Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt már mindenről volt szó az űrkutáson kívül
Bocsi beszéltetek róla, csak nem olvastam
Van szerintem több nézőpont is, amiről nem beszéltetek.
A szervezet energia és anyagfelhasználása is változó embereknél.
Valaki ehet amennyit akar, amikor akar, nem fog elhízni, s van aki kevéstőlk is hízik

Szerintem az sem keverendő össze, hogy aki túlsúlyos, attól még étkezhet egészségesen sőt lehet egészséges is sok nézőpontból, s fordítva is igaz lehet aki vékony is ehet egészségtelenül.
Jó napot!

Akit érdekel, PROX dugó statisztika:

Legelsőt nem tudom, nem találom a dugót valakinek odaadtam
Majd ha meglesz pótolom az infót, elején sajna nem volt üzemóra mérő, csak dátumokat tudok. Az utolsó dugó csak Reps offroad al ment, előtte sajnos nem tudom, általában repsol valamelyik, de volt valami elf is egy időben.
A méreteket tegnap mértem mikrométerrel, nem egyszer, hanem többször 20C-n.

2009.10-hóban kivett no data
2009.10-2011.11.20 ig
PROX B-s(66.94) kivételkor 66.84 a szoknya legalja, 66.88 a méret.(kb 20-25 mm a szoknya aljától)

11.11.20-13.01.31(120 óráig 12.05.17 volt a 0 óra)
PROX D-s(66.96) kivételkor 66.90,66.92

120-256
PROX D-s(66.96),kivétel 66.90,66.92

256-263
Itt a wössner ment meg cserebere előző proxra

263-384
PROX D-s(66.96),kivétel 66.90,66.92

A szervíz könyvben 66.88 a szervíz limit gyári dugóra, ami 66.94 es,
azaz 0.1 ed a szervíz limit.
Most hogy így belegondolok, az a 2011.11.-én berakott D-s dugó javaslat nem hiszem, hogy nyerő volt, ott (se) valószínű nem jól mérték ki a hengerem(akkor 67.02-t mértek), bár elég sokat mehetett előtte az a B-s dugó, 2 év volt, ez lehet odavert a hengernek.
visszaérkeztünk az elejére
azért csak kiderül mindig hogy kétfelé beszélünk
mert ugye nem mindegy hogy egy "egészséges testtömegű" ember táplálkozását vesszük alapul vagy aki épp 50kg plusz zsírt tartalmaz
mert ha ugyanúgy eteted "egészségesen" és megfelelő mennyiségű kajával akkor a sovány sovány marad a kövér meg nemigen fogy
szóval hiába eszek én meg reggelire 3 sonkás szendvics helyett kettőt(egyet) sosem fogom leadni a plusz súlyt
ezt már régebben próbáltam mindenből 1 tányér meg kis tányér semmi eredmény pedig nem csaltam kb annyit eszegettem mint az gyerek(akkor lehetett 11-12éves)
szóval hiába okoskodsz eddig az a legjobb ami van. és térjünk erre a témára vissza május vagy utána, addig meg hanyagoljuk a témát
szólás szabadság
tiszta mint itthon..
minden lejön a médiában.. úgy és ahogy akarják hogy tudják az emberek
a táplálkozásrol annyit, a mai napig elszörnyüdök rajta mikor szökő évente egy tecskoba eltévedek, hogy mi mindent összevásárolnak az emberek...

zari, az elgázositásrol pedig annyit hogy ma már a legtöbb táborrol bebizonyitották (és a legfelsöbb izraeli vezetés is elismerte ) hogy soha nem volt benne elgázositás, pl Dachau ahol én jo párszor jártam mert ott van mellete Németország egyik legnagyobb motor bontoja, két orás ebédidővel, szoval jopárszor volt szerencsém végig sétálni...tény hogy nem volt egy vidám hely, de alapvetően az oda zártakat dolgoztatták ahogy a felirat is hirdette minden tábor kapuján...és tény hogy a többség tífusz vérhas és társaiba halt bele.
ez a tipikus példája a győztesek irják a történelmet ,és még a történelmi kutatását is megtiltják törvényileg.... szoval...
hály kolbik..
látom megy az 1más mellett elbeszélés anderzen és toy-sztory(magyarul:tol-sztoj)
erről a koncentrációs tábórról van egy lyó viccem..
már régen elmesletem de akkor nem tűnt aktuálisnak és nem is tetszett senkinek. . hátha ez most változik(mert én vagyok a 3dik fajta téma mellébeszélője

oviba két kisfiú beszélget.. egy zsidó és egy adolf nevű
adolf mondja a zsidó kisfiúnak..a nyári oviszünet kezdetén.
-szia...ti mentek táborozni a nyáron?
-á.. én sajna nem mehetek mert koncentrációs zavarom van..
-ó...én ha nagy leszek akkor majd olyan bácsi leszek aki segit az ilyen koncentráció zavaros embereken...
csinálok olyan helyet ahol ezt a koncentráció zavaros témát majd tudják kezelni.. szóval csinálok nekik majd koncentrációs tábort
na most átlyött a vick

azért valljuk be ...
mocskos mód igaza van lyanónak.. ezzel a ha nem eszel azért nem döglesz meg mielőtt irtózatossan le nem fogy az ember...
tehát ha mi 100kilósk vagyunk..azért szépen leadnánk 70 kiló alá pár hónap alatt anélkül hogy kampeca lenne...
szóval

nekem egy motoros barátom táplálkozástani nagymester.. aljas( aliasz ) kopoasz dzsárwisz is csak annyit mondott ..ami nekem 20 éve isbejött mikor kezdtem az elhizást.. és 3 hónap alatt rendessen leadtam a súlyt..
hogy nem életmód meg kajaváltoztatás kell.. ha minden maradt a régi és elhizás jön.. akkkor csak anyi kell hogy az eredeti kalyát visszavenni a felére!..nem a 75 mert akkor a súly marad és nix fogyás..
hanem a felére...
régebben nekem is igy ment kölök koromba(20 évessen)
3 hónap.. edzés minden maradt a régi..(persze minden kis kaja után extra 5 perces has...
mivel alig volt benne kaja..nem volt vele gond...
ekkor 103 ról 84re..3 hónap alatt..akkor vonultam be honvédnek 1 év megtanitották hogy nem azzal kell foglalkozni hogy mit miért..csak meg kell csinálni..
kockát csak is gurítani..kézbe vinni tilos...ha a négy sarka lekopott és már gurulna magától..akkor vizinotmár vinni kell

tényleg lyanó..te olyan okos wagy...
mond már el ..mért is kellett elgázosítani... mért nem nyirták ki az embert egyszerűbben
illetve mikor már csak nem volt elgázosítás.. akkor..ezt ugye mért nem folytatták tovább..mármint a gázosítást mért csak éheztették öket?
Kapd már össze magad, össze-vissza hablatyolsz marhaságokat!
Felsorolsz több halál okot példaként, aminek kurvára semmi köze az egészséges táplálkozáshoz
Senki nem mondta, hogy ha valaki egészségesen kajál az örökké fog élni. Viszont ha mérgeket eszel, akkor esélyesebb, hogy hamarabb lesz FINI
Ennyire egyszerű ez a része, akár még a hülye is megértheti ha többször elolvassa

Koncentrálós táborról nem értem miért pont a német jut mindenkinek eszébe, mikor angol találmány. Sztálinék is hamarabb kezdték, és sokkal több volt a valós áldozat náluk.
A német táborokban járt a vörös kereszt, a legtöbb áldozat pedig tífuszban halt meg, főleg a balhé vége felé, mikor a bombázások miatt az ellátás összeomlott...
ja és ez a német úttürőtáboros sztori
akinek szarul hasznosította a szervezete a kaját (aki alapból giliszta vékony volt) az sokkal előbb elhalt mint aki "dagadt" volt
és nem csak azért mert eléldegélt x ideig a testzsíron, persze ez is előny volt de ezt ledolgozta 2-3 hónap alatt
az a baj hogy kurvára kétfelé beszélünk
az hogy dagadt vagyok egy dolog fogjuk rá hogy én akartam, téma lezárva
a temetőt azért írtam hogy mindenki jön az egészséges kaja szöveggel mégis régen amikor még full egészséges mindent ettek mégis előbb meghaltak, szóval az elmélet sántít.
az is hogy megzabál minket a rák és ez régen nem volt egyrészt lehet hogy volt, csak nem tudták másrészt meg lehet addig más miatt meghalt az egyed
pl egy gagyi diftériában egy csomó gyerek meghalt régen most meg az emberek java rész azt sem tudja mi az mert vagy 40 éve oltogatják a népet

és végül nem kell terelgetni mert épp most néztem hogy megy a testsúly lefelé, szóval jó úton haladok csak túl gyorsan ezért meg is lett szorozva minden kajamennyiségem 1,2 vel
Na meg a környezetünkben élő kis nyugdíjasokat ne hasonlítsuk már a milliomosokhoz. Ki tudja havonta hány mill ft-nak megfelelő összeget költ orvosi kezelésre a Piedóne?
A haverom 94 éves nyagyijának a legnagyobb gondja, hogy fájnak a lábai, meg a vérnyomásával is vannak már gondok néha. Ettől függetlenül tyúkokat tart és kertészkedik. mesélte, hogy 50 éves koráig orvoshoz sem kellett mennie.
Te miről beszélsz? Az egészséges kajáról volt szó, hogy jön ide az, hogy ki mikor halt meg?
Igazából te is mint a legtöbb túlsúlyos, csak kibúvókat keresel és elméleteket gyártasz, hogy miért zabálhatod magad halálra.

Bammeg, a koncentrációs táborokban be lett bizonyítva, hogy aki nem kapott elegendő kaját, az lefogyott, nem volt köztük "hízásra hajlamos", aki kövér maradt, hiába keveset evett...
Mert ugye ez a kedvenc szövege az összes daginak aki egész nap csak zabál, miközben azt állítja, hogy alig eszik.

Kicsit megkésve jártam én is utána ennek a fontos témának, és úgy érzem valamit sikerült összerakni belőle. Csak próbáltalak volna a helyes irányba terelni, de ha neked ez a modern maszlag kell, amit mostanában "tudományos táplálkozás" címszó alatt rátok sóznak, hát legyen.
gyenge a forint bizony...
messze nem volt karcmentes mikor vettem,tény h kapott is még tőlem,de aki akar ilyet venni az eldönti mennyit ér neki,mennyire szemfüles...
gecsa úr jól feltetted a rezovédőket a ktm topicba :) gondolod elkel annyiért? emlékszem egy huszasért küldtem neked az ujat mentem vele vagy 2 napot az még karcmentes volt. most meg 33000 rugó. jo elgyengült azota a forint. amugy ha jo helyen veszed 150 jurka a vadi ujfajta! ha meg mégjobb vagy behozatod amcsibol 30 ezerért is meg lehet csipni az ujjabbik fajtát ami 10 x jobb mint a régiek. na de hátha elmegy valakinek még jolehet.
kockás has
már olyan kockás a hasam mint a kockás fülű nyúlé.. csak kár hogy van rajta egy 1,5cm vastag szalonnás réteg.. de az ihamar elmegy.. akár csak az életkedve a kövér feladom a hasizmom csókáknak
ini.. nekünk találták ki.
egy hasizom
meg sem kell mozdulni..nix hát fályása..semmi
csak annyi a dolgod.
lemész fekvőtámaszba.. de úgy hogy a könyököd a földön van..tehát a kezed azhajlitva 90fokos szögben..célszerű egy nagy párnára könyökölni..
és mint fekvőtámaszban.. a törzsed egyenes.
ennyi.
nem kell ficánkolni semmi.
ezt csináld eleinte..25sec 35 sec pihenő
aztán ezt már másnap lehet növelni.. 30-30ra..
én most 1 7ét után 35-25 ben vagyok más..
ez magyarul egyperces periódus és a pihenő idő rovására meg a tartóidő..
ebből egy 4-5-6 megcsinálsz..magyarul eleinte 4.. de később meg 5-6 perc is
annyi elég is..
fontos hogy a törzs egyenes.. vagy inkább a segged kicsit felfelé álljon akkor dolgozik jól a has és a bordaközi izmok is..

itt nix panasz a derékra meg semmire..
nagyon jó
ez tutti a máv korházban történt
. . . .
akkora margák vagytok ..

nekem az orvos..tisztán hallottam azt mondja.. elmehetek..
és mikor elindultam akkor kiabáltak valamit de azt már nem értettem mert ..sietni kellett... jöttek a fehéruhások utánam...ugyhogy kissé futni is kellett.. és rályuk csaptam a vasajtót hogy ne legyenek olyan ingerültek
tudtam én hogy a máv-nál testi erőszakkal kényszeritik a dolgozokat, pl a multkor is láttam egy vonatot megállni és a vasutasok ugy zabáltak két pofára ott mellette azt hittem rosszul látok...

mostmár értem miért...
már így is kinéztek a csapatból hogy nem szeszeltem minden délután
hát ha még nem is zabálok velük...lehet meg is vertek volna
rohadt máv!

beleírták a munkaköri utasításotokba, ha unatkoztok zabáljatok?

szemét banda!

tényleg minden a máv miatt van
és a vizsgálat végén mit mondott az orvos?
elmehetek, vagy elmebeteg?
rohadt máv, nekem mindig gyanusak voltak a párosan futo sineikel...