Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem nem is hallottál háborogni rabszolga

a rendszer valódi mozgató erőiről szerintem nagyon keveseknek van fogalma.

azt persze elhiszem, hogy valamely színjátékot(kokat) jól ismered...
Bocsánat nem biztos hogy széthajtott, csak nem mindegy honnan indul az irányár, 500eFt ról vagy 200eFtról...

Keletkezhetne egy olyan vírus a világba, hogy ordítson a fájdalomtól az aki anyagi haszonért cserébe szándékosan félrevezet, átver másik embert... vajon hányan ordibálnának
"Legújabb" biznisz MO-n, főleg kétséges motor típusok között, hogy ezer éves vasakat idomszetteznek fel újabbakkal kis pénzen, aztán eladják horror áron hozzá nem értőknek a széthajtott eladhatatlan szart. Utóbbi időben elég sok Suzuki RM 125/250,RMX 250 látok olyan évszámokkal, hogy hihetetlen
Szerencsére egyre okosabb a nép és nem vesznek ész nélkül motort

Persze azt tegyük hozzá, hogy egy motornál nem az évjárata számít, hanem az állapota.
De ne basszunk már ki a másikkal szándékosan

Aztán persze nem kell csodálkozni, ha nem bízik meg a magyar a másik magyarban s nem fognak össze semmiben...
homokfújás+ javítás, aztán elviszed porfestőhöz az bedobja úgyis az előkezelőbe
annak úgy is foszfátozás a vége aztán az megállítja a rozsdát meg ki is szedi(bár ezt a pergős-leválós vastag szart nem fogja fullra kiszedni)
hagy egy lukat a vázon ahol ki tud folyni ha zárt, aztán festés után ledugózod
Köszi a cikket.
Már nem is fűzök hozzá semmit, mindig ez sztori.
Ez marhaság, mert a savfürdő a legjobb...

A mérésekben meg annyiban igazad van, hogy tök mindegy hány fokon méritek, mert egyiken sem tudtok századpontosan mérni
De ezt már többször írtam.
Köszi a tanácsot.

Nem kell aggódnod, vigyáznak rám
Ezért ajánlottam kezdésnek a kicsi agyat, aztán ha megszoktad, jöhet a valamivel nagyobb

Ha fogalmad lenne a rendszer valódi mozgató elveiről akkor nem háborognál apróságokért, rabszolga
Dé. csak jótanács persze anyagiak függvénye. fejezd be a tákolást mert komoly bajod lehet még . ez a motor ketté fog törni alattad.
zarit lekapta valami lesifotós ahogy éppen dolgozik
Hétvégén lesz Fast Eddy EXTREME sorozat 3. versenye:
http://www.foto-x.co.uk/fasted...

Február 8 TOUGH ONE:
http://www.worevents.com/event...

Indul az extrém szezon
Nyilvánvaló, hogy Jani iróniából kérdezte, hogy miben vitte és mivel vitte mérni a hengert.
hály.. loki
ezt nemgondol6od komolya...
ilyen hüje kérdést ..hát csomóban hullik a fanszörzetem
azért számit hogy mivel vitte oda.. mert ha a 330as lambóval vittea tető csomagtartón ráadásul esőbe... akkor rendessen felizz6ott a légellenállástól és az esőtől meg egyből be is edződött...
a boruláskor meg az volt aaz edzés végén megeresztés folyamata
Pl a 2006-os egyszerűen fogalmazva vasvázas kawasaki és a 2007-es aluvázas kawasaki között jelentős különbség van az aluvázas hátrányára.

A ktm maradt a vasváznál, nem gyárt nehezebb motorokat mint a japánok. (igaz következményekkel)

Szóval nincs egyértelmű előnye az aluváznak a súly tekintetében.
Ja,és ha 20fokon vagy 30fokon méred akkor is megkapod arányosan az eltéréseket,az alapján meg eldöntheted kell e fúrni.
Természetesen több helyen kell mérni (hordósság,ovalitás),de akinek van gyakorlata,és ért is ahoz amit csinál,annak elég egy helyen egyszer mérni.Amúgy egy hengert meg egy dugót nem kell labor körülmények közt méricskélni, bebaszna ha 10fok hőmérséklet különbség befolyásolná egy henger méretét.
a rozsdásodást csak akkor lehet megállítani,ha mechanikusan fémtisztára megpucolod az anyagot,és utána védelmet kap
próbálkozhatsz csodaszerekkel,max egy kicsit letudod velük lassítani a folyamatot

ami még gondot okozhat a bejuttatásnál az a váz,szűk keresztmetszete lehet
ez már olyan mértékű rohadás,hogy flex,és inverter,na meg egy jó szaki kellene,a restaurálásához
Ámen.
Az üregvédő spray-ekben valaki otthon van? Írnak olyat, hogy a már meglévő rozsdásodást megakadályozzák.
Tényleg , elképzelhető, nem kell előtte valami rozsdaoldó?

A vázam néztem este még nem rendesen, de valószínű belülről is rozsdál át kifelé

Pedig van benne lyuk fúrva, hogy kifollyon a víz, de feltételezem a blokkvédőben álló kosz eltömítette a kifolyót, s "állt" benne

Az alu váz kapott egy előnyt a fém vázzal szemben, bár gyanítom a mérnökök inkább a súly miatt találták ki, nem a rozsda volt a nézőpont.
igen

és két részből áll. a hülyékből és janekből
ebben igazad van.

de azért sok kicsi sokra megy!

minél több dolog kiderül, előbb utóbb betelik a pohár...

még az olyanoknál is, akik eddig nem tettek semmit
Nem tetszik a triál, próbáltam már.

Ez a videó jó, infó megosztásnak, ha csak ennyi a célja,
rengeteg ilyen "leleplező cucc" található a neten, de mi a céljuk vele a készítőjüknek? Ha csak infó megosztás, elgondolkodtatás, ok...az valószínű teljesül.

De ezen felül nem sok dolog fog/szokott történni, azon felül, hogy teleírják a véleményeikkel emberek a fórumokat, vagy épp beperlik vagy lecsukják az infó szivárogtatót(apehes balhé), vagy épp csinálnak még mellé sok másik kamu infót a netre, ami alapján az se tudja eldönteni mi az igazság, aki szétnéz több forrásba és gondolkodni próbál (nem a konkrét esetről beszélek)

Ha valamit meg akarunk oldani, nem elég a probléma feltárása, megvilágítása, elengedhetetlen ez tény, de kevés.
Egy helyen egyszer?

Ezzel nem értek egyet , aki ért hozzá és rendesen ki akarja mérni, az tudja, hogy egy mérés nem mérés, meg nem elég egy helyen megmérni, hanem illik körbemérni több ponton, sőt több tengely irányú magasságban méreteket venni a hordósság miatt is, körbe több pont meg az ovális kopás miatt. Az lenne a henger lényege, hogy hengeres legyen, azaz az intózásnak valahol az is célja kellene legyen, hogy kimutassa a henger hol nem hengeres és mennyire nem, nem elég csak annyi hogy milyen dugó kell bele, szerintem.

Persze előbbit meg lehet oldani valamilyen szinten úgy is, hogy beleraksz egy új gyűrűt megfelelően, s benézed fény mellett, ha átjön valahol a gyűrű és a hengerfal között a fény, ott tuti ovális.

Más nézőpontból meg Józsi barátomnak van igaza, mi a fasznak méricskélem, a végén úgy is belerakom a wössner dugómat
itt mindenki szeret mindenkit,mert ez egy virtuális, békés szent család