DOQ-n Hard Enduro The tough one összefoglaló most:"Jarvis sem szerepel úgy,ahogy tervezte, 4 hengeres motort választott a 2 hengeres helyett, ami nem túl jó választás!" Értem én, hogy csak felolvassa a fordított szöveget, de azért...na...
DOQ-n Hard Enduro The tought one összefoglaló most:"Jarvis sem szerepel úgy,ahogy tervezte, 4 hengeres motort választott a 2 hengeres helyett, ami nem túl jó választás!" Értem én, hogy csak felolvassa a fordított szöveget, de azért...na...
Ezt már nem értik, a háborgásnál véget is ér a tudomány, és ugye ahogy írod, épp ezt használja ki a tudomány
Legközelebb ne késztesd gondolkodásra a rabszolgákat, mert csak összezavarod őket, had örüljenek csak a gumi csontuknak amit lehet rágni
Azért háborogsz mert ez az életed értelme...
Meg csak magaddal vagy elfoglalva.
Ha kicsit is tudnál mások problémájára gondolni, akkor átéreznéd, hogy milyen nehéz lehet nekem ennyi "tudatlan" közt
olyan béna idő volt errefelé mostanság.. olyan igazi okádék.. nem tudtam csinálni semmit...
persze az olajcsere meg a sárvédő kilyawitása az meg volt..
mert hosi a fejembe juttatta hazafelé menet..
és természetessen ott is volt..
rá kellett jönni...az a fa olyan határfa..
1.mikor a berg először elkezdtett baszakodni a benyapumpuval...
akkor ott áltunk meg megnézni mi a retek van...
2. mikor sárban jódossal jöttünk hazafelé a delta szuperszar fékbetét ott adta meg magát.. illetve ott nyita ki a tárcsát
3. zsirtv vel .. mikor vártam hogy jön e már akkor ..annak csúsztam neki...
az a 3as 6árfa
gyakorlatilag hazafelé.. az ott mindég útba esiksz...kivéve mikor nem arra megyünk
Lassú tűzön a békát meg lehet főzni, ez bizonyított tény.
Lassú tűzön a kultúrát/népet a családot a személyiséget az embert is el lehet tüntetni, természetessé és elfogadottá válnak olyan dolgok, amiket ha hirtelen kapnál rögtön "kiugranál", de így nem lesz semmi, pontosan tudják mit szabad és mit nem, jobban ismernek téged, mint te önmagad, tudják mit MIÉRT teszel és mit miért nem, míg te magadról sokszor nem tudod ez az "egyszerű" dolgot MIÉRT csinálom.
Hiába lesz akármennyi feltáró cucc, nem lesz belőle semmi, a jelenlegi emberek zömének értékrendje/csomagocskái a döntéshozási lánca le van redukálva a jelenre(rövidtáv) és a közvetlen környezetére, nincs már család se lassan, nem még falu/varos vagy ország, világ, vagy akár ember netán Isten/egység tudat. Azaz nagyjából minden le van szarva, ami nem érint rögtön itt és most.
Aztán ha érdekelne is, tenni akarnál valamit, jön a kicsi vagyok, mit tegyek, stb. S ha netán eljut odaáig egy csoport, hogy tenni akar, nem elég neki a szép szó, hogy leálljon, előkerülnek az erőszak szervezetek és fizikai síkon erőszakkal le lesz rendezve.
Szóval mi a kiút?
azé háborgok veled mindíg B+ mert olyan kurva okosnak hiszed magad.
amivel alapjábavéve nem is lenne baj.
csak amikor a tudatlant (de hívjuk csak nálad kicsivel kevesebbet tudónak ) leoltod ahelyett hogy sagítenél neki az nem teccik...
Megnéztem a vázam, belülről rozsdált át kifelé.
Suzuki konstrukciós hiba...nem tudom a többi motoron is van e ilyen hülyeség
A lábtartó rugónak átfúrták a váz csövet, ugyan fúrtak alulra is leeresztő lyukat, de ha az eltömődik, áll a vázcsőben alul a víz, s kinyírja belülről.
Ledugóztam alul, felülről kapott rozsdamarót, most éjszakázik benne egyet.
Itt meg hozzá a kép : http://new.livestream.com/Supe...