Tyű! 8 vagy 12 szerintem sem ezen múlik a dolog!
Mire használod ezt a gépet? Játékra? Mert ha nem, akkor nem hinném hogy annyira érezhetően lassúnak kellene lennie... Először én is máshol kutakodnék! Esetleg tölts le egy CD-ről indítható linuxot, azzal próbálj Boot-olni! Ha elindul és úgy tűnik rendben akkor szoftverprobléma! Ha úgy sem megy akkor lehet hardveres... De jó lenne tudni hogyan is (nem) indul... Sípol, sem, bios betölt, addig sem jut, stb... Futottam már bele érdekes dolgokba!:)
Kiertem siman.nagyon szepen jott az auto.teljesen mas lett.a jarasa sokkal simabb csendesebb is es csokkent a fogyasztas is. Remelem igy marad ujabb fel milio km en at.van valami uj IG matrica az osztrakoknal.az orrom elott zart be az oamtc kontener igy nem tudtam megvenni.tan 1000 euro a buntetes ha nincs kivaltva.de nem tudtam megvenni sajna. Majd holnap utananezek. A becsi korgyurun kiszedtek a fakabatok ket furgont igy en megusztam.valami kornyezetvedelmi uj tarifa.forgalmi alapjan rojak ki kis es nagyteherkocskra.
Ez elgondolkodtató ok RD-s a tömítés rajta, nem RS-es de akkor is kb. 1000 Ft os csapágy(6004) van a szettben 3db plusz két szimering(29x42x6) legyen 800Ft a kettő, s ezt 6000Ft ért együtt, ilyen haszonkulccsal dolgozni
Simán KOYO-t vártam legalább ilyen áron...legközelebb jobban utána érdeklődöm.
Ami tuti, hogy rengeteg függ az alaplaptól, akármit nem pakolhatsz bele, s akkor még ott van a BIOS is, lehet az is hozzá kell állítani.
A tuti, amit ini írt, az alaplapod könyvében nézd meg mivel kompatibilis, s csak olyat vegyél bele.
Lassú gép oka ennyi memóriánál 8GB, amit te írsz, szerintem már nem a memória rovására írható, másutt érdemes kutakodni, már ha ez volt az ok, ami miatt plusz memóriát akartál belerakni.
nem tudom mennyi ke.. kb 50 cm hez akarom..
szóval jó ha 1-2 méter kell..
nem fogok kinaizni.. ez jó lesz.. a post 1500. az árú 1200...
van az hogy ez faxa
na jó ezen még elmenne még a tomb raider 3 is
régebben az volt az alap hogy cpu csere esetén mindig ugrott az alaplap
vagyis egyben került értékesítésre (gombokért)
a dual core óta már totál nem vagyok képben, gyereknek lett egy xbox többieknek laptop, aztán hagyjon engem békébe mindenki
a 12 több mint a 8 de van értelme?
hová kell ennyi?
a sebességhez nem tudok hozzászólni, itt nem feltétlen a ram szokott lenni a gyenge pont
bár már pár éve nem kínlódok a pckkel de inkább a vga szokott lenni a leggyengébb láncszem
egy 4 éves kütyüben mostanra már kidobásérett a java cucc nem csak a ram
nézd meg milyen az alaplapod keress rá a neten aztán megtudod mi való bele
nekem volt olyan hogy egyforma típus, csak a gyártó volt más és már emiatt kifagyott a gép mindig
pedig külön-külön jó volt mindkettő
nem találtam olcsóbbat
de most nincs neki fekete csak bézs, kb 2 hét múlva lesz fekete 5 centis
mivel nem kell nekem sok, nem is kerestem a kínai oldalakon(2-3 méterekkel nem kínlódok)
azt mondja elég strapabíró de a magasnyomású tuti szétszedi, ha nem is elsőre de rongálni fogja
ini..ha ráérsz segithetnél ilyet kereseni.. de már találtam.. ez jó lesz vagy az olcsóbb is jó?
http://olx.hu/hirdetes/kipufogo-hovedo-bandazs-meterre-is-csak-itt-ID743.html
http://youtu.be/0akGHQElpyw
video szerkesztés és konvertálás főleg.
meg cad-es programok...
a memóriát holnap visszaviszem boltba. oszt veszek 2x2 gb-ot. elég lesz az össz. 8GB
kipróbáltuk egy másik gépben. ott tökéletesen működik.
Az én alaplapom Asus P7P55D-E LX azmeg Asus P8H67-M.
Ki érti ezt?
Mire használod ezt a gépet? Játékra? Mert ha nem, akkor nem hinném hogy annyira érezhetően lassúnak kellene lennie... Először én is máshol kutakodnék! Esetleg tölts le egy CD-ről indítható linuxot, azzal próbálj Boot-olni! Ha elindul és úgy tűnik rendben akkor szoftverprobléma! Ha úgy sem megy akkor lehet hardveres... De jó lenne tudni hogyan is (nem) indul... Sípol, sem, bios betölt, addig sem jut, stb... Futottam már bele érdekes dolgokba!:)
Simán KOYO-t vártam legalább ilyen áron...legközelebb jobban utána érdeklődöm.
Kíváncsi leszek meddig fog elmenni.
S hogy muzsikált, kiértél vele? Minden ok?
Mi van vele, jól van? El van tűnve innen.
Ami tuti, hogy rengeteg függ az alaplaptól, akármit nem pakolhatsz bele, s akkor még ott van a BIOS is, lehet az is hozzá kell állítani.
A tuti, amit ini írt, az alaplapod könyvében nézd meg mivel kompatibilis, s csak olyat vegyél bele.
Lassú gép oka ennyi memóriánál 8GB, amit te írsz, szerintem már nem a memória rovására írható, másutt érdemes kutakodni, már ha ez volt az ok, ami miatt plusz memóriát akartál belerakni.
ez viccnek .lyó..
de valólyában jó hogy nem 1,2m az a hó
szóval jó ha 1-2 méter kell..
nem fogok kinaizni.. ez jó lesz.. a post 1500. az árú 1200...
van az hogy ez faxa
régebben az volt az alap hogy cpu csere esetén mindig ugrott az alaplap
vagyis egyben került értékesítésre (gombokért)
a dual core óta már totál nem vagyok képben, gyereknek lett egy xbox többieknek laptop, aztán hagyjon engem békébe mindenki
intel core i5 661 3,3GHz processzor
Asus GTX 460 videokártya...
csak nem kéne azért kidobálni...
egyébként ez is egy faszság: LGA 1156-os az alaplap processzor fogalalta.
ilyen processzor már nincs. az újak 1155-ös foglalattal vannak...
különbség? 2,5 mm!
ha a paraszt venni akarna egy új processzort, akkor kelljen már alaplapot is vennie!
hová kell ennyi?
a sebességhez nem tudok hozzászólni, itt nem feltétlen a ram szokott lenni a gyenge pont
bár már pár éve nem kínlódok a pckkel de inkább a vga szokott lenni a leggyengébb láncszem
egy 4 éves kütyüben mostanra már kidobásérett a java cucc nem csak a ram
megnéztem már...
leszedtem a Memory Qualified Vendors List (QVL).pdf file-t.
abban vannak. de persze ami nekem kell (2x4Gb 1333MHz) az nem szerepel a listában KingSton ramból...
azért az, mert most is az van 2x2Gb és 1333MHz.
de lehet kiveszem a picsbe belőle és veszek 1800 MHz-eseket 2x4 Gb-ot.
nem tudom melyik a jobb. 12GB 1333 MHz-en 2xduálban (kétcsatornán elvileg gyorsabb)
vagy 8Gb 1800 MHz-en szintén duálban
nekem volt olyan hogy egyforma típus, csak a gyártó volt más és már emiatt kifagyott a gép mindig
pedig külön-külön jó volt mindkettő
vettem dd3 memóriát a "régi" 4 éves asztali gépembe és ez a sz@r nem jó...
mi a picsát variálnak ezek ennyit?
1333MHz. duálcsenöl...
ha mind a kettőt berakom, nem indul el vele. ha csak az egyiket, akkor a windows kékhalállal indul...
de most nincs neki fekete csak bézs, kb 2 hét múlva lesz fekete 5 centis
mivel nem kell nekem sok, nem is kerestem a kínai oldalakon(2-3 méterekkel nem kínlódok)
azt mondja elég strapabíró de a magasnyomású tuti szétszedi, ha nem is elsőre de rongálni fogja
http://olx.hu/hirdetes/kipufogo-hovedo-bandazs-meterre-is-csak-itt-ID743.html
lyakó..
déva után két nappal.. az jó.. az akkor szerda csütörtök?..felir6om..? vagy még ez szervezés alatt van?
Megegyszer koszi!