a jobb oldali képen csak egy pár darabja látszik. majd holnap lefotózom ha rászereltem a rezóra. elég sok alkatrészből áll a szett. ami letömit az apiros tűzálló szilikon lap. kb 5 mm vastag. egyfelől egy acéllemezen támaszkodik. másik oldalról a rezó furatos vége süllyed bele. duplán van biztosítva.
gyári . ugy rendeltem egy osztrák boltortól. ngol termék. tipusbizonyítvány bevizsgált cuc. szakos ,látszik rajta nem kotyvány. egy érdekes nem túl bonyolult bilincsrendszer szerűség. igen maszivan lezárja a végeket. atom anyagbol van. egyik végén van szelep. amin befujatsz. de a kompresszor pisztollyal tudom szabályozni a nyomást ha akarom. én amiket videon néztem 3 bár környékén nyomogatták. az a csóka az a szélén kezdte körbemelegiteni és onnan haladt befelé.
Üdv mindenkinek!
Csizmavásárlás ügyben kérdeznék, mert itt zajlik az élet.
Eddig volt egy Axo boxerem, és most passzoltam el a "csodálatos" Jett J1 emet..
A kiszemelt a Gaerne GX1 Goodyear verzió lenne. Árban, minőségben talán
Színt még nemtaláltamki
Valaki ismeri a típurt?
Vagy mit ajánlanátok 50ezer körül?
nem fog az szétszállni olyan könnyen.....
egyszer égettem a dt rezóját miután meggyulladt kentem neki 10 bárral a levegőt folyamatosan az meg égett ezerrel a ilyen 3 ujjnyi csíkban szinte már sárga volt nem is piros annyira izzott a vas és szépen haladt a másik vége felé
ott meg kente a füstöt ügy hogy az udvarban nem lehetett látni és visított mint egy vadászgép
tuti több volt bent mint 3 bar és egyben maradt
épp most íratm . egy másikat próbáltam a cégnél ami nagyobb is. és arra nem reagált szart se. ami nekem van idehaza az meg simán felizzitotta pedig csak 3 dl es de ennek szúrólángja van! a céges meg jobban terít. nem olyan koncentrált a lángnyelv.
nincs rezom ami horpadt. az ujat meg nem akartam összerugdosni. holnap haverom hoz 2 db 150 sx rezot és kiprobáljuk rajta.
ini. köszi ,hogy megnézted. én a cégnél néztem meg egy másfajta gázlámpával egy vaslemezen. na az nem birta felheviteni. az én kis szaromnak hihettelen jó kis kék szúrólángja van ,azzal csak ma probálkoztam és tök jol izzitotta. azt hittem mikor a cégeset probáltam hogy az nagyobb is meg minden és ha az nem jo akkor az enyém se lesz jó. de tévedtem. van ezekben anyi féle fajta fene se tudja melyik mit tud. csak egy bajom lesz vele hogy a horpadás elég nagy. ez meg kis területen tudja csak felizzitani. neme majd a nagy horpadásra kevés lesz.... mert nem tudom egyformán körbe izzitani vele. a videon a szélénél kezdte. arra is kiváncsi vagyok ha sokáig melegitem bent felmelegszik a levegő. meg fog nőnni a nyomás. egyik kezemel lehet kontrolálni kéne a nyomást kb 3 báron nehogy szétszálljon a picsába az egész művelet. vagy lehet le is kell benne cserélni a levegőt időnként. közben melegen tartani. vagy fel se fujni mig nem izzik. na majd probálgatom. ha holnap nem irom le a tapasztalatokat akkor felrobbantam.
ma megprobáltam a rezot megpiritni a kis gázégőmmel. mint a szart ugy felizzitotta! szarul probáltam multkor. ráadásul jéghideg rezo volt kint a fagyban jo 40 mp nél már vörösen izzott világosban. előtte elmentem a szerszámboltba volt egy spéci 2 palackos cucc lánghegesztő. mondom megveszem mert csak 9900 ft! még lestem is mert elég profi cucc volt hogy milyen olcsó. aztán mikor kiemeltem a dobozt az árcimke elején meglátszott még egy 4 es . gyorsan viszatettem. ezután próbáltam ki a saját kis égőt és láss csodát.
12 es ktm-300 asom van..exc...szoval ment 3 es fel szezont..es a kuplungkosar felfogato gumigyuruknel a fogaskerekhez igazi lotyoges van..szoval jo nagy kotty...mondom,pitsaaa,ha vessuk ki a faszba,csereljuk ki.miaz 8 nyit meg 8 gumidarab....aha....68 euro volt .
Valami meg zerreg a motorba vasarnaptol,egybol elojott...olyan vekony ple hang,mintha valamihez hozzaerne....mar minden megvolt nezve..megyek szerelni..vissza a kuplung,es vissza minden dekni..aztan ha akkor is csinalja a zorgest ,akkor szet kell szedni az egeszet....le a henger,szet a blokk..valami benne lehet.Nem ragas,nem zugas,hanekm vekony ple erne valamihez es surolna.de jo hangosan,nem cissszeges,nem csilingeles....szoval itt mindegyik motorszerelo havernak feladta a lecket..
KÁJ= Közép Ázsiai Juhász Haver tenyész, rengetek kutyája van kint romániában, és világszerte, nagyon komoly eredményes kutyái vannak,
Nyáj örzők, mindenáron, 6 kutya 1 medvével elbánik de 2 elpusztul! Jobb kerulni a nyájat, de ha rendesen van idomitva akkor csak jelez hogy takarodj!
még nem vergődtem a gázégővel. most értem haza. majd holnap körül nézek. a másik hogy még horpadt rezom sincs . majd a leghülyébb tanácsát fogadom meg. befújom pirossal.
használt már valaki kipufogóra bandázst?
ilyen cuccal fel lehet rögzíteni?
http://olx.hu/hirdetes/sk-bilincs-es-szalag-ID2G6VL.html
mert ez lenne ingyen is, és az ingyen jó dolog
gondolom 4-5 centinként nem árt rögzíteni hogy ne szaggassa le a gizgaz
kutyák ellen a féktisztító spay is jó
mostanában biciklizgetek esténként a kulacstartóban mindig van egy féktisztító, mert néha le akarnak szedni az ebek a fémvázról
egy spriccentés és megunják
Csizmavásárlás ügyben kérdeznék, mert itt zajlik az élet.
Eddig volt egy Axo boxerem, és most passzoltam el a "csodálatos" Jett J1 emet..
A kiszemelt a Gaerne GX1 Goodyear verzió lenne. Árban, minőségben talán
Színt még nemtaláltamki
Valaki ismeri a típurt?
Vagy mit ajánlanátok 50ezer körül?
valami gyári cuccal zárod le a végeket,amiben nincs semmi biztonsági szelep?
egyszer égettem a dt rezóját miután meggyulladt kentem neki 10 bárral a levegőt folyamatosan az meg égett ezerrel a ilyen 3 ujjnyi csíkban szinte már sárga volt nem is piros annyira izzott a vas és szépen haladt a másik vége felé
ott meg kente a füstöt ügy hogy az udvarban nem lehetett látni és visított mint egy vadászgép
tuti több volt bent mint 3 bar és egyben maradt
ini. köszi ,hogy megnézted. én a cégnél néztem meg egy másfajta gázlámpával egy vaslemezen. na az nem birta felheviteni. az én kis szaromnak hihettelen jó kis kék szúrólángja van ,azzal csak ma probálkoztam és tök jol izzitotta. azt hittem mikor a cégeset probáltam hogy az nagyobb is meg minden és ha az nem jo akkor az enyém se lesz jó. de tévedtem. van ezekben anyi féle fajta fene se tudja melyik mit tud. csak egy bajom lesz vele hogy a horpadás elég nagy. ez meg kis területen tudja csak felizzitani. neme majd a nagy horpadásra kevés lesz.... mert nem tudom egyformán körbe izzitani vele. a videon a szélénél kezdte. arra is kiváncsi vagyok ha sokáig melegitem bent felmelegszik a levegő. meg fog nőnni a nyomás. egyik kezemel lehet kontrolálni kéne a nyomást kb 3 báron nehogy szétszálljon a picsába az egész művelet. vagy lehet le is kell benne cserélni a levegőt időnként. közben melegen tartani. vagy fel se fujni mig nem izzik. na majd probálgatom. ha holnap nem irom le a tapasztalatokat akkor felrobbantam.
a láng "nyelvet" pozícionáltad rosszúl?
Hozzátészel még1x annyit meg egy kicsit és kapsz egy új kosarat bár azt nem tudom abban adnak-e gumit.
Tuti másként használjuk a kuplungot, nem tudom miből/hogy csinlája a KTM, a suzukiban még az eredeti gumikat raktam be az új kosárhoz is, s az 98 as
Tegyél fel videót, abból könyebb kideríteni, így szavakból esélytelen, hogy mi csöröghet. Váltóolaj nem volt spénes?
Valami meg zerreg a motorba vasarnaptol,egybol elojott...olyan vekony ple hang,mintha valamihez hozzaerne....mar minden megvolt nezve..megyek szerelni..vissza a kuplung,es vissza minden dekni..aztan ha akkor is csinalja a zorgest ,akkor szet kell szedni az egeszet....le a henger,szet a blokk..valami benne lehet.Nem ragas,nem zugas,hanekm vekony ple erne valamihez es surolna.de jo hangosan,nem cissszeges,nem csilingeles....szoval itt mindegyik motorszerelo havernak feladta a lecket..
Nyáj örzők, mindenáron, 6 kutya 1 medvével elbánik de 2 elpusztul! Jobb kerulni a nyájat, de ha rendesen van idomitva akkor csak jelez hogy takarodj!
még nem vergődtem a gázégővel. most értem haza. majd holnap körül nézek. a másik hogy még horpadt rezom sincs . majd a leghülyébb tanácsát fogadom meg. befújom pirossal.
link
ilyen cuccal fel lehet rögzíteni?
http://olx.hu/hirdetes/sk-bilincs-es-szalag-ID2G6VL.html
mert ez lenne ingyen is, és az ingyen jó dolog
gondolom 4-5 centinként nem árt rögzíteni hogy ne szaggassa le a gizgaz
http://youtu.be/Da-ANtaeM1E
mostanában biciklizgetek esténként a kulacstartóban mindig van egy féktisztító, mert néha le akarnak szedni az ebek a fémvázról
egy spriccentés és megunják