a recept a következő, fogsz két vastag, hangsulyozom VASTAG szelet kenyeret, egyenként behelyezed a honod alá őket, és egész nap ott szoritva végzed a dolgodat,
reggelente cseréld ki ujjakra, két hét mulva meséld el az eredményt...
nem mondom, de amikor régen nyaraltunk az asszonnyal már nem győzte kivárni meddig lubickolok a vízben
a gyorsúszás kivételével kilométereket leúsztam megállás nélkül
pl majsa úszó medence 10 oda-vissza volt a bemelegítés
bár amikor túl melegre keverték fel kellett adni mert túlhevült az ember
futni is simán kifutottam a szőlőbe egy menetben szűk 5km táv
most meg nem tudok futni 50 métert
minden a máv miatt van ott egész napokat ültem aztán nem csináltam semmit, kínunkban mindig ettünk, még az a szerencse hogy a szeszre nem szoktam rá, pedig nem kevés alkesz volt ott régen
hály kolbik.. imádom ezt a helyet.. olyan okosakat és lyókat dumcsizunk..
egyet elfelejtetek.. a régi életkor mai életkor életvitel...
..
a bejött az úlykori betegség akáros vagy inkább kóros sejtelbúrjánzás..ismertebb nevén a tumor.. erősebben a daganat és durvánhangzóan a rák...
ez a sok sok elektromágneses sugárzás.. és mindenféle sugár6ás következménye..
a streszz..
a stressz kezelés..
a sport..
az otthoni témák..
a munkahelyi...
én pl nem rég voltam a orvosnál és megállapitottma a diagnózist..
ezt úgy hivom.. fehérkenyér függőség
ez olyan mint a dohányzás vagy az ivás..
csak erre még nem hoztak ki..olyat mint a dohányosoknak..
fehérkenyér tapaszt
dév utána..lyártam.. a 110 xt 754 és a 120 között a difi..
a 110 az 16,5mm magas a 120 az 20mm
a bütykök is kb ennyivel keskenyebbek ezáltal hegyesebbek..
a magassága a két gumi közt az kicsit a 120ass felé dől a papirforma ellenére(ugyanis a 120 a 90% az 108mm mig a 110 nek a 100% az meg 110mm magsságot jelent..
de a bütykökön van kb 7mm
és igy is a 120as a magassab.. picit.
de a 110 is kellően ballonos...árba a difi 700 ft ,a 110 az értékcsökkentebb
még ha azt is mondod hogy mellesleg te is bajnok voltál gyorsuszásban és mellben, és persze tagja voltál a Kásás féle magyar vizilabda válogatottnak, csak azért nem láttunk soha mert nem engedtek játszani azok a gecik, akkor lefordulok a székröl
21 évesen én is szinte így néztem ki...
2db 20as kanna hamisbort simán a fejem fölé emeltem
utána vége lett a borbiznisznek és jött a depi meg az elhízás
azért tegyük már hozzá hogy Pedersoli (Piedone) fiatal korában olasz uszo bajnok volt, és az olasz uszo válogatott tagja volt, szóval nagyon komoly sport életet élt gyerek korátol amivel nem mellesleg egy elképesztő méretü tűdöt és szivet gyurt ki magának...
mellesleg igy nézett ki 21 évesen...
nem tom.
nagyon messze vagyok a tudásoroktól csak azt érzem,hogy új gumival megy(:?) kopottal meg nem(újjal sem:)Hogy a faszba lehet kopottal jól menni?
Tudatlan vagyok de lelkes:)!
Júniusba megyek(ünk) a gyimes vagy megy ,vagy megy:)
menj el egy nagyobb régebbi temetőbe és számolgass
ott nem ferdítenek a statisztikák
ha még ki is szedi az ember a háborúban elesetteket akkor se jön ki jó átlag
én most ősszel nézegettem, és azon is megdöbbentem mennyi kisgyerek sír volt (felénk közel nincs ennyi mert annyira nem régi a temető)
persze a mértéktelen evészet-ivászat sosem tett jót az embernek
bár fater 70 éves és sosem volt sovány, igaz nem is volt 140 kiló
Nincs furcsaság, csak meg kell nézni kik készítik neked ezeket a statisztikákat. Hát pont azok akiknek érdeke, hogy fogyassz ész nélkül, és persze mindenre tudnak neked gyógyszert is adni...
Azt, hogy valójában mi volt 3-400 éve, nem sokan tudják, szóval azt hagyjuk inkább. A múlt század elejéig vissza tudunk nézni családi elbeszélések alapján, és hát sok dologban nagyon mást mondanak mint amit az állam tanít.
Az viszont tény, hogy nem láttam még 80 év feletti elhízott embert, mert ennyi ideig nem lehet egészségtelen kaján elélni...
Itt van egy motoros bolt ami mar nagyon reg megvan...ott kapni mindet,es ha nincs hoznak kintrol,vagy rendelnek....de megvan mindent hol kapunk meg...no problem
a gumi...
ami számit.. hogy hol lesz használva!
pl nekem a kopott ms 3 full ganaj állapot.. 10 nagyon sok motorozás ..másfél éves gumi.. és a defektes gumi cigó tublixal 22x1,75 1200ft a gumakernél..
szóval ezzel kint poinanába...a race után 4 nappal ami ből 3on szakadt az eső..szóval a full lekerekedett köcsög gumi..ugy tolt felfelé mindehol hogy ezek csak néztek...az úly mitasz eksztrőmöket a nedves kövön nyalatta rendessen...
de pl a zaránba hasonló szituban az úly extrőmmel ott kapott a pofályának kopott ms 3
dév.
kérdésed az életartamra vonakozot.. hát abban tuti full király..lyakó is lgyalázta .. de kb volt rajta vagy 15mm magas leehtett...igaz össze vissza kipikkelyesedéssel kagylós törésekkel de faxa gumi...
de pl a füvsbe ott az kopott emes 3 az.. a nagy terülős pofályával.. volt ám kapirnyálás.. de ez csak a 1500m feletti vizs nagy füvsben .. egy 5 perceas történet..
de mondom olyan lyakszi féle nagy hegykbe.. oda csak is ms 3...
Zoli egyszer próbáld ki...hasonló mint a fimes.. csak kb dupla életartam...sárba is jó.. vizes kövön is...
szakács úrnál is azzal voltam...ott sem volt hiba a romaniacs nyomon a szoptatós részeken...patakokban is...
robi nézte is hogy tényleg csak nem szar ez a ms3..
csak mondta hogy neki mint goldenfutónak.. neki az van oszt lyaúnapot
Biztos számít a tudás ez tény , de tapadás nélkül szerintem az ügyes se tud haladni, kap két "botot" a motorba a futóműi helyet, meg mondjuk jó szar krossz gumikat 2 báros nyomással, botladozna vele ő is.
had kérdezzem meg, hogy az alkatrészellátást hogyan tudjátok megoldani ? mert mi Herculesfüdőre szoktunk járni motorozni ott a srácok mondják kín és gyötrelem beszerezni még a gumit is !
kaja témát meguntam mindenki másfelé beszél.....
egyet ne felejtsünk el a "régi öregekkel" való példálózásnál
akkoriban azért elég sok gyerekhalál volt, meg kell nézni régi temetőket mennyi sok kisgyerek halt meg régen sok esetben csak pár hónapig éltek
szóval akinek volt hibája sajna meghalt, most meg megszögelik és él valameddig
kaja mellett még 1000minden rövidíti az életünket, bár azért itt is van furcsaság mert az átlagéletkor sokkal több mint akár 20 éve volt
és 20 éve már elég kevés csecsemő halt meg ami elég jól odabasz a statisztikának
de ha mégmesszebb megyünk vissza a múltba akkor még szarabb az életkor statisztika, 3-400 éve nem sok 80 éves volt ám, pedig nem volt se kipufogófüst se gmo se vegyszer
Amugy a gumikrol...a tavaly utolso motorozasan voltunk vagy 10-en akarhanyan..javaba hard enduros versenyzok,mint Varga Zsoltika,Jozsa Norbi,Kovacs Ervin stb....en uj gumit raktam mert ha ilyen emberekkel motorozol akkor igy is ugy is szopsz,csak az nem mindegy mivel maradsz a nap vegere....szoval..uj gumi..olyan patakokkal ,hogy sirsz benne,igazi dekni toros patakok,meg hozza jegesek is voltak egy bizonyos fokon....Norbi egy olyan kopott gumival jott,hogy az eletbe nem motoroztam en olyan kopott gumival..Metzeller sixD volt,2 szaros kivert muzzal osszeszkocsozva berakva.A kojok azzal a kopott gumival orba szajba motorozott mindent..az lehetett cikicaki,gyors feljaro,vagy patak....azt tudjuk,hogy a gyerek nagy tehetseg es jo motoros,akar csak a vetelytarsai...de nem is ez a lenyeg...hanem az,hogy ha tudsz akkor a kopott gumival is mindent meg tudsz csinalni.De olyan szinten megcsinalt,hogy elevezet volt nezni,ahogyan egy baromi nehez patakba szenvedett mindenki,o visszament es ujbol csinalta a trukkoket.
Szoval...fogjuk a gumira,szidjuk a gumit....de csak ember kell oda.
Akkor nyomta a pompat mikor kelett,de akkor bele a foldbe a motort,nem halottad a motor visitani,csak szepen.....es en uj gumival igazan elveztem,de egy kopottla biztos szenvedtem volna.....
Az biztos, hogy nem mindegy, mivel a fehérje és a kalória két külön dolog
Te hablatyoltál egészséges táplálkozásról, én meg gondoltam valami fogalmad csak van róla...
A példának felhozott 80-90 éves emberek egészséges kaján nőttek fel, akkoriban pedig főleg gabona alapú volt az étrend. Tehát a megoldás előtted van, a másik kulcs pedig a mértékletesség és a mozgás.
Annyi pikantériája van a dolognak, hogy a GMO "mérgeket" kerülni kell, főleg az amcsi szóját (virsli, párizsi, gépsoknka).
nekem a 6 days a középút
jó aszfalton, homokon, murván, sárban, a vizes köveket nem bírja csak
de ez a 754et kipróbálom egyszer, idén ha sikerül lejáratom a c10et aztán jöhet a teszt
Gumikrol....aminek a bityokje es az abroncsa is puha az jo a hardosba,de lehetetlen kanyarodni veluk,kovesen jok es vizesbe is,gyorsba gyengek.Aminek az abroncs puha es a butyok kemeny az egy igazi rem alom..tart de sehol sem jo igazan.Aminek a butyok puha de az abroncs kemeny az jo gyorsba..(Michelin,Metzeller)
Ha puha az fog,de nincs tartas tehat a tempo felejtos.Ha kemeny..van tempo de a hard felejtos....Meg kell kapni az arany kozep utat......
A draga mitax xt754
Anno a tavaj kaptam Zsirbacsitol egy ujta (),aztan felraktam egy versenyre...Piscu negru..ahol csak a hard endurorol szol az elet,koves sziklas meredek technikas dolgokkal fuszerezve.....Ti amiket leirtatok hogy uber fasza,meg uber jo...hat ott ugy meg szopatott ahogy elo volt irva.A gyokeren amugy visit,semmit sem tol,a koveken meg kimondottan szopatott.Az utalatos az volt benne,hogy mikor fogott akkor csak fogott,es gecire tolt,hogy a motor maszott ki alolad,es mikor rafuttal egy kis szaros kore,vagy elkaptal egy szaros gyokeret ugy mentel vissza mint a szar...mikor fogott akkor nagyon,mikor lefordult akkor semmit sem tolt.Az elettartamra..hat hogy a gecibe ne legyen jo egy kemeny butyku gumi...persze ha kemeny akkor torik...nekem minden 2 butyok felbe leszakadt.....igy jart..tehat a tartosag is..go home.
Ami tetszett,hogy nehez tuleveles erdoi talajba de abba is csak szarazon akkorat fogott,hogy beszartal...mashol kritikan aluli..es a nyomast is a minimumra vettem...a velemenyem megirva Zsirbacsi bepoccent anno es volt erol vita is,hogy hogy kmerem megirni a velemenyem...azota sem valtozott....szar es kesz......ahogy kaptam ajandekba ugy adtam ajandekba es legalabb mast boldognak latok..egy bojat
Sok gumit kiprobaltunk,de ha azt akarod,hogy minden hol fogjon,es kopotan is fogjon ,akkor kell egy puhabb gumi...Mi ezt Metzeller sixd Extermbe kaptuk meg.Hamar kopik,de kopottan is,a koveken is es a gyokereken is Kontrolalhatoan tol felfele.Sarba egy igazi szar,mert Fimes gumi,de a nedves vizes koveken szerintem verhetetlen.Probaltunk szuper puha Goldentire...ami megint kovon jo,mert mint a picsa olyan.de sarba halott...amugy a goldentire osszesegebe egy nagy szaar.Most egy Pireli Skorpio val elo hatul...fuvesbe kivalo,szarazba a kemeny butykok kicsit meloztatnak,gyors kanyarokba,motocross palyan ugy all a motor minden hol hogy hihetetlen...
Visszaterve..Mitax...a zold csikos ami fog,minden hol..de az is ujan,es 1 napot..es az is azert mert puha a butyok es az abroncs.
a recept a következő, fogsz két vastag, hangsulyozom VASTAG szelet kenyeret, egyenként behelyezed a honod alá őket, és egész nap ott szoritva végzed a dolgodat,
reggelente cseréld ki ujjakra, két hét mulva meséld el az eredményt...