Tudtok valami anyagot, ami az aluról leszedi a rásült klingeritet, de az alut nem bántja?
Rá van sülve a hengerfejre meg a henger tetejére a fej tömítés papír része
Gyanítom nem ázna fel, hiába áztatnám.
Ne légy az, ha már jel van, legalább akkor foglalkozz vele, ne várd meg, míg teljesen bekorlátoz.
Br igazság szerint folyamatosan foglalkozni kéne az egészséggel, nem csak akkor ha már jel van.
Ma szétkaptam a motort, 30 percig csak a védelmet hámoztam róla a maradék másfél óra volt a többi.
Amíg bent a blokk, fellazítottam a talp meg a fej csavarokat ahogy szoktam, csak a hűtővizet nem engedtem le előtte kicsit belefolyt a hengerbe, fáradt voltam már, nem kellett volna lemenni. Most fejjel lefelé éjszakázik a blokk.
A wössner hajtókart tuti kibasznám belőle, ha nem én rakom bele legutóbb, s nem tudnám, hogy lógott, amikor be lett rakva újjonan, katasztrófa az illesztése
A főtengelycsapágyat még nem néztem meg, elsősorban azon múlik széthúzom-e a blokkot, nem szívesen.
Majd méricske, kíváncsi leszek a dugó/henger kopásokra.
keleti? pl a zaránd, bihar és társai?
van egy gyógytornász ismerős majd értekezek vele
amúgy az a gáz hogy iszonyat lusta vagyok.....
de azért köszi a biztatást
Tornáztatni, mozogni, okokat keresni, megoldani.
Vannak kimondott gyakorlatok csigolyákra is, nyakra, fejre, nézz utána a neten, nem kerül semmibe Szerintem keleti gyógymódok után kutass. Aztán csinálni, csinálni, s nem feladni! Évek után jön meg csak a hatása annak, amit évek alatt tettünk tönkre.
Rajtad múlik, a te döntésed kell hozzá, aztán hajrá! (Más nem fogja tudni megoldani, hiába mész el hozzá, segíteni persze tud)
Részemről a "nyugati" orvostudmányban nem nagyon hiszek. Csontkovács is jó lehet segíteni, de sokkal fontosabb maga a rendszeres torna, a mozgás, neten tényleg fent van rengeteg olyan dolog, amit megtanulhatsz és tudod csinálni, semmibe nem kerül.
Hány fokos lehet a hűtővíz , lehet ki se nyit a termosztát
Aztán ez a sok hó se igen tesz jót a motornak, mintha bedobnád a vízbe pár órára
Gyilkos lehet a gépnek szerintem.
akkor nem értem mit nem értessz? törödj bele szépen ,hogy mégy tönkrefelé. ecsetelhetném mi minden faszság előjött rajtam csak az utóbbi 2 évben mióta itt rohadok. 30 évesen még aszt hittem elpusztíthatatlan vagyok. most meg szir szar kis sérülések meg húzódások nem múlnak el fél évek alatt sem. lassan ki lehet ballagni atemetőbe.
lassan 42
szerintem az is közrejátszhat hogy egyszer fejre álltam friss szántásban hátamon a ténérével, aztán azóta némileg a nyak mozgása is beszűkült(jó sok hétig majd beszartam ha csak megmozdítottam)
azóta is recseg ropog
ez az összefoglaló tetszett eddig a legjobban. az a fótós rész nagyon profi! a zenéje is meg az a pár kép amit betettek. tudnak na. a vesenyzőknek maximális
Rá van sülve a hengerfejre meg a henger tetejére a fej tömítés papír része
Gyanítom nem ázna fel, hiába áztatnám.
Köszi
Br igazság szerint folyamatosan foglalkozni kéne az egészséggel, nem csak akkor ha már jel van.
Amíg bent a blokk, fellazítottam a talp meg a fej csavarokat ahogy szoktam, csak a hűtővizet nem engedtem le előtte kicsit belefolyt a hengerbe, fáradt voltam már, nem kellett volna lemenni. Most fejjel lefelé éjszakázik a blokk.
A wössner hajtókart tuti kibasznám belőle, ha nem én rakom bele legutóbb, s nem tudnám, hogy lógott, amikor be lett rakva újjonan, katasztrófa az illesztése
A főtengelycsapágyat még nem néztem meg, elsősorban azon múlik széthúzom-e a blokkot, nem szívesen.
Majd méricske, kíváncsi leszek a dugó/henger kopásokra.
van egy gyógytornász ismerős majd értekezek vele
amúgy az a gáz hogy iszonyat lusta vagyok.....
de azért köszi a biztatást
Vannak kimondott gyakorlatok csigolyákra is, nyakra, fejre, nézz utána a neten, nem kerül semmibe Szerintem keleti gyógymódok után kutass. Aztán csinálni, csinálni, s nem feladni! Évek után jön meg csak a hatása annak, amit évek alatt tettünk tönkre.
Rajtad múlik, a te döntésed kell hozzá, aztán hajrá! (Más nem fogja tudni megoldani, hiába mész el hozzá, segíteni persze tud)
Részemről a "nyugati" orvostudmányban nem nagyon hiszek. Csontkovács is jó lehet segíteni, de sokkal fontosabb maga a rendszeres torna, a mozgás, neten tényleg fent van rengeteg olyan dolog, amit megtanulhatsz és tudod csinálni, semmibe nem kerül.
Aztán ez a sok hó se igen tesz jót a motornak, mintha bedobnád a vízbe pár órára
Gyilkos lehet a gépnek szerintem.
na ez téli motorozás. ezekkel a körülményekkel tetszene.
ilyet még ő sem látott szerintem
http://www.sportmotor.hu/motor...
nekem autóval közúton a 600 is soknak számít...
anyós bicajozik a faluba.. veje megszólítja...
-hova megy mama...
-a temetőbe...
-és ki hozza vissza a biciklit
mú
múúú
múúúúhahahaha
70+ év után meg veszek egy quadot szuttyogni az alföldön
szerintem az is közrejátszhat hogy egyszer fejre álltam friss szántásban hátamon a ténérével, aztán azóta némileg a nyak mozgása is beszűkült(jó sok hétig majd beszartam ha csak megmozdítottam)
azóta is recseg ropog
gondolom gyógytorna, csontkovács vagy ilyesmi
És akko mi a következő lépés a csigolyákkal?