Az a habos megoldás pont semmit sem ér,nem képes emelni csak szép folyik a hézagokban majd tovább engedi mozogni az épületet.
Dolgoztam most nyáron egy ismerősömnél,alap és födém megerősítés a fő profilja..őt akkor hívják ha már szembesültek vele hogy a púr habos be fecskendezés csak pillanatnyi megoldás.Van ahol egyszerűen nem képes a töltött talaj megtartani a ház súlyát a folyamatos repedezések a falon és az sem egyedi hogy centimétereket elválik a ház egy része.Ez a technológia egyedi az országban ez garantált megoldás.Ház alá ásva cölöpök le sajtolva ki betonozva,3-600 tonna körüli értéken dolgozó munkahengerek emelik szinte tökéletesen az eredeti pozícióba az épületet.Nagyon érdekes találmány!
ennyire nem vagyok otthon ebben, én még tenyészszemlére is lusta voltam elvinni a staffit
a bullt is el kellett volna vinni legalább 2 versenyre de akkor épp mélyponton volt a gazdasági helyzetem
orrolt is rám a tenyésztő rendesen
rutin
pl amikor én purhaboztam az ajtót akkor benyomta a közepét(pedig zártszelvény volt a tok), amikor após akkor nem
és após negyed annyi purhabbal megcsinálta a műveletet
meg gondolom ha túlemeli a betont rá kell állni kocsival aztán vissza is megy csak nem köt meg fél perc alatt fullra
ez is egyfajta purhab, és ugyan az lehet a baja mint a purhabnak is, ha valahol van egy repedés, vagy nagyobb a rés ott kijön a cucc, és mellesleg mi garantálja hogy nem emeli meg jobban mint a kivánt mérték,
jahh hogy jopárszor tulemeli, csak a felvételt akkor csinálják meg amikor pont szintben van... ravasz...
nem írtál hülyeséget csak azt írtad le,hogy te mit gondolsz erről az egészről, és mit szeretsz jobban el kell fogadni
van aki az RSG-t kedveli,van aki az MMA-t
sok olyan fajta van akinek nem nyúlkál a bíró a szájában fogat nézni, argentin dog, cseh farkas hogy csak az ismertebbeket említsem...
fila brasileiro-ból jo ha egy EDS-en összejön pár db
amúgy ha szólsz a bírónak hogy te akarod megmutatni a fogait akkor tisztában van vele hogy neki nem kell oda nyúlkálni...
szerintem meg nem lesz vége románban 10-15 év mulva az enduronak, tul nagy területek vannak ott ahoz hogy be lehessen szabályozni, nyilván ott is egyre több spájszerkodás lesz, van, de az ottani fő problémát inkább abban látom hogy 15 év mulva nem lesz meg az erdőiknek a fele sem, mert kivágják és megy ikeának...
a népszerűséget a versenyekre értettem
pályák,meg versenyek akkor is lesznek,max nem ott ahol most
de a 2T karbis gépeket tuti száműzi a környezetvédelem,nem is kell neki 10 év de lehet hogy 5 se
még 10-15 év és nem lesz népszerű
addigra ellopják azt a románok is ami el tudnak és utána ott is ezerrel beindul a természetvédelem
aztán az endúrózásnak vége is lesz
nem a semmiért alakult át teljesen az enduro,az utóbbi években
össze sem lehet hasonlítani a népszerűségét,a kilencvenes évekével
kiváncsi lennék, hogy hány százalékkal növelték a motor,és az ehhez kapcsolodó cuccok eladását az utóbbi 20 évben,a gyártók
ha megnézed az idei eddys extreme-en hányan indultak a junioroknál,hát iszonyú,és ez a legfontosabb,semmi más
ma már minden a pénzről szól,többek között ez is
a versenyszervezőknek a fő érdeke az hogy olyan versenyeket rendezzenek ami érdekli az embereket,és tömegeket vonz,mert ebben van a nagy pénz
cirkusz kell a népnek meg szenzáció,addíg fogják nehezíteni a pályákat,amíg erre igény lesz,és ha senki sem tud majd végigmenni,de az érdeklődést ezzel növelni tudják akkor arra törekednek a következőnél,hogy még brutálisabb legyen,ha meg nem jön majd be akkor könnyítenek
a morgásról gyorsan szoktassátok le mert végetek van
ahogy elkezd morogni gyors a tarkón megszorítani a bőrt és megrázni, evvel egyidőben megdorgálni a kaját elvenni és otthagyni a kutyát
aztán pár perc után visszamenni hozzá(vagy odahívni) megsimogatni és odaadni a kaját lehetőleg kézből, ha morog megismételni
ha már nem morog akkor is kell teszteket csinálni ha eszik mit csinál ha elveszed
nekem eddig volt 3 amstaff egy bull az összes szájából ki tudtam venni a kaját. kaukázusit nem tudom, ki kell deríteni mennyire magának való jellem
vannak kutyák(pl a fila) amiket a versenyen se érint meg egy bíró sem sőt nagyon közel sem mennek hozzá, pedig a többinek a fog és a golyóvizit alap
Azért tegyük hozzá, hogy szinte mindenki ' extrém endúrósnak' hiszi
magát aki motorozott kétszer a határba és valahogy meg kell szűrni a létszámot...
Képzeld el teniszbe a megye 2-t. kellene nézned..
Dolgoztam most nyáron egy ismerősömnél,alap és födém megerősítés a fő profilja..őt akkor hívják ha már szembesültek vele hogy a púr habos be fecskendezés csak pillanatnyi megoldás.Van ahol egyszerűen nem képes a töltött talaj megtartani a ház súlyát a folyamatos repedezések a falon és az sem egyedi hogy centimétereket elválik a ház egy része.Ez a technológia egyedi az országban ez garantált megoldás.Ház alá ásva cölöpök le sajtolva ki betonozva,3-600 tonna körüli értéken dolgozó munkahengerek emelik szinte tökéletesen az eredeti pozícióba az épületet.Nagyon érdekes találmány!