Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a csoda RMX felhordja a nicasilt, nem tudtad?

Komolyra fordítva nekem is gyanúsak az adatok, főleg a tetején, de ezt mérték
Egyet tudok tenni, szerzek egy intót, s a jövőben mindig azzal mérem magamnak, az mindig ugyan úgy lesz elkúrva
Ti szeretitek egymást ugye srácok?
Jó napot!
nem, nem

akkor megőrülnék olyanok miatt mit Te
csak a flanc meg a pompa
Neked meg egy kis agy?
Este nem lapoztam vissza, ezért ezt nem láttam.
Ha jól értem akkor a 6 megjelölt mélységben lett mérve a henger, és ha így történt, akkor érdekesnek tartom azokat az értékeket.
A henger a használattól nem hengeresen kopik. Már megint valami árulás van a dologban.
A vázadat látva azt mondom, hogy ezt a gépet jól kivégezted. A köv gépnél jobban észnél kellene lenni, de ne feledd, ilyet csak japán motor bír ki ennyi ideig.
ha magnéztek egy videot, ez legyen az.

http://index.indavideo.hu/vide...

...
Igaz mondani szokták hogy egy mérés nem mérés,de aki ért hozzá annak elég egy helyen egyszer mérni,és tizenegy pontos mérő sem kell hozzá,elég kettő.
nem kéne neked inkább egy triál?
Remélem nem lesz gáz Dew...
Hát hogy így nem szabad hagyni, az biztos.
Most már itt

Van egy cég a Wössner, gyártanak dugót, valamilyen okból, leírtam szerintem milyenből eltolták a csapot a gyárihoz képest ezen a dugón, tettek már ilyet RMXbe, másoknak szuperált is vagy csak nem olyan vájtfűlűek.

Majd februárban kiderül mit alkot most, lehet aranylövés lesz lehet működni fog,
az RMX a mérések alapján úgy is visszafelé termeli a nicasilt, hátha ez a dugó is meggyógyult 2015-re
Eddig nem tudtam róla, tehát nem féltem tőle, most hogy tudok róla, különösebben most se félek, darabokban van...
Megnézem még mennyire lehet sérült, honnan rozsdálhatott, ha vészesnek vélem kap egy fémcső borítást, ráhegesztjük és kész, aztán bírja amíg bírja
Nagyokat nem ugrálok vele, lassan a tempóról is le kéne szokni, a bordáim ráfaragtak, extrémben meg nem lehet nagy baj, azaz nincs félnivalóm.
az, hogy mivel vitte oda az mit számít jancsika?

főleg, ha mérő laborban pihen mérés előtt 20°C fokon X ideig...
Nincs infó, nem voltam ott, bocsi, ha félreérthetően fogalmaztam

Beadtam egy barátnak, aki bevitte a gyárba kocsival. A spéci 11 pontos érintős automata műszerrel nem tudták megmérni, mert nem tudott merőlegest venni a rajtamaradt hengerfej tömítés darabok miatt. Így a henger ottmaradt a gyárban. Másnap egy 15 éve ott méricskélő szaki analóg intóval (nem tudok márkát) mérte ki azon az 5 ponton A és B irányba, ahogy a rajzon van, de hogy hány mérést csináltak azt nem tudom. Műhelyben 18 fok volt, szerintem nem melegítette meg nem is hűtőtte előtte, csak azon a hőfokon mérte.
Engem érdekelne a mérési folyamat, ahogyan most mérték a hengered.
Minden kis apróságot, leírhatnál, pl. mivel/miben vitted oda a hengert, melegítette - hűtötte mérés előtt, milyen pontokat mért és hányszor a hengeren belül...?
Húúú Déw! Ez a kép alapján elég szarul néz ki Nem félsz attól hogy egyszer csak elrottyanik alattad?
...mert elmúlik az életed...

még régen eccer mondta valaki, hogy mindenre annyi időt fordíts, amennyit megérdemel. akkor még hülyeségnek gondoltam, mert "maximalista" voltam. azóta én is másképp gondolom.

tehát: ...mindenre annyi időt fordíts...
mi az olajshop-tól rendeltük, meg is jött egy hét késéssel
ini..köszi...a választ csak ide irtam..hogy irjanak még amoda

déw....dÉÉÉÉÉÉÉÉw
itt vagy?
már nem a fórumon hanem a előrelátóan gondolkozók közt
ha el volt tolva az a csapszeg.. és kolompol mint atom...akkor ne kisérletezz vele..hacsak nem úgy vagy vele.. most kinyirom véglg a rémeremikszet.. mert pézé úgy sem lehet eladni...
és veszek egy másik gépet...
mert ha ez a célod akkor
de ha nem ez...
akkor ne csináld
a fémes kopogás az nem gyári hang.. az nem azért van hogy te majd megszokod.. nem nem...
az azért van mert a gép gyilkolja magát és te az alkatrészek wészsikolyát hallod...mert az a kolompolás az igen ..segélykérés ..hogy állyá meg szedjél szét mielőtt szétqrok(szétkÚrokk) valamit még jobban
ha ni pénzed most úly normál dugóra.. inkább rakd össz a régivel! menny vele addig hogy kompresszió sem lesz már benne de még mindég nem fog kopogni!
mint hogy van benne kompreszió de olyan a hangja mint valami cséphadarónak aztán egyszer csak megunja a gép a sok figyelmeztető kolompolást és.. pákkk..szétrepít valamit..
na az majd a drága mulatság mentes idő lesz.. hosszú...szép tavaszi délutánokon nézegetheted a vasad a ..ülye fejed miatt...
Na mi mony bélák? Szétreszeltétek a fingot míg nyaraltam?
Olyan lesz mint a széttrancsírozott testű drogosnak az aranylövés.
:-))))))
Mik voltak a mért adatok? Alapméret? Hogy nézett ki a hüvelyed? Volt e nicasil sérülés? Majd írd le a tapasztalatokat, a folyamatot, meg meddig bírta, milyen ütemben kopott

Idén terveztem én is ezt, de végül a mérések és a henger állapota alapján úgy döntöttem most még nem csinálok ilyet.