Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak rá kell keresni
szerencséd hogy ráérek
Sziasztok!
Csika telefonszamat megtudja adnibnekrm valaki?

Koszi!
Helló Dew írtam emailt!
Ugy jo lenne...devai után. .2 napra
nem én intéztem...... de 15 flakonnál már jobb lett volna a téma, de annyit sosem fogok menni a huskyval
ha nem laknál olyan messze...
sebes az nekünk ..sofóről függőnem 5,5..4,5 óra..
de csik.. az ...
de valahogy összehozzuk.. ha más nem déva után eljöttök az a nyomra .. és akkor mi is elmegyünk..márha engeded.. és akkor ott ...
akor végül is a 23ra a 3ezer sem rosszabb mint a 6ra az ezer
ez házhoz jött.
pikkpakkra 20kilóig 1000..de nem tudtam egoldani..de ha mehg s tudja akkor is ..2000..az meg hogy 2000..vagy 3 ezer...az meg a 23 liternél...40 pici ft / darab..
ugyhogy nix jelentősége..
itt vna az a lényeg..
nekünk a 6 dobozra 900volt a posta, de nem házhoz hanem egy pick pack pontra
Zsocieknal kisebba ho,naluk meg nem is fagy anyit..amugy most a rezbe motoroztak,ahol szarazba is nehez,mert vekony parkanyokon kell menni es omlos koves az egesz talaj...ugyhogy ott aki kimegy szarazba az is nagy faszu gyerek...ezek meg friss hova...nalam az a baj hogy a fold le van fagyva nagyon mejre,es nem olvad fel ha egy hetig 5 fok van sem..es a fagyos talajra rahavazott...hat nem valami kellemes,hogy nem latod hol mi van csak egyszer fekszel vagy ugy allsz meg az also fagyos ho miatt mintha sharba ragadnal bele....
de gecire jol esett hogy a bogarakat ki tudtam szelloztetni
na..ezt szöges gumival nem csinálod meg..
mert fél gáz felett úgy eldobott volna mint a pinty
ahogy nézem nálad is meg zsocinál is .. pont ideális a hó mérete a szögeshez.. jó letaposott letömödödött 10cm 15.. na za za ideális.. a mi zsirtv féel menetünk a 20-on cm nyi friss hóval.. kicsit az már erős volt.. főleg a lefelékban.. mondjuk felfelé..felfelé nem volt gond..
de a letömörödött hó az a jó.. a szögesnek is..
eni..
illetve ini
az olaj az elf lett..kauffrebe elkezdtek méndani hogy az elf jobban fogy.. aztán a m..rosnál kiderült a csávó is endúrózik.. és náluk is mindenki ezt használja..az endúrókban mióta egyszsr kipróbálták..!
aztán mondom hogy én is endúrózom és 570.. mondta ok is sok rfs blokos van ott meg új 450 exc is.. mind elfet használják
há mondom akkor ..
a többiek nálunk hogy tavaj ráábeszéltem őket (mert akkor a 18 liter az 1750 be jött ki!elf 4tech 10w-50)
azóta nekik is csak az kell..
igaz most 2370re jöt ki.. de mondták az is jó.. az olaj jó ugyhogy nem variálnak..
há mondom.. én beszéltemrá mindenkit.. mindenkinek ez eddig a legjobb olaj amivel a legszebb a hangaj jó a váltó működés is ...
ugyhogy ha ezek is az utszaisok is...és együtt rendelünk...
kaukkernél csak 4 liter volt de ezekenek 12 kellett nekem meg 9..akkor mondom.. rendeljünk együtt azt ami bevált és évek óta hiperjól működik
oszt ez lett...

de drága volt posta..3000
+23 litert rendeltem.. semmi kedvezmény ...pedig csak 23 liter

még jövőre.. ha ezzezl nem jutok dűlöre az olajsoppos eni .az mégképben van.. meg te is mondod hogy a eni 10w-50 az haverodnak hogy szerepelt...

és az az igazság.. sajnan nagyon megy ez az olaj.. kopástól véd hidegben melgben jó a hangja..
valami 245 fok a lobbanáspontja .. a eninek 230.. dea repsol azpl csak 220 ha jól emléksze..
szóval úgy látom papír szerint is ez egy igen extrem hőtűrő olaj...
ugyhogy .. idén még...(illetve lyövő nyárig.. ez meg van alapozva..

lyakó.. akkorfaxa ha lyó a gép
a satupadom legalább 2 mázsa de már a levegőben volt de a kormány kitartott
pedig teliraktam mindenféle vasakkal az alját
pedig full hitványnak nézett ki az a kormány
Mikor kezdtem a motorozat..8 eve lassan annak...minden evbe 2 kormanyt el hajlitottam...vagy 5 van a garazsba..aztan vettem egy jo kemenyet..azota is ott ull a polcon mert azota sem sokat hajlitottam el.
A jo eros kormanyok dragak,de nem is hajolnak el bolondul..ha megis akkor azt vissza nem hajlitod
érdekességképp:
alu kormányt lehetetlen kiegyenesíteni, ellenben az ép felét viszonylag egyszerűen el lehetett görbíteni
egy tomaselli kormányon kínlódtam fél délelőtt
de végül csak benne van a biciklibe
elf lett? nincs bizalom az eni iránt?
Zari...hejre jott,miutan minden deknit leszdtunk,meg mindent meglogattunk,nem lehetett semmi..a kuplungkosar es a nagy fogaskerek kozott levo gumikbol jol kotyogott..1,5 mm minden fele..aztan attol zajos is volt..de meg van oldva az is,es most szepen megy.
El kelett menjek a bogarakat megsetaltassam..
lyó wan.. köszönöm..
nem sürgős a cuccos..
majd ha megyünk akkor odaad6od..
olajból nix hiányom most vetem ..9 litert elfet..
de nem gond elfogy..akár a lánckerék is..
kész lett a kocsi. a füstölés megszünt hideg inditás után is nulla füst. más lett a hangja . csendesebben jár s tisztábban. küllőre indult. tegnap este elmentem vele egy jó 100 km t vegyesben de aztán nagyon elkezdett szakadni a hó ráhagytam. eddig úgy tünik jobb lett.dinamikusabban is gyorsul másképp reagál a gázra . végült ott őríztem őket tegnap de most nyugodtabban szereltek. nem kapkodtak és egész normálisan ment a dolog. járattuk padon is sokáig fel lett téve gépre is. ma még kapott egy zsirtalanítást a motortérben de mostmár ráhagyom. majd estére kiderül birja e. indulok visszafelé .

vik. a cuccod ottvan nálam . ha hódmezőn jársz tesóm odaadja neked. asszem pár euró is viszajár. azt majd én odaadom.

ilyenkor asszony neked mit mond..
mert tőlem megkérdi: apa mit csináltál?
há mondom kiengedtem a bogarakat...

a gépneke szépa hangja. akkor végül is már kész
és ezek szerint lyaú is lett..
a bajság mi volt?

lyodos...
bakker az látom hibának...
hogy igaz hogy gőzölt a gép meg a hengerfejben nem találtak semit.. és most össze raklyátok .
ez a komoly gőzölés ez valami erősebben lát6ó hibát kellett volna feltáratni..nem
Aha..meg a templom tornya is jol latszik
Jaxi! tudtad ,hogy a kert végében látszanak a hegyek?
Oaaaaa be jol esett....jon a vidi is
Az biztos.
És milyen kellemetlen vigyor volt az arcukon....