Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 2.8 millio a lakosaga az orszagnak es 3 nagyobb mint Magyarorszag....
Szoval van hol motorozni.
meg a víz is koszos műanyag kannákban......
de ha nem lenne alattuk az a rengeteg olaj, akkor nemhogy az autopályák nem lennének kivilágitva de még aszfaltos ut is csak mutatoban lenne...
Ja úgy néz ki
úgy gondolom oda csak születni lehet.......
Akkor lehet felveszem az állampolgárságot
Erdekesseg kepp...az oszes autopajajuk ki van vilagitva es evi kb 6 eurot fizetnek ezert be adoba.. ,aki lop annak a kezet levagjak,ha gyorshajtason kapnak autoval buntetest kapsz es 1 nap borton,az omani emberek nem dolgoznak,ok felsobb rendunek tartjak magukat es mind csak vendeg munkasokkal dolgoztatnak...stb
Az omani tura 2 resze Bagoly szerint a perui motoros tura utan ez a lefaszabb,meg elszigetelt elet van,erdekes szokasoskkal,kulonleges csipos etelekkel...sokat meseltek a reggeli kavek melett
http://youtu.be/QxWAv9RUzto
ismered a mondást, mindenki annyi idős amennyinek érzi magát, szóval ennek függvényében most vagyok 25...
nem akarlak elkeseríteni ,de akkor már most el is kezdheted!
vén fütyi leszek ezt szivesen csinálnám...
egyszer kell egy jo védő és soha nincs horpasz, be lehet vállalni a legnagyobb farönköket is, nincs felütés...
Haverek Omán i motorozasa..
2015 Oman Adventure Motorcycle Tour by BIKEMAN: http://youtu.be/-kYewGCj2_o
nahh jahh
kieszeltem már énis ,hogy ez lesz a ludas. pedig elég zura a gázcucc amit beujítottam de mégsem elég. ahogy elveszem a területről azonnal visszahül és nem izzik. kicsiket kivettem vele éppen de egy nagyobb horpadással már nem bánik el így ezekkel a körülményekkel. tegnap viszamentem hogy veszek rá egy szuroláng fejet de nincs hozzá. ezen ráadásul 5 ágban szóró rózsa van. az még csak ront a helyzeten. marad az hogy elviszem egy hegesztős havernak a rezót ledugózva előkészítve. az majd baszakszik vele . még örült is neki hogy eljátszadozhat vele.
ezt a gázos témát csak elméletben feszegettem. szabin vagyok most idehaza pár napja. hengerfej generálon van az auto. igy kurva sok unatkozos időm van faszságokon eszelni. az egészzel nem foglalkoztam összesen 2 órát mikor próbálgattam. de már minden meg van hozzá. a ledugózót még korábban rendeltem. a gázmelegítőt tegnap vettem és az is jó. szereztem már egy horpadt 150 sx rezót. na elkezdtem próbálgatni mikor kiderült hogy jukas. na akkor elvitettem a gazdájával meghegejteni. utána délután pöcsöltem még vele egy fél órát aztán ráhagytam a picsába. irogatásal basztam el relative sok időt de mint írtam most van rá sajna . de majd jövő héten behozom a kiesést.
később miután át gondoltam eszembe jutott nekem is ,hogy azzal meg azabaj hogy irányithatatlanul tágul mindenhol egységesen.
Leírom mégegyszer a gyengébbek kedvéért hogy 2-2.5 bár bőven elég (a Gasgasnak nem mert saválló) és elég jól kinyomja az éleset is. A probléma a vizipisztollyal van. Én a legnagyobb hegesztő pisztolyt (hozzáértőknek 6-os) használok, ezzel jól át lehet izzítani nagy területen. Az hogy vettél egy öngyújtót az olyan mintha egy Simsonnal akarnál menni a Zarándba motorozni.
Èn sem akartam bele wau a tèmàba, de pàr napja mondtad, hogy nem cseszel el egy napot sem a rezo vèdőre, mert annyi idő alatt meg is keresed az àràt. Ezzel meg szopatod magad napokig? Nekem a kettő nem jön össze. Pìsz Mindenki
a kipufogó többi része kör metszetű ott nem tud tágulni, esetleg úgy ha reped
szóval nem reménytelen eset
mint amikor a pet palack be van horpasztva és kinyomja a buzivízben lévő buborék
lyódos..
enm tudtam nem észerveni hogy ez a dolog téged ..felettébb különös mód érdekell..
de csak mióta úly géped van..
a régieknek nem kellett ezt csinálni..csak az úlyaknál olyan fontos
bakker akkora történetekbe vagytok benne mint ide nagykáta..
bakker mintha ebből akarnál millllliárdos lenni... (miközben már amúgy is az vagy

nem értem én ezt .de nem is az én dolgom..
a suszter mért nem marad a kacagásnál
Szerintem a fagyasztással az a baj, hogy a rezo leggyengébb pontját nyomná meg, ami nem biztos, hogy pont a horpadás. Ha levegővel nyomod miközben felmelegíted a sérülést, akkor az a leggyengébb pont, szóval szerintem melengesd
Nem gondolod komolyan ugye?

Teszel oda a horpadáshoz egy papírt és ráírod a víznek hogy ott 3-mm táguljon,máshol pedig ne ?
szerintem 10 x jobb . nem probáltam még de logikusabb. párszor meg kell ismételni mert az nem nyom ki egyszerre csak kicsit de azt betyárul. cégnél van minusz 20 fokos fagyaszto. ott tudom ki és be teszegetni. melo sincs vele csak töltögetni kell. ugyanugy ledugozom ezzel a szettel és vizet töltök bele levegő helyett légmentesen. megfagy nyom rajta kicsit kiveszem kimelegitem. ujratöltöm ujra betesz simán 2 nap alatt 4-5 x kivétellel megvan. egy próbát azis megér majd. idő van rá bőven.
a víz fagyasztva nem nyomná ki?