is
meg aztán 40 felett minden nap egy ajándék......
fogyókúra meg csak azért van mert már a zoknimat is alig tudtam felhúzni
Valóban érezhető az SSD-gyorsasága HDD-hez képest, el sem akartam hinni amikor lecseréltem a rendszer meghajtómat
Bár az élettartama elvileg rövidebb az SSD-nek
zsolti.
nem is mondtad mi a kommentár..
dándzsi megint stabilan jól ment..talán még mindég bvezeti az amát a rd6 után .
thréj kánárd egymás után 2 ször nyert.. most rokzent épp verte..de verte... és rííd a vén harcos is.. ott volt a 4dik hejen
ugyhogy nagyon szines most a menet.. mondjuk tavaj sem volt szar..
de hiányzik sztúárt meg ottó..a vilup-ottó..az most hol van?
A téma engem is érdekel... Szeretnék a közeljövőben valami endurós kabátot... Valami goretexes kabátot akarok, nekem nem csak enduróra kell hanem teljesítmény túrára is...
én az ittas vezetőkre nem haragszom.. ha nem okoz balesetet..
de ha meg okoz.. akkor meg...
haver barátja( szobatársának a nyolcadik leágazisi unaktestvéreének ovodáskori védőnője
szóval..
a múltkori jön az izabella hidon...látja hogy a bömös...rendessen tolja a szembejövő sávaban ..sodródik át az négysávoson a záróvonalon...de rendessen.....
refleksz...emberünk szépen kiment a külső sávba pattintotta a kocsiját....elkerülvén a bénevével a halálos ütközést...
de mivel a belsősávban volt mögötte egy autó..aki ugye már nem tudott mit tenni.. azmeg szembe kapta a bömös szrtít nályt rálydert...
aki el is halálozott...
pedig ott nem volt alkohol..csak az eszetlenség..meg a lóerők feletti uralkodási vágy..tudáshiánnyal keveredve..
puff egy halott...
ugyhogy fogyókurázhatol meg élhetel szépen.. ha jön szemből egy idióta ..az kitakaritja a hátsó fogadat is...akár ki fia borja is legyél
Endurós kabát témakörben kinek milyen infói vannak?
Mit használ, miért azt? S hogy vált be a gyakorlatban?
Választásnál mik voltak a nézőpontok, szempontok?
Kérdés:
- A méretezése ezeknek most hogy is van? Normál kabát méret, vagy már beleszámolják a protektor is. Főleg ott kérdéses, ami protektoros is egyben?
- Milyen anyagból vannak?
Még nem gondoltam át mindent, de nagy vonalakban:
Télen hideg ellen/szél ellen. Vagy esőben eső ellen.
Jobb ha az ujja leszedhető, azaz van mellény funkciója is.
Zártság ellenére azért szellőzzön is amennyire lehet.
Túl merev ne legyen, ne korlátozza a mozgást.
Strapabíró, ne szakadjon szét az első ágtól, sőt soktól se...
Nyak és kéz pánt, legyen zárható.
A hosszát még nem tudom jó e az, ha tovább ér mint a derék.
Protektor nem kell bele, zsebek pont nem érdekel.
Ára is szempont, de miben nem :)
nem ez holt egyszerű..
15 milliárd befektetés.. 150milliárd birság.. ennyi..
aki nagyon sűrűn és gyorsan sűrűn megy.. annk van úgynemvezett lézerblokkolólya.. és ennyi..
persze özterejhbe nem merik.. mert ott egbyől ha látják hogy jelez.. egyből.. pici birság van.. de món a nagy igazságos hazában.. itt lehet használni.. túl sok közéleti személy megy -ezekszerint a törvények felett..
ezek a statisztikák mindig csalósak
pl:
ittas vezetés miatt jóval kevesebb a baleset mint a józan vezetők által elkövetett.
de ha mindenkinek kellene innia vezetés előtt akkor meg jóval több lenne
szóval az egyszerű számokat is több oldalról lehet nézni
Amúgy meg most olvasom, hogy valami 15 milliárdot költ a kormány új traffipaxokra!
Ehhez kapcsolódóan találtam egy érdekes cikket:
"Tavaly, ismételjük csak meg, mindössze 124-en, háromnaponta egyszer hajtottak úgy gyorsan a KRESZ szerint, hogy ebből személyi sérüléses baleset származott, alig háromhetente egy, összesen 16 halálos baleset történt emiatt.
Ez az összes sérüléses baleset 0,8, az összes halálos baleset 2,8%-a. A rendőrség pedig ezt úgy kommunikálja, hogy a személyi sérüléses balesetek 29,3, a halálos balesetek 41%-a történt gyorshajtás miatt."
direkt nem fetrengtünk benne mert nem keressük a bajt, de ha már ott van akkor azért csak végigmegyünk rajta
itt még augusztusban is volt víz, de akkor már több fokkal büdösebb, a szálláson locsolótömlővel mosogattuk le egymást
máshogy kell telepíteni, meg kikapcsolni a töredezettség mentesítést és még pár kacatot hogy 100% legyen
mert ha mondjuk sld chip akkor sosem fog addig élni a gép mint a ssd de egy gagyi és kurvára lassú tlc simán ki tud halni a pc élettartamán belül
nagy különbség van az általad betett videó és egy igazi vad dagonya közt. ti esőben mentek és az egy sima vizzel megtelt utszakasz. amugy csaloka a videó! ugy néz ki mintha egy meredek feljároban lenne a viz .
az igazi vad fürdő az jol felismerhető. messziről bűzlik. orákat fekszik benne vaddisznó szarvas miegymás. tudni kell a vad szörzete nem szükölködik élősködökben melyek vérrel táplálkoznak. itt próbálja meg egy részét kifürdeni a vad. azonkivül még tucatnyi baktériumot és korokozot hordoznak amik öt sosem betegítik meg mert 50x erősebb az immunrendszerük de az embernek okozhatnak kelleemetlen perceket. magyarázkodhatsz majd az asszonynál hogy mitől vagy csupa ragya meg bőrbeteg ha egy fasza vaddagonyában időzöl. nem azt mondom nem törvényszerű lebetegedni de nem árt ha inkább elkerülöd vagy mellet mégy el minthogy direkt belefetrengj.
sosem kaptam még el semmit, pedig nem egyszer mártóztunk meg ilyen vagy ettől szarabb takonyba
jó kis erjedt, lószaros, majdbehányok szagú vizekben
pl: http://www.youtube.com/watch?v...
mondjuk ez annyira még nem volt büdös mert még a hó esegetett
amikor új a vindózom huszonpár másodperc alatt betölt hdd-vel is
a víruskereső meg pár cucc meglassítja úgy hogy kb duplája lesz
amikor lett pár rossz szektorom agyaltam az ssd beszerzésén
egyrészt sokkal drágább a hdd-hez képest még az olcsóbbak is
ráadásul az olcsóbbak kb egy tizedével kevesebbszer írhatóak mint a jó minőségűek( ami meg még vadabb árfekvésű)
ráadásul agyalni kell a win7el hogy "elfogadja" és megfelelően kezelje az ssd-t
szóval lett 15ért egy másik hdd... ssd meg(egyenlőre) elfelejtve, bár az is elfért volna a gépbe
Szolgálnak és Védnek