ez az injektálos technologia létezik jopár éve, van amivel a megsüllyedt házat is vissza emelik a helyére, persze csak 1-2 centiben kell gondolkodni, mondjuk elég huzos az ára...
legyen nehéz! nem azt mondom hogy betonuton döntsék el. döntsék el a tempó fokozásával pl. de azzal hogy cirka 3 év alatt eljut oda a műfaj ,hogy tényleg 3 ember lesz képes egy pályán végigmenni.így halad 5 év és egy embert fogunk csodálni ahogy körbe húzzák egy kötélpályán.
Ha saját oldaladról nézed, akkor viszont más szemszögből fogod látni. Ha egymás után, mondjuk 15 versenyen nem találnál magadnak megfelelő pályakialakítást (értsd: megnyered a versenyt úgy, hogy a Lidl-s aláöltöződ még csak nedves sem lesz ), akkor mi fog motiválni a 16. versenyeden? Semmi, és szeded a sátorfád, nem fogsz versenyezni, mert nincs kihívás!
Ellenben a gyengébbek fognak menni, míg azok is megunják, és marad egy egyenes, amin minden hülye végig tud menni!
Jól van ez így, én élvezem az rutin vs ifjúság versenyeit!
jövő héten megyek haza kedd környékén. hengerfejeztetetm a kocsit . nézegettem tán mond 8 fokokat is csütörtöktől. lesz idő motorozni csak auto nem lesz.
ron.. a kutya volt 10 éves igazad van..
de mivel 2003 április elején született.. és 2014 dec 24 van a felyfára írva..
igy ez a 10 éve ..ez végül is ..csak 11 és majd nyolc hónap
na mind1...
már aszony panaszkodik..
hogy ez a kis marha ez ..angyon izéli.. most morgott is .. merrt levette az asztalról a 1200g kutyaszalámt amiből ott volt jó 800gramnyi.. és zacsóstól...
de aztán nem tudta elvenni mert benyúlt a 10 7es kuty a ólba és odakapott mondta ha nem rántja el a kezét full beleharap...
persze mikro én aom neki a ccuccost takkor imogathatom is közbe.. asszonynak meg morog és odakap...
mondta hogy nem is tudja ..lehet a fóliával eggyütt zabálta öl..
há mondom ha ilyen kis ...izé..akkor ez is elérte 10 hóna alat hogy olyan hülye kezelehtetlen mint pofa volt majd 12 évessen.. akkor mondom majd ezt is elásom
én kuty amaiatt nem aggódom..mert ugy nő hozzám..az együtt töltött idő arányában...tehát ezt most kb szem rebbenés nélkül ásom el...főleg hogy gy a problemek is vannak.. a gyerekkel meg az aszonyis izél...
pedig épp a múltkor mikor felöltöztettem. . illetve megruháztam
akkor mondom alig teszem oda kicsiny kezem oszt már nyüszit...mondom milyen kis fálydalom küszöbe van.. könnyű lesz megokosítani...
az asszony meg arra panaszkodik mikor adta kaját megsimogatja neki morog rácsap és tovább morog..
há mondom ezt nem rtem.. én épp rásughintok .. és már meg is oldodott(modnjuk mondem nkem msot nix morgás csak farokcsóva kajálás közbeni simogatáskor)
na felbaxtak és vetemé nis egy mitasz gsztrőmöt...
mert nagyon oda van erős sanyi is tőle..
lyódos is hajta.. gg ákis is ...mondom kipróbálom a cigó tubli visszamaradt levegő nyomással..a vlahol a bakonyba is igy tesz egy srác.. és az aszt mondá ..extra jó tapadás is .. élettartam is ..
na majd kiderül...
megpróbálom neked még jobb példával illusztrálni. mi lenne ha a motocrossban is így haladna ? aki a legnagyobbat ugordja ahoz épitenek ugratot a köztes részét pedig kidózerolják. aki nem ugordja át halott . le van szarva. vagy a gyorsasági motor pályákat is úgy építik meg hogy rossin kivül senki se tudna rajta végigmotorozni x tempóval. én azt veszem észre ,hogy ez az egyre eldurvuló pálya kijelölés kizárólag az extreme endúróban jelentkezik.
a jó akkor is kitünik ha ugyanazon a pályán mennek amin másik 100 is tud.
a probléma ott kezdődik amikor elkezdödik egy tendencia és nem áll meg sehol, mégpediglen ,hogy a legjobb hoz kezdik igazítani az akadályokat. a legjobb képességei nyilván magasabb szintűek ez álltal magasabb szintű pályákon is elboldogul . egy idő után azt fogjuk észrevenni hogy jarvis ,walker, letti meg még egy két haverjuk egymásnak huzzák vonják majd fel a motorjaikat aztán kő papír ollóval eldöntiik a depoban ki nyerjen aznap. a többi jóska meg ki se vette a motorját a kocsiból mert eleve halott ügy lett volna.
najo, de az élsport világ életében igy működött, senki nem volt kiváncsi ki a 20. helyezet a tour de france-on, vagy ki volt bármilyen világversenyen a 12.-ik... mit szeretnél hogy legyen..? mostantol mutassák a mezőny második felét minden versenyen vagy hogyé..?
Már úgy is kezdek bezavarodni, ma talán 4. levélben sikerült összehoznom egy megrendelést.
1. elküldtem ajánlatkérés tárggyal a megrendelést cím nélkül
2. elküldtem megrendelésként cím nélkül
3. elküldtem rossz tételekkel már megrendelésként címmel
4. végre elküldtem jó tételekkel megrendelésként, címmel
Utána inkább felhívtam az üzletet, hogy tisztázzam mit is akarok
ezzel az egésszel csak az a baj, hogy gyakorlatilag egy maréknyi kb 4-6 emberről szól lassan ez a műfaj. nekik építik a pályákat az ő seggük van fényesre nyalva . a többi jószág le van szarva képes e végigmenni vagy nem lényegtelen. vagy bedobják nekik opcióként ,hogy akkor induljanak amatőrként , ami szerintem szint úgy faszság. van rengeteg jó motoros aki nem hobbista. ez a 4-6 ember ebből él. más dolga sincs mint edzeni versenyezni gyári támogatás stb... persze hogy nehéz a közelükbe férközni. viszont van mögötük 20-30 motoros hanem több akik simán ott vannak pár "percre " mögöttük de azt a pár percet a büdös életbe nem fogják behozni mert azok ugymond melo mellett motoroznak vagy saját erőből.
Ez is egy lehetséges nézőpontból megvilágított MIÉRT, de lehet még több nézőpont is.
Iskolában sok hülyeséget tanítanak, még azt is amiről tudják már hogy nem igaz (pl fizika téren van jó pár dolog) történelem az meg külön kategória, főleg számomra
Azt max elhiszem, amin ott voltam és megtörtént velem, de a többit...meg őszintén nem is igazán foglalkoztatnak a múltban történt esmények, sokszor a jelenben dolgozó MIÉRTek megértéséhez elengedhetetlen lenne a múlt ismerete
Számomra mindig az érdekesebb, hogy a jelenben mi a MIÉRT, az már csak járulékos tényező, hogy e miatt a múlttal is kell foglalkozni.
Kihívást keresik, erről szól a hard enduró.
S nem az idővel meg egymással szeretnének versenyezni elsősorban, hanem a pályán lévő feladatokkal, utóbbi a nagyobb súlyú a nézőpontok között, az első kettő szerintem kisebb súlyú.
akinek a tempó idő és nem szereti a nehéz pályát, az elmegy endúró versenyre, vagy EC re.
Ez a sziklás rész szerintem nem nehezebb, mint erzbergben, ami meg már megy jó pár éve, vagy van a rock extreme vagy mi a csuda, ott is van kő dögivel.
Miért? Mert a rendszer nem szereti a konkurenciát. Hazudni is csak neki szabad, az igazság meg egyenesen büntetendő. Ezt még csak néhány országban büntetik, egyelőre...
Az adott téma azért érdekes, mert ha utána nézel akkor szinte azonnal derülnek ki az ellentmondások, tehát mindenképpen mást találsz mint amit tanítanak az iskolában.
Adj már egy elérhetőséget légyszives.
kèrdezni szeretnék pár dolgot.
Köszi