Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK beszélek velük és majd szólok mire jutottunk.
Jó napot!

A JT 7075-T6 Alu lánckerékről valakinek van élettartam tapasztalata?
S milyen körlmények között hajtotta? (homok, sár)
Volt e a lánc kenve?
Köszi

A 7075-T6 anyag nem tűnik rossznak, de hogy a lánc mit kezd vele, azt nem tudom.

Ezt kaptam "ajándékba" az acél helyett, amit rendeltem
nem ugy volt hogy hyde racing védő mindent véd, és nincs többé horpadás..?

az biztos hogy én soha nem adok 150 eur egy hyde racing műanyag kacatért, hanem csinálok adott motorra, a negyedéböl , igaz hogy sok munka árán, de olyan védőt savállobol ami mindent visz, van már benne tapasztalat a régieknek a fele sulyábol ki tudnám hozni, bár az sem volt nehéz
én ezt javasolnám ilyen is van nekem csak én normál pb palackkal használom
hú ez nagyon titokzatos.
ja először kérek majd egy 125 rezót haveromtól. az ki is van égetve meg vékonyabb a fala. azzal probálgatom majd. a dugózó cucc az gyári. angol gyártmány. elég speckósnak látszik nem kisipari életveszély. Csoki szerint elég neki 2-3 bár . már attól is kijönnek a horpadások. persze az oxigén palackos cucc az nyilván gyors de mint mondtam azt nem tudok szerezni kéregetni meg nem akarok.
lyaúreggelt..

há olyan kipihent vagyok mint a fáradt olaj leengedés után egy 7tel
olyan beteg idő van pest és környékén. ..
nem normális..
it meg ..süt a nap
bár nem látszik még ..de süt ..
a felhők felett.. mindenképp ..
holnap én is sütni akarok... pogit..
hogy mi az összefüggés..
én is olyan akarok leni mint a nap.. mert az is sokat süt

ezek amúgy tuti nem normálisak.. mert már elindultak..

lyódos.. majd ird mi van osz akkor majd lesz valami

kipuhorpasztóhoz garatulál6ok..vagy ez is olyan mint az argentínád.. hogy inkább..letagadod

mindegy.. majd irja mi van.. ha telifonálni nem is vagy képes.. majd mehetünk a lyöwő 7ten is.. mert amig van lószar addig veréb is..
és ami itt van az lószar.. tehát lyönnek a verebek..csőstül ...

csani ..ezt mondottam.. úgy sem veszed majd fŐŐl..
de nix harag..
majd este azért dumál6unk

egsztrőm 1,75 tublival visszamaradt levegővel.. kis sárban.. remélem lyaúl fog wizsgázni
egyébként a keménysége olyan hogy . . olyan egyből faxa lett
persze majd a nap végére lehet jót vagy rosszat mondani
örvényáramú 6ására

www.vidamrikkancs.com%25252Fbe...]https://www.google.hu/search?q...[/url]
nix mit az ember ot segít ahol tud
Vigyazz vele...ha ugy van gyjcsal be neki es egyszer egesd ki,mert hanem elszal a fejeddel egyutt.Mi is igy nomassuk ki,bedugva a vegeit,felnyomva 7,8 legkorre,majd oxigennel megeliteni..az hamar ,par masodperc alatt ha kell feherre iziitja,de kell kopogtatni is ahogy vegpuhul, egy kis kalapacsal,hoy lehessen formalni.Nagyon kevesen csinaljak igy mert eleg veszejes,de aki tudja mit kell csinalni,annak egyszeru mint az 1X1
az is hatasos modszer,ha olyan flansnit raksz a rezo vegere amire a sterimot ra tudod rakni...megtoltod forrrro vizel a rezot tele,es rarakod a sterimot..azzal mikor 5-10 szer megnyomod a nagyobb horpikot szepen kinyomja...de csak a nagyokat..a korom nagysaguakat nem.
Amugy igy melegitve lampaval es nyomatva levegovel ujat lehet csinalni a rezobol...
Jo melot
nincs desznyó pörzsölőm se. meg az barbár munka lenne úgy. a kis gázégőm meg hiába ég fasza kék szúrólánggal szerintem kicsi a hőértéke. ha nem pirosann izzik a büdös életbe nem ugrik majd ki a horpadás.
A csehszlovák designerek már a 60-as évek végén ötvözték a döntött motorblokk, és a védett rezonátort.
szerintem bármelyik forrasztólámpával megtudod oldani,ha csak erre kell,fölösleges drágát venned pl:piezósat,meg ilyen olyan fejeset
simát kapsz OBI-ban 5 palackkal 5-6 ezer körül
Meg lehet melegteni a kis kézi palackos gáz égővel,300 egy palack hozzá!...de lényegesen gyorsabban megy egy disznó pörzsölővel
https://www.primanet.hu/termek...

ez meg 1950 C

tos te biztos képben vagy. mivel lehetne ezek közül megpirosítani a rezót?
https://www.primanet.hu/termek...

ez 1800 celsius . ez lehet már odabaszna neki. mondjuk az se baj ha nem 3 perc alatt fogy ki és nem 5000 ft hozzá egy uj palack,
http://www.szerszambirodalom.h...

ez vajon megpiríthatja? 1400 c a lánghőfoka.
valaki tudja esetleg ,hogy mivel lehetne vörösre izzítani egy normál falvastagságú rezonátort? a lánghegesztő kilőve. azt tudom ,hogy jó és gyors. de az nem beszerezhető. esetleg van e nagyobb teljesítményű kis kézi gázmelegítő pisztoly? amit a vizszerelők használnak. nekem van egy picike kis szúrólángot adó kis gázégőm de azzal hiába próbáltam rá se baszik. beszereztem egy rezó horpadás kifujásához használatos ledugózó szettet. ahoz kellene valami fasza kis gázláng cucc. ha egyálltalán létezik a lánghegesztő cuccon kivül.
https://www.facebook.com/hyde....

én ennek írtam mikor kerestem a védőt. egy nap mulva válszolt is. beadott egy német deelert mikor mondtam ,hogy csak egy db kéne. . de előtte megkérdezte hány db kéne.
amugy szerintem a hyde racing simán elküldi ha nem egy darabokkal kell neki pöcsölni. keress valami ismerőst akinek van motoros boltja. arra a cégre próbáljatok meg delerként venni. esetleg rakd fel a ktm apróra a fészen ha sikerült kapcsolatba lépned velük és kaptál árat. hoigy keresel részvényeseket a projektre. ha jó áron van valóban biztos hogy 10 ember kapásból ráugrik. annyival meg már érdemes vesződni. beszeded előre az előlegeket . csináld úgy hogy a tied legalább ingyenbe jöjjön ki.
ha 100 jurka alatt lenne valami csoda folytán nekem is kell egy .
szia! ha sikerul egyezkednek velük 2 ot rendelj, nekem is johet egy!
tobbit megbeszéljuk ha oké neked is?én nem beszélek angolul
marhaság. ha van ventid meg rendes tiszta radiátorjaid semmit se fog változni. ha mocsokul van felszerelve meg rátaknyolva és nem tud rendesen kitisztulni és megrakja sáros falevélle se fog jobban melegedni. az uj fajta mondom kurva jo.
Járok, pl. hétfőn is megyek! Annyira nem vagyok mobil ugyan, de meglátjuk. Ha nem tudjuk összehozni, posta lenne.
Az enyém is ereszt, csak az annyira tőben, hogy nem tudom, egyáltalán javítható e, gondoltam a kettő közül valamelyik hátha használhatóvá alakítható.
posta lenne? Budapest-Kiskunfélegyházán nem jársz?

Van valami elképzelésed?