Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Déw. állj rá keményen egy rumplis 3 perces kirugatott edzőkörre és menj ahogy birsz . régebben eljárkáltunk még ovatosabb krosszpályákra. pár kör után egy fadarabnak érzed az egész alkarod kézfejestől.
Nem pont azt a labdát, de valami labdát
Az ok, pl. "ideg" levezetésre én is ezt használom, nyomkodom itt a monitor előtt munka közben, amikor már kezd felmenni a pumpa, de motorozásra értettem a kérdést
Egyébként hova lett Bubba? Nem láttam a 450sek között
Ez sok minden máshoz is jó...
Az nem semmi "ideg" lehetett, amikor már mész az utolsó kör "utolsó" ugratókon, s a mögötted jövő kikugliz de ilyen a verseny
17:00 tól
http://youtu.be/HE1yFqeXrdE
ezért jó a seprű+bálakötöző zsineg+tégla
az pont edzi az a kis izmot amit csak gázhúzó izomként emleget a tanult nép
Motorozásra, motorozással kell edzeni

Megveszed ezt a labdát, nyomkodod szorgalmasan, olyan erős lesz az alkar/csukló szorításod, hogy összeroppantod a kormányt, s minek az a motorozáshoz?

Csak újból edzel kuplungra ok, de ezt markolászni, valaki okítson már ki, milyen célt szolgál?
A motoron szerintem más izomzat dolgozik az alkaron, mint amit egy labda nyomkodás megmozgat, de lehet rosszul gondolom
Izom felépítés anatómiába még nem ástam bele magam
meg az ingyé van
de az a legjobb ha úgy csinálják
Ja
látod hogy elbaszod a jól fizető plusz melót. hivd el szereld meg a motorját kész.

egy db 12 es kerék volt azt elhoztam meg adott egy 10-50 belrajt valami racing bánat thumper racing works sinthetic ester 4t engine oil api sm jaso mai2 amugy kicserélte volna a jo kuplung kittre ami valami 35 euro de azt mondtad nem kell.
ez olyan mint a hokizás az is kéznél van mindig
ne add föl szívd a vérét
Hat koszi!
haver..ilyet én még nem láttam.. mármit hogy mi is az a membrán..mi is a feladata..ott
az ásás(fordítás) is edzi az alkart
meg úgy kb mindent ami a motorozáshoz kell
Meg egy olyan kerdesem lenne ha a membran nincs jol beallitva akkor csinalhatja-e ezt?a kepen a (2)
haver is ezért vette, terepmotorozáshoz... Csak amíg nem próbáltam ki, el nem tudtam képzelni hogy ez a kis szar kajak keményre durrantja az alkart pikk pakk, és zsebben elfér,viszed ahova akarod...
Sztem kérd el pár percre egyik haverodét, tetszeni fog...
fet ez a labdi ez kafi lehet..
mert azzal szenvedek én is hogy ah pályázom akkor a órás menet előtt nagyon szétdurrantom a kezem motorozáskor.. az első 10..15 perces bemelegítésekkor.. olyankor alig haladok lehet bedurrantanám még a menet előtt lyobb lenne.. itt a kroccos haverek si használnak ilyet.. gyanúsan ezért

haver.. delortó.. az kafi..
hogy én .. hát karburáltam pár berget is meg hászkit meg kértélyemet.. de igy fórumoneléggé nehéz lyaú tanácsot adni...
ha durrog akkro sokat kapott a ff.. ha fullad akkro kevese kap a súberon....
ez egy alap inditó dolog..de karburálni..csak is próba után...lehet..legalább is én ugy tudtam eddig faxán belőni

déw...
a sok fapakolás már lassan 2 hete hogy izé.. unatkozom.. és ezért ma úlyra sütöttempogit.. már vagy 3-4 éve nem sütögetem.. de most rályöttem én ezt is szeretem csinálni..
mármint a pogit.. salyát reszept alapján... sajtos tejfölös a mostani.. kis fűszerkömény iletve kis bors segitsgével kicsit megbukésitva.. nagyon nyami nyamilett
nem csak tesztetős!finyom is..
illetve a kocka forma az könnyiti a pogi kivágását...meg legalább.. igy nem kerek
Erre gondoltam ...
Haveromnak mondom mi ez a szar..? ettől akarsz erősebb alkart,csuklót? Mondja próbáld ki...
kezenként 2 perc... úgy bedurrantja az alkarodat mint az állat... gondolkodok hogy veszek egyet mer brutál...
Esetleg a membran nincs jol beallitva?
Zari! Husaberg forumban irtak hogy te eleg jol ismered a dellorto karbikat.lenne egy bergem (fe501 96") lovoldoz a kipuffogon,fullad de alapjarata van.esetleg tudnal segiteni nekem...koszonom dellorto phm 40ms

haszna..múhahahaszna
mire jó ha erős vagy?
jobban megy a motorozás?
mire jó ha jobban megy a motorozás?

na bakker.. mi az élet értelme?
mi volt előbb a tyúk vagy a tolyás-sárga szinű lámbó ami 330al megy az autópályán aztán kigyullad.. egy rossz pillanatába..mert nem birja ha a szalagkorláton végigszántanak vele ?

osz lehet hogy az is épp a kondíción álló teremből mentek haza kipihenten
Annak még más haszna is van (az erősítem a testemen kívül), szemben a teremben súlyokat emelgetünk tevékenységgel
Lofaszt menjetek kapálni,vagy fát vágni az mindenre jo