Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak mi felenk is olyan kutyak,hogy a kaukazusi kiskutya melette.En nem tudom,hogy az eletbe tudnak azok akkorara megnoni.Mint 1-1 borju,felelmetes mikor szembefut veled vagy 5-10 ilyen allat...nekem is van egy doberman roti keverekem..ugyes kutyus..elmentunk turazni es fent a magashegyi legelokot nezegetve eszrevettunk egy nyajat ...mondom be a bokrosba keruljuk el...igen am de ezek a nagy dodgok eszrevettek es szembefuttak...nekem volt 2 sibot a kezembe es,a kutya is erezven,hogy macska szamba van veve probalt melettem maradni..a pasztor sem vette a lapot,hogy mire futnak a kutyak,elkeztem jo hangosan orditani neki...szerencsemre jofajta tulajdonsagom,hogy nagyon szaros korulmenyek kozepette is megorizem jozan eszem es nem felek...orditottam is neki,hogy hivja vissza a kutyakat,mert a macskamat szetszedik...szegeny nem kicsikutya,de melettuk...odajottek 10 m elottem leultek es ugattak,de azok a nagyfeju,hosszuszoru kutyak...ha egyet itthon tartanek,szerintem meg a kapun se mernenek benezni...
De mindig van egy kis faszboszanto aki felbassza a nagyok idegeit.A sijbotokkal jo turazni,mert volt ugy hogy par kutya rank futott es a botot az oraba beleallitottam...aztan volt ott uvoltes es menekules.Sok ilyen fejszes meg botos sztorink van,..de egyik se kellemes,csak vaganykodni jok
ja és olyan juhászkutyák vannak hogy simán rángatnak le a motorról, egyik cimbit is cibálta vagy 20 méteren keresztül, de szerencsére nem dőlt el a motorral
voltam arra kétszer már, 10x szebb vidék mint a zaránd
bár extémbe nem mentünk csak úton de itt-ott volt cumi....legfőképp annak aki nem odavaló gumival jött
Nem te voltál a célközönség, mert neked ebédre és vacsorára sem esik le a film tanulsága
Na ezzel a gumival mennel el a piscu negru-ra motorozni..jovobe utol erne a mezony veleje
E sharban jo..ahogy szoktad mondani kafi..de mashol...nekem senki ne dicserje.
Dehogy is nem terveztek..mar volt is..csak az nem extrem enduro..az extrem enduro a bemelegitoje a Hard enduronak
Csinaltak mar vagy 4 alkalommal is a transfogaras tulso felen,vagyis a vodraru to fele ahogy ereszkedsz be a tetorol..kb 3 km re Conacul Ursuluinal van a rajt...ugy hordettek anno,hogy 40 km es fel uton checkpoint
Igazi motortoro verseny..ha nem vagy toppon igazi szenvedes..kell tudni,mert van 4 fel es 4 lemenes a 40 km es ezek kozott van vagy 6-10 km osszekoto szakasz.Csupa cikicaki,szops motorozas...ha szenvedni akarsz oda el kell menni,de viszont szep heleyekn motorozol.A tavaj draganak tunt es el sem mentem mert mar a federacio is belekopott es beraktak a Motoros naptarba...szoval ha valamibe a federacio belelepik..az el van baszva ugy ahogy van..legalabb is mifelenk.
Piscu Negru amugy a verseny amit ott csinalnak.
Ahol a transzfogaras megy azon a terepen még nem terveztek Erdélyben Extrém enduró versenyt? Hegyi kecskéknek való lenne a terep, fel a hegyre, le a hegyről, közben szép sziklák vannak
pertóleum lámápa.. milyen szép a lánglya..o..oo..Ó
Sikerült kihorpasztani a REZO-t? Végül melyik lámpával próbálkoztál?
ne szerénykedj, mágus vagy,tudja mindenki
persze a szavak gyógyító ereje

ezt közpintilag javították szerver oldalon, nekem nincs közöm hozzá már más címekre mutatnak a képek.
Te vagy ezen a videón? Janek
a gumiban csak a viszamaradó légnyomás volt persze a tubliban az 3 bár..
puhilt is ..de hazafelé a piritós kék ösvényen.. nem kolbászolt mint a defektes emes 3..illetve
a guminak lát6óan szép a dombja..
tehát hibátlan kinyíratlan..

de igazándiból. 20 motorozás után szeretném megmondani milyen is..
mondjuk ha 20-on sokat mennék vele..akkor az már magáért beszélne
bakker dév
meglyawítottad
ezt hiwlyák lyuhtúbnak :-)
dév igy néz ki a gumi.. cigó tubli.. 1,75
full szikla patak szikla..sziklás patak aztán patakokban folyó sziiklák.
hátha valaki meg is tudja nézni a okos rendszergazda szuper felylesztésű marmonkannás képeit
Régen mondták egy kép többet mond ezer szónál, most van egy videó többet mond ezer képnél, következő fejlesztés lesz, hogy már szöveget se lehet írni, ha valamit akarsz, azt videóban kell feltöltened a fórumra

Komolyra fordítva, mindenki hibázik, ez meg egy sima fórum, nincs semmi jogkövetkezménye, ha elveszik egy két feltöltött kép, szóval a szakember vagy a munka elvárt minősége se olyan amit egy banki rendszer megkövetel, meg gondolom a fizetése se

Ideje/kedve/affinitása meg gondolom nincs annyi, hogy a szakmai szabályai szerint járjon el, hogy csak alaposan tesztelt változatot tesz ki élesre, feltételzem a tudása meglenne hozzá.

Jelenleg szögelik az oldalt ez látható több ponton, ez most teszt verzió, s mi vagyunk a tesztelők.
"A" verzió ott van a http://www.sportmotor.hu/motor... fórum, ott lehet jelezni ha valami nem tetszik

Vagy B verzió, a fejlesztő főnökeinek egy érdeke van, hogy látogassuk az oldalt, csak ezzel lehet nyomást gyakorolni rájuk, ha valami nem tetszik, nem használjuk, s látják visszaesik a "forgalom" majd akkor változtatnak.
ha már video akkor legyen jo a reggel mindenkinek..

https://www.youtube.com/watch?...
ember , hagyjál már az ilyen baromságokkal reggelire...
Videót lehet betenni kép helyett?

http://youtu.be/QC-H-wvkaCQ
S mi van rajta?
mert veled van az erő :) ezéééé
nekem megnyitja. valamit szarul csináltok.
okos sportmotornak sikerült valamit variálni a képolvasásal.. ez különben tök jellemző az összes web lapra, felvesznek valami szuper okos programozo matyit aki ugy érzi valamit csinálnia kell a pénzéért és hipp-hopp alkot egy addig tök jol működö lapbol egy igazi áttekinthetetlen baromságot...ami még szar is...
szép marmonkannákat sütöttél adsz belőle?