ha nyugis kutya kell akkor bullterrier
kicsinek az is rág mindent(mint az összes kutya) de az képes aludni a gyerekkel órák hosszat
én ki is próbáltam, addig meg sem moccant amíg rajta volt a fejem
az amstaff mocorog, nem jó párnának meg az inkább azt szereti ha én(vagy más) vagyok a párna
Egy kölyök kutyát ne hagyj egyedül a gyerekkel soha, pláne ha mondjuk lesz 5-6 hónapos, ha csak játszani akar vele is meg tudja sérteni.. Ha megkomolyodott és úgyis basztatja akkor a nevelésben keresendő majd a hiba...
A kutya csak a legritkább esetben hibás!
És ami nagyon fontos majd a gyereket is tanítsd meg hogyan kell bánni egy kutyával,hogy ne legyen gond....
A MIÉRT az jó kérdés, de az is fel lehet tenni, MIÉRT szeretnéd kutatni, s ha arra van válaszod, akkor azt MIÉRT, s így tovább
Hol/miben van megtiltva? Melyik számú BTK? S vajon honnan bizonyítanák, hogy te az után kutatsz?
Részemről egy dolgot találtam csak(ok nem kerestem napokik), de ez nem a kutatást tiltja: http://www.parlament.hu/irom38...
Szóval amíg olyan kutatási eredményekre nem jutsz, ami ellentmond a rendszernek, s amíg ezt nem írod ki a netre/sajtóba stb (ami megfelel a nagy nyilvánosság fogalmának), szerintem nem követsz el semmilyen bűncselekményt a jog szerint.
ostoba egy vénember lehet pedig biztos nem hülye ,ha egy ilyen gépet épített. neki mégis a kamerának kellet menőznie egy parkolóban sisak nélkül és félcipőben.
Teljesen korrekt tényfeltáró film. A múzeum szakembereinek kutatóinak egyszerű laikus logikus kérdéseket Feltéve, amikre igen-nemmel lehet válaszolni. Tanulságos.
hály kolbik..
selytettem hogy lesz 60% idióta.. meg 40 100alék lyó válasz is..
az a szitu.. ha ott vagyok akkor nem próbálja be .. csaka mikor én nem vok ott
én is kölyökségre gondolok...
emezeket kipróbálom.. illetve tényleg szétszed mindent.. csak a kinalyi papucs meg a rossz sportcipő az belefér....az dierket azért van.. de majd megtanulja..
illetve 3-4-5 nap alatt sokoat változott ez a játékból elkapja a ruhályát.. téma is..
de muszály lesz még változnia.. ..
nálam nix gond én kicsit vehemensebben értem el hogy nix ugrálás...
asszony van kész tőle..
de én azon meg csak röhögök mit össze nem bugdácsol benne
mert ezt oszt állandóan az ember lába alatt van... egyfeszt
az a baj hogy a gyereknek "kölyökszaga" van szóval egy dominánsabb eb sosem fogja semmi másnak nézni mint kölyöknek(simán ki lehet használni ezt a tulajdonságát védelmi téren)
a kaukázusi lelkivilágát nem ismerem, az amstaffal nem volt baj, pedig akkor a gyerek egész kicsi volt tudott járni, de még nem volt atomstabil
a kutya folyamatosan szemmel tartotta ha kint volt
amúgy fogváltásig úgy is mindent rág szóval sok mindent nem tudsz tenni
Inkább a korábbi mérések voltak korrektek a mostani marhaság Megmértem magamnak, egyenlőre még csak 1 órával "nagyjából", van még másik majd azzal is rámérek, 20C volt minden műszer is a henger is, kalibráltam rendesen 67.00ra 0.01os mikróval, utána az analóg intó 0.01os órával mértem, menet közben is ránéztem stimmel e még a kalibráció, nem e ment el valami.
B irány legfelül 67.025(67.02-67.03 között van), de utána köze nincs hozzá, szépen hordósodik ki 67.03 majd 67.04, a kipuff nyílás felett 67.045 is van(bár itt rendesen nem tudom mérni, mert a "vezető görgők" behullanak a résbe), majd a kipuff alatti tér 67.04 en van.
A irányt eltalálta legfelelül az 67.03, utána nagyjából tartja, kivéve rögtön a rések felett, ott kimegy 67.04 re, rések alatt A irány 67.03 végig. http://www.sportmotor.hu/motor...
kezd ez a "hard" endúró téma elfajulni