Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az van hogy felnyomom 3 bárra. aztán leteszem a kompreszor pisztolyt hogy tudjam melegiteni a gázégővel. elég lassan melegit pirosra. elég ha elveszed egy pár mp re már nem is izzik. közbe kieresztett 2 vagy 1,5 bárra a repedésen. tehát már nem is izzik meg nincs is nyomás. ujra bepumpálom 3 3,5 bárra de addigra nem izzik és nem jön kia horpa. aztán kezdem előről. na majd holnap behegeesztik aztis ahol még szökik aztán jolesz. azt is észrevettem hogy nagyobb éles törésekkel ez a teknologia nem bir el. legalábbbis nem 3 báron . nem idegesit majd holnap folytatom ugyis jolesz előbb utobb. csak nem basztam el rá az egész napomat. mégcsak probálgatom. még egy kis idő aztán menni fog.
Szevasztok, most alkalmam nyílt hozzájutni egy fmf gold series rezóhoz... Attól várható valami plusz teljesítmény? Van e valakinek a gépén,
Nem értem én mit szenved már?

Többen próbáltuk segíteni tanácsokkal,csak szenved a felmelegítéssel pedig egy sima 4000-ftos pb palackos gázégő tökéletes a célra.
Elsőre én is izgultam hogy jaj ereszt most mi lesz? aztán rájöttem hogy hagy eresszen legalább nem durran szét,rámelegítettem és aztán nyomtam a levegőt...kezemben a pumpáló pisztoly ha kell nyomok bele annyit amennyi kell,sokkal egyszerűbb mint itt lihegtek rajta.
Majd a következő megy faszán!
pedig elméletbe minden olyan egyszerű és pikk pakk meg van.. aztán mikor odaér az ember .akkor jönnek elő a realiti dolgok...
Na igen..ilyenkor elokerul minden hasadas,lukacska...nekem is a rezon vagy 5 lukat kelett beheggeszteni,amig nyomason maradt.
sztem neten talász már 5-ért szabványosat ,csak azért írtam nehogy beleszaladj abba hogy vmi szabványtól eltérő spéci palack megy csak rá
ja 8000 ft az oxigén palack. de nekem sokáig birná. ritkán lesz használva.
jó a kis apparát,de azért nézd meg mennyi hozzá egy csere ox palack
általában elég drágák
egy lánckerék volt raktáron . meg adott egy 10-50 es racing belrayt. örültem neki hogy ezt is kicserélte.

más. faszán előkészültem a rezo javitáshoz. beszereztem egy komolyabb gázmelegitőt. pik pakk fel is izzitja. szépen rászereltema rezora mindent letakaritva stbstb... beöltöztem védőcuccba. nyomnám meg a kompreszorral hát nem tartja a nyomást. a rezo felfogato bilincsének a tövében ki volt repedvee. ha még rászántam volna egy tizest akkor duplapalackos oxigénes cuccot vehetek ami 3000 c ig megy. és lehet vele lánghegyeszteni. akkor be is varrhattam volna a repedést. amugy már látom hogy ez máskor is probléma lesz. a legtöbb sérült rezo kis helyen bilincsek tövében ki is van repedve álltalában. szoval lehet viszaviszem a palackot még uj és becserélem egy lánghegesztősre.
agyon nem tudom verni...mert nix neki..
dehogy is csak a pofám a nagy...
..mondjuk ha továbba fajul..
a gépsonkát ahogy adtam neki reggel.. hát addig simogat6om ameddig csak akarom...
mondom asszony gerek az meg ..nem

ez egy nyőstény ..mégis falkavezéreskedik a többiek felett..
de majd csak leszokik a csipelődős játékról.. van nem akkor csak lesúlyt a ÁSloh
és ennek a problémának a megoldása hogy agyon vered ásoval a kölyök kutyát...
hát csak gratulálni tudok a rengeteg tengernyi eszedhez nehogy véletlenül megfogadj valamit azokbol amiket irtam, neadj isten utána olvass a témának akár a neten is... ááá dehogy, rögtön verd agyon a kölyök kutyát
hell-ló
na az van hog ynem értem azolajat.. de a 12 lk2-3 az jó..mert az beszéltük arra is van szükség..
elfet rendeltem ..pénteken itt van 23 liter 10w-50..a fele az enyém a másikfel az utszai motoros havereké.. mert tavaj mikor kipróbáltattam velük(mert rájöttek nem csak 4000ft és felette van olaj!).. azóta nekik sem kell más
szóval olaj nem kell(nem is kellett ,mint irtam annó is,..12 lk 2-3 darab amit kiad a lé..nem kell más.. nemakarom hogy mindég cseréljünk.. kutyát nyúlra nyulat csirkére..csirkét kacsára...nem nem.. ez a lánckerék osz ennyi a biznice..
de köszi ha intézted..
holnap mehettünk volna.. ha nem kell pöstibe utaznom.. akkor meghetünk is...
de ez este derül ki..hogy lebetekszik e a kiskomámrendessen vagy csak 38 fokos lázzal nem megünk sehova.. mert már itthon van.. táppénzen :-(

de ha ugy alakul beszélj bontóssal meg goldennel.. golden tuti megy mert igérte hogy 2015.02.01 akárhova bár mikorsár nem számit.. gholnapra meg..+2..+7 fokot mond a forésza..
ami az karaj..
Csak satuba be kell fogatni , hogyha el is akar szalni akkor ne kerulje a plafont es mindent szetverjen
5-6-7 barra nyomjuk fel,a gassnal meg jobban fel kelett mert annak kemenyebb az anyag,vastagabb a fala...es oxigennel szep vorosre,vagy feherre,csak ki ne likadjon,olyan puhara melegiteni,persze erzessel,es szepen kis kalapacsal kopogtatni,mert nem fog elore pont a lukacska kijonni,hanem tagul az anyag.
A lenyeg,biztosabb neki elore begyujtani,es egjen ki ha kiakar,foleg ha olajas,utanna lehet nyomni es kopacsolni.Akarmilyen szarra vert rezobol ujat lehet csinalni,csak pepecs munka,sokat kell kopacsolni,hogy igazi sima gyariva valtozzon.
Látom vettél grillrácsot is húst sütni...
Én 2 max 2.5 bárra fújom és utánna kezdem melegíteni, többet nem foglalkozom a nyomással.
egyébként ha ugy csinálom hogy felhevitem. adig nem nyomatom meg levegővel . azt amikor piroslik elkezdem szakaszosan nyomogatni ugy hogy közbe tudom ereszteni is a pisztolyal. amugy técsi rezoiba nem sok olaj van lerakodva. még a tompitoja is özbarna szokott lenni. de majd előtte a gázégővel megprobálom begyujtani a belselyét még mikor rá sincs szerelve a dugo cucc csak hogy figyeljem mi történik ha beizzitom a rezot.
köszi vik ,hogy aggódsz. mi van a gyufagyárral? füstölög még? neme ott is valami mókus rezót akart kipukasztani fusiba. amugy fogom és veszek valami közbeiktatható nyomástartó szelepet a légteknikánál. nem egy ökör ára. a bemeneti szelep lesz belekötve egy valamiféle szabályzott nyomásu akármibe. oszt ha 3 bár főlé emelkedika belső nyomi akkor kiold és kiereszti a picsába 2,5 ig. mint a kompreszor kikapcsolo szelepe.

itt van nálam az olaj meg alánckerék. de nincs autom ne kérd hogy szaladjak be vele szegedre. de gondolom nem sürgös.
a kinetikai égésnek(ROBBANÁSNAK)nix lefúvó szelepe.. lehet hasadó felületet kiképezni..de az nem egy kis szelep a cső végén...
ide több kell mint gy cső pirospozsgásra melegitett horpadás ..meg 3 bár...
ha ni meg az a több..akkor majd lesz kevesebb
szép kály... múltok én is nézegettem őket.. mert ha böbével történne valami..neki futna háttla az ásó földfelé csapó részénmek
mert egy ekkora dinka kutyát még nem láttam..
de azt pl figyeli hogy ott vagyok ..akkro nem bántja Áront..de ahogy elfordulok.. egyből rongyozás jön.. márnmint a gyerekruhából akar rongyot csinálni.. rot6tt egy kis bestia..
amúgy nálam szépen szakosann okossan van.. a többieket meg ..le sem szarja pörög minndnnek tép mindent...
na ez ha nem vátozik akkor sajna a kutya élettere fog változni...
én egyébként jl el vagyyok vele.. már bringával is jött velünk készr.. és elég művelten csinálta.. szóval a kutyaa nem debil.. de mog vannak csiszolni való dolgai.. remélem nem egy csiszolatlan gyémánt.. mert a csiszolatlan gyémát becsiszolásába beletörhet a foga családnak...
pofa vlahogy .. nyugottabb tipusú volt..vagy csak én akarok úgy emlékezni a 11 és fél ével ezelőtti mivoltára
lehet térfogatot akart növelni nem játék jobb óvatosnak lenni,egyébként tényleg nem értem miért spórolnak ki egy kibebaszott bizt szelepet egy ilyen jónak tűnő cuccból
ÓÓÓ kosok vagy...
kérd csak lyakót.. hogy robbantották fel a garagéban ?

mindenki azt hiszi ez semmi ...csak kis nyomás meg kis elgyengült agél és kipukkad sitty satty...
de nem ott van benne az elégetln szénhidrogén a kettő ték jelegzetteesége..
a koksz
a koksz éghető anyagnak számit .. a veszélye az hogy csak magas hőn gyullad be.. de akkor egyből baj lesz a nagy nyomású okszigénben dús(21%) izzó fém hőmérsékletű levegőben...
de azért hajrá

egyből csináljatok vidit..ha nem is sikerülne jól és nem vállanál többet ..tudnád mutogatni
amúgy ezt csinálják páran.. jól is ..de nem feltétlen bútorasztalos múltal..
de nem leszólni akarlak haver.. hanem csak figyelmeztetni a veszélyre !
mert van neki...és nem a diszperzites vŐŐdör a big déndszörsz forrás...
ez szép szakmunkának látszik. úgy az a rendezettség ami a műhelyt illeti. üres diszperzites vödör a láb alatt földön végzett munka stb...én nem értek hozzá, de ez szarrá izzította aztán a barom gondolom ráengedte hirtelen a nyomást. én azért be fogok majd öltözni sisakba meg védőszemüvegbe minimum az első próbáknál. meg úgy szakaszosan melegitgetem ahogy majd látom hogy esetleg reagál a horpadás. értelemszerű ,ha túlheviti a paraszt kiszakad az anyag.
a legjobb az lenne,hogy ha beletudnátok tenni egy állítható levegős biztonsági szelepet,biztonságos lenne,meg leegyszerűsítené a nyomás szabályozását
fasz tudja mennyire nő meg benne majd a nyomás,lehet ha lezárod és utána melegíted már az is elég lenne, az is sokat számít hogy milyen a rezo bele,szutykos,kokszos? mert akkor még több gáz keletkezik