Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem arra a gumi labdacsra gondolt, nem arra a tököd felett lobálo sulyzos marhaságra
én a ketlebellt javaslom.. az alkarra van egy speciális általam kifelylesztett.. orosz specnác által azóta átvett
djakorlat

fogod a lebelt éa a törzsed körül elkezded adni jobbkézből át a balba a törzs előtt.. aztán bal kézből a jobbaa a törzs mögött..és igy tovább..(gyakorlatilag a törzs körül köröz a ketlebel..)
aztán ugyan ez visszafelé.

ezzel az utánfogást tud csinálni..ez alkar..csukló is mozog hozzá...illetve mikor emelet a kezeddel akkor a kalapács bicepsz is dolgozik.
nagyon faxa kis gyakorlat...
minél nagyobb lendülettel csinálod annál nagyobb lesz a törzsed kilengées is.. illetve a kezeddel jól húzd felfelé.. ezáltal a mozgás nagyon intenzív lesz...

csináld fél percet egyik irányba.. fél percet másik irányba..2-3 percig..aztán egy perc pihi..és ezt csináld amig birod...2-3 kör azért már jól odateszi magát
Próbáltam pár alkalommal de abbamaradt (mint sok minden más)

Motorozáshoz karra egyszerűbb jobb olcsóbb a seprűnyélre tekert madzag a másik végén egy súly.
A powerballt próbálta már valaki?
Pl a merinó az felszívja és kipárologtatja.. Ez azért jó mert nem alakul ki az a jó nedves mikroklíma a bőröd és a legalsó réteg közt... A pamut felszívja és megtartja,és keveset is tud felvenni úgyhogy nem ajánlom...
Merinóba elég sokáig meg van a komfort és jó meleg...
A jobb Műszálasak pedig még hatékonyabban vezetik el a vizet. És nem tudnak sok vizet felvenni,az egyfolytában vezeti ki mint egy csatorna,ennél különösen fontos hogy a követkéző réteg is profin párologtasson,különBen el van baxva az egész...
Csak a politikusok
Szerintem több oldalról érdemes ránézni a dolgokra,
ugyan úgy olvasom Drábikot is
Egyiket se hiszem el tényként, amit írkálnak, csak elolvasom őket,
majd ha lesz kedvem időm összerakom, s lesz valami képem,
ami megint tuti nem a valóság, de ha csak egy oldalról nézem, szerintem esélytelen meglátni bármit is
Még nem, de majd megnézem

Jó már a berg?
Jó napot!
lyó reggelt.
mert akkora vagy mint egy nagy debella..

valaki látta
láttad a a váasárnapi ama 2015 rd 3 ánáhelym második futamot a fő futam 450ben..-t?
ríd jó helyen ment talán 3 helyen.. aztán akik ment rá az beleugratott kilökte magukat a pályáról..... feláltak.. ríd meg óvatossan kivezette a tagot...alig lát6óan volt csak hogy szándékos volt...
de ptk btk szerint szabálysos volt.. de ezen tély szerint sem csinál6 mindenik azt amit akar..fet elhiszed már nekem.. hogy nem mindenki csinál6 azt amit akar?

na az komoly volt
No reggel körbe jártam a kérdést
Lidlibe volt csak felső M méret 4000ft volt az nékem kicsi
Ezzel meg te vezeted magad félre, mert eleve egy ellenzéki oldalt olvasol, tehát nem elfogulatlan..
Jobban jársz ha nézel a youtubon Drábik János, vagy Csath Magdolna videóiból...
Tapogasd meg, bujjál bele, húzd fel aztán amelyik a legobb azt tedd a magadévá.
Tudom. Én sem bírtam megállni hogy ne vegyem meg akciósan. Nincs vele semmi probléma abszolút éri a pénzét.

Azon túl felpróbáltam egy másik márkát és az még komfortosabb volt. -háromszor annyiért, ahogy Sanyó írta.
Hát enyhén szólva,egy kissé elfogult
Elolvastam amit a multikról,ír a vasárnapi nyitvatartással kapcsolatban,egy csomó ökörség van benne
Ezeknek a médiában megjelent irományoknak,a realitását csak akkor tudhatod ha az érintett területnek te magad is közvetlen résztvevője vagy.
Igen valahogy így... Nem vizsgál szinte csak egy szemszögből, az övéből!
Pl. autó luxus (valakinek lehet)! Mert? napi 100 km-nél 40 perccel többet ülök a buszon! Amit a családdal is lehetnék, nem beszélve a köhögő náthás influenzás időszakról, mikor esélyesebb bekapni onnan a bacikat mint egy autóban ahol ülünk 4-en 5-en. Hadd ne vigyem már haza a gyerekhez... Vagy nyáron mikor minden ablak nyitva, olyan huzatban ülök jópár napig hogy utána egy hétig csöpögtetek a fülembe mert begyulladt! Így nekem ez egyáltalán nem luxus, ha tudom kinyögöm és használom... stb.
Nem tudom milyen, azt nem is tudnám/akarom meghatározni, csak 2 cikket olvastam végig eddig.

Nem is a milyenség a lényeg, hanem a más megvilágítás/másfajta szemüveg.

A logikai úton levezetett dolgok jók szoktak lenni, de az tuti, hogy ez az "író" se vesz figyelembe minden nézőpontot s több helyen sántítanak a dolgai, nem érzelemmentes, csak megvilágít valamit kicsit másként.

Nem azzal a céllal dobtam be, hogy ez most itt hű megmondja a tutit,
csak érdekességként, s lehet ilyet találni rengeteget.
lyódos..
nix gyerek. boldogtalan vagy...
de ha jössz és szólsz időben.. mehetünk..
bácshnernál a cseretárgy az maradt a ktm lánckerék 12 fogas!
thnx

ez a kamera elhejezés.-.
másik fórumon meg kérdik hol van mert szerintük meg tök lyó..
hát ez van .. kinek a pap kinek a paplan

én nem értek ehez a z aláöltözethez de jól mondja b.. leizzadsz kis gyors szellőztetés és aztán megint gó a hard ba.. megint leizzadni.. sehol nem fázni...
hazafelé széldszekit fel és megint nix hideg.. illetve olyan ösvényeken jöttünk hosival most is.. bakker leizzadva voltunk.. mégios mir e visszaértünk a kocsihoz a meleg izzadtságban fürödtünk..
múhahaha
A céltalan, tudatlan, nem precíz dokumentálás nem sokkal jobb, mint a semmi

Most már kapisgálom, mit kéne csinálni, csak nem tudok visszamenni az időben, majd a következő motornál

Próbáltam összevadászni a hengerem állapot változását, amióta megvettem, de csak 2010 től van vezetve "szervízkönyvem" az RMXről, a képeket nem találom minden évről, amikor le volt véve a henger, a mérés sincs dokumentálva pontosan csak az átlag infó
Tyű! Azért ez nagyon sarkos... Bár csak beleolvasgattam!
nézz körül,de ha nem találsz megfelelőt,menj el a Kossuth utcai túraboltba,ott felhomályosít a srác,ezekkel a cuccokkal kapcsolatban,érti nagyon,és olyat ajánl ami neked kell
tudsz válogatni próbálgatni
nekem lidlis van sztem az se rossz
Ha fázol keress egy nagyobb hegyet, 4-5 ször felborulsz, motort felállítod ebbe beleizzadsz, odébb motorozol közben még jól is esik a menetszél, ha megint fázol kezded előlről
Bocsi, tényleg csak próbáltam tudatosan közelíteni a dolgot
mint általában sok esetben
Erre a célra a következő is megfelel:
Protekroinget kitömöd belülről pelenkával? Megfelelő nedvszívó, magában tartja a folyadékot és szárazon tart, még az esést is tompítja
Már csak ilyen vagyok
Nem akartam nagyon belemenni, de vegyük sorra, leírok párat ami eszembe jut, lehet folytatni:
- szárazon tartsa a bőröd
- megfelelően szellőzön, mert ha nem még jobban izzadsz
- legyen kelőképp "rugalmas", hogy tudj benne mozogni.

Ha csak annyi a cél, hogy ne fagyjál meg, ajánlom a szélzáró felső öltözetet, de szerintem nem csak ennyi a cél, ha csak ennyi fillérekért lehet kapni szemeteszsákot, magadra szabod, ha leizzadtál, aztán lehet menni 70el, nem fázol, azt is leszarom, ha szétszakad, stb, részemről ezt alkalmazom