A disznózsír az azért kell, hogy a kutya lecsússzon, ha támad? Akkor nem megy tönkre a kartonpapír/vasgyerek.
Esetleg a kutyát sem árt bekenni vmi zsírral, mert akkor támadás közben mindig elcsúszna és elmenne a kedve.
Van még egy megoldás. Áss egy lyukat (1m mélyet), állj bele. Akkor a kutya azt hiszi gyerek vagy, és verd el mint szódás a lovát. Utána a kutya be fog csicskulni.
a multkor még csak 10 éves volt, gyorsan öregedett
amugy kérdésedre válaszolva ahogy a táblázatban is látod, a nagytestüek egy bizonyos kor után nagyon gyorsan öregszenek, tul gyorsan
abban a korban van mikor feszegeti a határait... a megoldás , kirántod a lábait alola hogy hanyatt essen a hátára, utána letérdepelsz mellé és a hasára teszed a kezedet és a gyerek kezét,közben a tiédet elveszed ez a teljes megado poz , ha fel akar állni belőle akkor rajta hagyod a kezedet..
a következő lecke etetéskor a gyerek adja neki a kutya kaját, és nem csak ugy simán leteszi, hanem elbábozza mintha eszegetne belőle pár szemet, akár percekig is mehet, ha nem bir magával és felugrál, kaja félre rak és addig nem kap enni amig nyugton nem tűri...
az üzenete az hogy én vagyok a falkavezér ( a gyereked ) én vadásztam, először én eszek, majd ha már jol laktam utána ehetsz te is...
olvasgass cezar milan-t, sok jo hasznos tanácsot ad a gyerek kutya kapcsolatra is...,
vagy csinálj egy gyerek másolatot! azt ne szarral hanem disznózsírral kend be. kiteszed az udvar közepére és így a kutya mindig azt fogja támadni. közben az igazi gyerek biztonságban van.
Próbáljátok meg, hogy a gyerek rálép a hátsó lábára mikor baszlatja. Nálam ez bevált, engem állandóan ugrált, és így leszokott róla, mert tudta ha felugrik akkor bizony fájni fog a hátsó lába. Igaz nagyon hamar visszaszokik a rosszra legalább is az enyém
zsolti..
nem is tzudtam hogy ekkora kutyatartó vagy..
na kkorr okosak.. mondjátok meg a 11 7-es kuakikászusi juhomat hogy szoktatom le arról hoyg a 5,5 éves gyerekemről a ruhát ne szedje .e..
mert ugy a gyerek az gyerek. és ő nem nagyon tudja elérni a azt ami nálam megy..nekem nem hogy nem ugrik fel.. hanem előttem elfekszik..mert tudja ..hogy én..én vok..
a kisemberem meg ..baxtati ha nem vagyok ott
mondtam neki ha ez nem változik a kutya egy fejjel rövidebb lesz...
mert mondjuk 30- kilósan ha ugyen ezt játsza akkor az én kisemberem.. nem tudja majd magát megvédeni..
pedig nőstény a dögje.. de hiehetetlen játékos.. igazi izgága..
semmit nem nagyon tudok tőle kint csinálni..mert eyből ott van és nyomja oda magaát..
ron.. a 11 éves 25 kiló feletti.. sőt 50 kiló feletti..az akkro hány éves.. 94.. től több..vagy ez ott akkor már visszafelé fiatalodik?
:-)
Kutya életkora kistestű 10 kg alatti közepes 11-25 kg nagytestű 25 kg felett
6 hó 17 12 6
12 hó 22 20 12
18 hó 25 23 16
2 év 27 25 22
4 év 29 39 40
6 év 36 51 55
8 év 46 63 75
10 év 56 75 94
12 év 62 85
14 év 68 95
16 év 76
18 év 87
Lassan kutya eletunk kezd lenni,vagyis csak szeretnenk,hogy olyan legyen...attol fugg milyen a kutya elete ..
Ez az elhizasos mese ez sokat fugg az ember fizikai mozgasatol....ha sokat mozogsz a melo miatt,akkor nem hizol el,de lehetsz genetikailag is dundibb.En 187 magas vagyok..kozel 90 kilo,jo szalkas az izomzatom,de a hasibunda az megvan,es telre csak nagyobb,pedig sportolok,kondizok,uszok,szexelek,motorozok...de ki nem szarja le nekem igy jo es kesz
ez igy kissé pontatlan, mivel nagyban fűg a fajtátol termettől, tartási körülményektöl, stb.
Életkor számláló
Kutya életkora kistestű 10 kg alatti közepes 11-25 kg nagytestű 25 kg felett
6 hó 17 12 6
12 hó 22 20 12
18 hó 25 23 16
2 év 27 25 22
4 év 29 39 40
6 év 36 51 55
8 év 46 63 75
10 év 56 75 94
12 év 62 85
14 év 68 95
16 év 76
18 év 87
ini.. aki felét eszi.. ugyna úgy moszog nem kevesebbet.. ez 7 évente ..ez bejött fogyáshoz vezető tény..
a szevezet átálll egy alacsonyabb ebenrgia igányű szintre.. aztán egy ééven belükl 10kiló elhizás ugyan azon tápanyag mellett.
ekkor ekll a felezés
ez 7 évente beküvetkezik..
ahogy dv is irta..
a felezés után félév egy év.. és akkor a szervezet lefogyott.. ekkor lehet a 75% tovább élni..!
enyi..
hajrá austrici fogyók QÚra
űr kutat ásom
há az meg hogy lehet...
minden képp kell hozzá egy űr kút ásó kézikészülék
amúgy a múltkor hallottam egy komoly tudományos dolgot felméri péter humoristától...
mégpedig hogy a holdon találtak.. vizet..
illetve nem vizet hanem vizkövet
és a logika szerint ahol van vizkő ott kell lennie minek...
na minek...
ht ott kellenie anotonovizcs antal mosogépszerelőnek.. mert ugyanis ahol van vizkő ott van.. mosógépszerelő is
és ahol van mosógépszerelő.. ott van...fürdőszoba..is
és ahol van fürdőszoba ott a viz is otthonos ez tudományossan bizonyitott tény
Van olyan zsidó aki ezt nem hiszi. Nézd meg David Cole filmjét amit a volt táborokban forgat, asszem Auschwitzi gázbuborék a címe.