Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sprinterek es a hosszutavfutok izomzata a felhasznalas modja (rovid nagy erokifejtes, hosszu kisebb erokifejtes mas mas izomrostra hat) es a hasznalt doppingok kozotti kulonbsegek miatt ter el. Viszont zsir egyiken sincs pedig tuti nem setaval edzenek.

Amugy a dietas kaja egyaltalan nem kell hogy rossz izo vagy kellemetlen allagu legyen.
Nekem mindegy hogy csinalod mert en mar tul vagyok azon amit most csinalni akarsz. Sőt mar az ellenkezo iranyba eltolodtam elegge.

A szervezeted nem hulye hogy az izomzatot bontsa ha van pont erre a celra felretett egyeb forrasa.

Egy biztos: ami kenyelmes/kellemes az nem fogyaszt ezert ne a dietat okold ha nem ugy megy a dolog ahogy kene.
eddig én is ezt tudtam. most már olyan mélységbe mentem bele a témába amennyire nem is szerettem volna
az a lényeg hogy nem a kalóriákat kell égetni hanem a zsírt(túlsúlyról, vagy épp testzsírtartalom csökkentésről van szó)
szóval a dagi hiába fut napi 10km távot a zsír szinte alig fogy, mert ha gyorsan kell az energia az izmoknak akkor nem a zsírt fogja lebontani mert arra nincs ideje
ellenben aki már tud sokat futni(edzett és nem dagadt) annak már a futás is bontja a zsírt
nézz meg egy hosszútávfutót és nézz meg egy sprintert mennyivel másabb a testfelépítése
a leghatékonyabb zsírégetés a séta és a biciklizés, de úgy hogy szívverés olyan 120-130 felé legyen csak
na de majd május felé tudok bizonyítékot is prezentálni mennyivel változott a jelenlegi 40% feletti zsírtartalmam
Nincs mit.

Nem miattad, hanem a motor miatt tettem amit tettem:-))))))))

Szóval nem add meg neki az aranylövést!

Megbűnhődte már e gép a multat, s jövendőt.
Köszi, hogy leírtad a miértet drgonzo1

Nekem se működik az előzmény, majd fog, ha kijavítják
nem, én is tippeltem dew kérdésére, remélem nem nyúltam mellé.
Mert a rengeteg nézőpontból tett következtetéseid, és az annak alapján fennálló bizalmad, amit kinyilatkoztál,ú.

Ugyanazt fogják eredményezni a dugónál-amit most készülsz berakni, a bizalom alapján-mint a hajtókarnál az általad belinkelt fotón.

Próbálom felhívni a figyelmed, hogy a DEWút az TÉVút.

Mert korábban nem biztál azokban a tanácsokban, hogy a gyári japán tapasztalat a mérnöki munka, tervezés, gyártástechnológia, anyagminőség jobb mint egy közepes marketing.
(nektek sem működik a hozzászólások alatt az előzmény gomb?)
"Ez is elfogadható életmód, általában csak oda vezet, hogy jól érzem magam MOST, hiszen ez a célja az életének."

Érdekes, mert azok az emberek akik a korábbi nem tudatos életüket tudatossá alakították mind sokkal jobban érzik maguk a bőrükben. Lehet hogy lemondásokkal jár (nincs pizza és társai), de sokkal több a pozitív hozadéka.
A táplálkozás a kulcs. Ha szarul (hülyeségeket és pláne sokat) eszel akkor hiába futsz. A kalória bevitelben a deificit a lényeg, magyarán kevesebbet vigyél be mint amit aznap elégetsz. Ha ez megvan akkor le fogsz fogyni bármi is legyen, ha ez nincs akkor nem fogsz ha fejed tetejére állsz is.

Egyébként a futás az egyik legjobb kalória égetés, és mint minden ami használ ez is nehéz, általában ezért nem futnak az emberek. A dagik is simán elmennek edzőterembe de a futópadot kerülik aztán meg csodálkoznak hogy csak még kövérebbek lettek.

Ozmin után szabadon: "hal, saláta, víz" és futás.
Mitas XT754 élettartamról valakinek infó van?
Hogy/hol használja, s milyen üzemórákat képes elfutni úgy egy ilyen gumi? Mennyire kopik? Mit tapasztaltál?

Tapadásról van elképzelésem, infóm, élettartam érdekelne.
Igen olyan nem nagyon létezik sehol, ami minden nézőpontból nézve csak jó
Te ez teszed valaMIÉRT, de tuti nem érzés áll mögötte, hanem valamilyen tudatos döntés

Sok ember nem így él, hanem érzések alapján, legyen meg a jó érzés MOST, s ez a lényeg, az alapján dönt, tetszik nem tetszik/finom nem finom, stb. Az már nem lényeg mi okozza az érzést...
Ez is elfogadható életmód, általában csak oda vezet, hogy jól érzem magam MOST, hiszen ez a célja az életének.
Addig nincs is baj, míg ez az állapot megvan, a gond akkor jön, amikor baj van, s nincs jó érzés...

Szerintem egyik véglet se jó, amikor valaki full tudatos és nem él át érzéseket, meg a másik se, amikor valaki csak a MOST és érzéseknek él tudatlanul. Középút, tudatos érzés élet már ha ilyen létezik és kivitelezhető.
dagadékok pont ne fussanak szerintem. tönkremegy az izületük...
max. dordic walkingozzanak. de azt rendesen. de inkább ússzanak szerintem.

nincs látszata, mert 1 hónap alatt nem lesz csoda és abbahagyják...

és mindíg újabb és újabb túlsúlyosokat látsz futni
genetika kérdése is, nekem egy rokonom se gizda, szóval én se leszek sosem 70 kilós
nekem most az a cél hogy a zsírtömeget csökkentsem, szóval azért kell számolgatni mit eszem, olyan május felé lesz eredmény is hogy jól csinálom-e
ez a lemozgás is kicsit sántít, nézd meg mennyi dagadék futkos aztán semmi eredmény
és lehet az sem egészséges
nagypapám 94 éves. megeszi a vörös húst, megissza a pálinkát...
semmi baja.

szerintem sokkal jobb az ha kajálsz amit akarsz és lemozgod, mint hogy megvonod magadtól a "kolbászt" és egész héten sóvárogsz utána.
kajánál sokat számít a lustaság
nekem kb egy órába telik megcsinálni a kajám ami egészséges, minden olyat tartalmaz ami kell a szervezetnek, és szinte semmit ami nem kell neki
ja és fullszar íze van, de ez most(számomra) lényegtelen
igen azé
csak magammal
nehéz neked

szegény janek
Ez így igaz..., csak a probléma ott van, nincs rá igény meg ha lenne is, lehet nem tudják a hogyant.

Szerintem egy dolgot lehet tenni, megtanítani az embereket gondolkodni, s tudatosan élni, tudatosan vásárolni, tudatosan cselekedni. Csak a másik problémával nem tudom mit lehet kezdeni, hogy nincs rá igény, azaz előbb igényt kéne csinálni pl. a tudatos életre valahogy.

Pl vásárlás, a nézőpontokkal sincsenek tisztában amikor vásárolnak, nem még azzal milyen lehetőségek vannak, s melyik nézőpontnak mi mennyire felel meg.
Vagy azon se kell csodálkozni, ha sok a beteg ember, hány embernél van nagy súllyal az egészség mint nézőpont, amikor terméket, tevékenységet vagy éppen ételt választanak?
Részemről ezt érzem egy nagy problémának, hogy az iskolában nem tanítanak meg gondolkodni, persze feltételezem azért nem, mert egyik fő cél "valakinek", hogy az emberiség erre képtelen legyen,
a másik fő gond, hogy nincs rá igény.

Egyszerű példa, étkezés. Legyen csak 5 nézőpont. Ár, egészség, laktatás/táplálás, íze, külalak.
Amikor valaki vesz egy vajat, tisztában van a saját szempontjaival, meg azzal, hogy neki melyik mennyire fontos, meg azzal a konkrét termék melyik nézőpontból milyen, ne adj isten azzal, hogy a másik 20 féle termék ugyan erre a célra milyen.

Lehetne ragozni sok-sok oldalon keresztül, de minek a lényeg úgy is az...
MIÉRT?
Összefoglaló? Még nem is volt a verseny idén szerintem.

A henger az gondom ütem akart lenni
Kiváncsi lennék a MIÉRT re, miért linkelted ezt be ide?
Jó napot!

Himba, lengőkar, kormánycsapágy átzsírozva, teló alsó tűgörgőt cserélni kell meg kéne oda is valami dupla szimeringes megoldást kitalálni
Mi ebben a meglepő?
A Wössner nem ad rendes hajtókart és dugót sem, akkor miért pont hézagolót adna?
DewEnduro
[3] 2014. március 7. 09:14
Szép napot!

Szerintem nem véletlen térnek el a gyáritól, akik eltérnek az utángyártottban. Feltételezem az utángyártó gyár(pl wössner) mérnökei átszámolgatták a dolgokat és változtattak rajta szándékosan valamilyen cél érdekében
Tessék, csak hogy tudd a hajad tépni , nem az én motorom, de RMX.
Tuning könnyített wössner hajtókar, mondtam hogy az RMX önmagát tuningolja

Forrás: "Elveszett" Zoozee facebook.

Csendben jegyzem meg a wössner nem ad rendes alsó hézagolót az RMXbe való hajtókarjához, kíváncsi lennék mit tákoltak bele ebbe, amit így megevett. Azt kizárom, hogy kihagyták az egyik oldalt, bár sose lehet tudni.