Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi megpróbálok velük megegyezni, nekem is szimpatikusak ezek a cuccok, de egyszer olvastam valahol, hogy nem tudja a rezó leadni a hőt és így nagyon melegíti a motort. ez marhaság?
hello, igen igazad van nem is néztem, csak úgy emlékeztem, hogy jobbos. Egyébként ereszt is egy kicsit annó mikor a GG-t elhoztam aznap beindítottam otthon és a rázkódástól eldőlt és már folydogált is belőle a víz nem indult jól a kapcsolatunk
Üdv Mindenkinek!
A hűtő balos inkább, nem? Látom, hogy vannak harci sebek rajta, de lyukas is? Gondolom, nagy eséllyel! Köszi!
szép a kosár. nekem szimpibb a barnett mert azon acél futam van, de ez is biztos ,hogy jó lesz! a rezó védelemre kurva jó a hyde cucc. pláne az ujfajta. más az anyagösszetétel is meg a kialakítás. beiktattak két ponton távtartot így kb 1-1,5 centire van a rezótól. nem fog rásülni. jobb a bilincsezése is.
vadi ujat tudsz rendelni 150 jurka körül. ez elég drága. amcsibol lehet jóval olcsóbb. irj a hyde racingnak a fészen keress rájuk. válaszolni fognak! angolul lehet velük vakerni. a saját oldalukon tán valami 90 dolcsi! vagy font vagy euro? nem emlékszem. lehet bepostázza neked . a cég délafrikában van. de van deelerük sok helyen. én egyszer váltottam vele pár szót korrektül válaszolt is. megkérdezte hány darab kellene ? lehet azt hitte kereskedő vagyok. aztán megvettem itt özterbe mert hamar kellett. emez fonalat meg nem vittem végig.
ja és vettem hozzá azokat a gumigyűrűket még 6-ért.
Hello,
40k
Szevasz, mennyi volt a kosár?
Hello,

Itt az új kosár még nem került beszerelésre, de hamarosan az is meglesz.

A régi vajon ér valakinek valamit? Nincs agyon verve, de a csapoknál lóg. Ja meg van egy nem túl jó állapotú jobbos hűtőm GG-re, ha esetleg valaki tud vele valamit kezdeni szóljon és megbeszéljük.

Ja meg ha valakinek van valami jó megoldása exc-re rezóvédőnek nyitott lennék rá. Láttam a használt Hyde védőket, de annyit azok nekem nem érnek.

Köszi
L.
Ezért szoktam kétségbe vonni a púrhabos befecskendezést,az a hab min fog tartani? szivacsos talajon?..áá
Ügyes találmány viszont ez a cölöpözés,egy vagyonából kiforgatott mérnök ember megkereste a régi évfolyamtársát hogy mit kellene kitalálni?
Kitalálták...tényleg egy ritka okos fer ember,nemhiába olvasni mindenhol hogy Magyar emberek okosak!
az biztos hogy az utólagos alá alapozás is csak annyit ér mint amilyen stabil az alatta lévő talaj...
kicsit hasonló mint a láncos szállóige hogy minden lánc csak olyan erős mint a leggyengébb láncszeme
Valóban így van,ahogy írtad.Ez a leg drágább de ez stabil és tudod pontosan hogy mennyit emelj és az ott is marad.Van az a műgyantás azt alkalmazták most a metró építésnél,sajnos nem láttam csak beszéltem róla a régóta cégnél dolgozókkal.Csináltunk egy házat ahol már jártak az alá betonozó és a púr hab befecskendezők előttünk..a tulaj szerint esküdöztek a tartósságra,hát az csak rizsa.
Elkezdtük a sajtolást majd 12 méteren értük el a terhelhető talajt,4 db 12 méteres cölöpöt sajtoltunk le ami meg tudta tartani az épületet.Agyagos töltött talajt szétmosta a sok eső és az állandóan müködő locsoló rendszer,abban gondolhatod mit ért a hab?
Érdekesség képen nézd meg a cég oldalát FÖDÉM 2000 KFT.
sokszor hiába gondolkozol épités elött , álltalában a talajviz mozgások olyanok amik egy idő után meggyengitik az alapot, mondjuk ez inkább lejtös helyen valo épitkezésnél fordul elő... meg amugy is a süllyedéses problémák legfőbb okozoja a viz, az nagyon ritka probléma forrás hogy nem megfelelően alapoztak alá, vagy rossz anyaggal, tehnologiával stb.
én csak egy tenyész szemlét akartam hogy fedeztetéskor ne legyen pecsétes a törzskönyve a gyerekének
aztán rájöttem hogy jobb ha nem kínlódok ezekkel a vidéki őstermelőkkel kutya ügyben
nekem is az öreg kutyusomnak van a legtöbb cime, multi champion ami azt jelenti 5 ország champion-ja ,skandináv champion, veterán europa winner, és a csucs a 3 napos Europán a BIS 2.-ik helyezés volt, de ö már jo ideje nem jár velünk kiállitásra 15 éves, teljesen süket és látni sem nagyon lát inkább csak körvonalakat, most is itt bent alszik a házban öreg mackom..
olyan opció nincs hogy gondolkozzunk építés előtt?
nekem a kocsibejáró simán kibírta a liazt full pakolva homokkal
persze a járda nem mert hiába mondtam hogy tegyenek vasat a kapu elé, aztán akkor épp nej volt az építésfelügyelő és hagyta magát meggyőzni hogy nem is kell az oda
el is tört a liaz alatt..........
enyémnek csak az öregapja a nagy mágus, visz szinte minden amstaff díjat egy ideje
szerintem sosincs otthon.....
én kutyázásban jobban ott vagyok , van itt a lában körül most 6...
elég sokat járunk kiállitásra, legutobb 2014 év végén lett az egyik kutyusom Brno -ban Veteran Europa Winner.. a másik meg a nyilt osztályt nyerte meg
és mi volt a kezedbe okosítás címszóval
mert gondolom figyelsz okosításközbe hogy nehogy megfájduljon a kezed
én is foglalkoztam a témával elég részletesen, van injektálos verzio ami komoly, de az nem ilyen purhabos, hanem gyanta alapu , jo pár 100 ezer ft-os téma, de inkább millában kell gondolkozni...
van az is amit a barátod csinál a cölöpös hidraulikus, de az még drágább...jopár milla,..
aztán van az egyszerű paraszti occso megoldás az ugynevezett utolagos alá alapozás mikor L-alakban aláásnak a régi alapnak, szakaszokban, összevasalva, és a sarkokat két szakaszban, ez eléggé elterjedt, persze a házat nem emeli vissza a helyére de műkszik..

aztán van a dozer verzio... és ujjat épitenek...
az asszonykádnak is következetesnek kell lennie
nálunk nekem nem ugrál fel az asszonynak felugrál mert megengedte neki.....
ja és ha lehet ne verjétek, csak a nyakán rázzátok meg, az bőven elég
de keményen fogjatok rá nem fog elszakadni
e za purhab ez jó..
csak nem mindehova..
böbő szép kutya.. most is kimentem.. megokosítottam mikor 3diknak szoltam hogy a babakocsi az nem fogerősitő..
ugy nyüszit egyből..
nem értem .. mekkorát okosit az asszony ha én épp csak hozzá simmantom a kis kezem és már nyüssziiiiiit
a kaját adom neki.. csoválja a farkát belenyúlok oda ahol rág semmi hang.. csak farokcsóva...

nem értem én ezt
*mint a.
Hal. Szerintetek lehet hasonló miminőségű matricát gyártatni mintával gyári?