a cél ,hogy ne fagyjál meg és próbáld magad konfortosan érezni a körülményekhez képest. lehetőleg ne egy vagyonért.
amugy meg Sanyinak is igaza van. ha le vagy izzadva ezekben is megfagysz ha elkezdessz pirítani. de mindjárt jön Bonti és bedobja hogy a legjobb talpig neoprémben
Jó az aldis,jó a decathonos,jó a nortlandos 3x annyi pénzért. Mindegyik jó. Inkább arra kell figyelni most télen,ha félórát szopattad magad,és szét izzadtál, ne menj utána az összekötő szakaszon 70-nel...
épp ezért irtam hogy nekem van a decatlonos is. a két cég kb egy szegmensen mozog. igaz az aldiban van paradicsom meg retyópaír is. de az az aláöltözet nem fog csalódást okozni azt garantálom. és tényleg nem volt még 2000 ft sem. persze csak ha találsz még! mert az eredeti ára 6-7000 felé volt. de miután az összeset kiforgatjáka dobozábol álltalában egy idő után beakciózzák szarér hugyér. na én kb egy hete vagy másfél hete vettem odahaza. idekint már rég elfogyott még maradékokat se találtam.
Ne az arat nezd hanem a minoseget. En terep gatyaban es egy olcso akcos mezben nyomon aminek kb otszorose volt arban az alaoltozo. Ha valami szart veszel amelett hogy a szerepet sem tolti be meg irritalhat is.
ismerős azért használt pamut pólót hogy ne bolyhozza ki a páncél az aláöltözőt, igaz ő valami 20 felé vette
amikor megálltunk(pl kaja) akkor ledobálta a cuccot aztán ment a póló a hátizsákba és egy száraz a testre
lehet nem ez a világ legjobb megoldása de egyszerű
Erdekes ez a kisszaggatas dolog: nekem a protektor ing is serules mentes, a mez viszont mint a felmoso rongy. Ilyen hideg idoben 6-7 reteg ruha van rajtam, de nyaron is van 4 (alaoltozo, polo epp az emlitett nedvesseg felszivasa miattt, protektoring, mez). Azt hiszem az alaoltozonek eselye sincs kiszakadni.
múlt évben egy jó hírt hallottam szíven is ütött rendesen:
szóval 2014-ben többet is dolgoztunk(a cégnél) és jobban is, ezt kihangsúlyozta a nagyvezérünk, hogy tök jó dolog lényegesebben kevesebb minőségi reklamáció volt mint 2013-ban
de ennek ellenére 10 ezerrel kevesebb lett a 2014es átlagkeresetem a 2013ashoz képest(a 2012eskhez képest 4-el volt kevesebb)
tehát nálunk még a jó hírnek sem lehet örülni
ja van olyan is. könnyű is meg meleg is de abbol egy kabát 500 jurkánál kezdődik. ha beleteszel egy pamut polot a rendszerbe szart sem ér az egész. 2-3 db elég ezekből az aláöltözékekből. aztán rá a mez . keresgélni kell a második réteg is fontos meg a teteje. kabát szerintem nem jó motorozni. ha az is kell rá kell hagyni a picsába. az aldisban van második réteg is. az egész öltözék nem kerül 10 ezer ft ba. ha meg elkezdesz a drága cuccok után menni sajnálni fogod kiszaggatni.
ezek nemigen tartják magukban, érdemes rávenni egy pólót ami felszívja a vizet és cserélni
pl egy homokbányás szenvedés után egy száraz póló hazamenni
ezek úgy voltak eredetileg kitalálva hogy komplett rendszer épül össze, a testről az összes ruha elvezeti a nedvességet a kabátig amit utána a szél kiszárít
ezek többnyire hegymászó cuccok, vagy onnan kiindult egyéb rendszerek
vannak ezüstözött kivitelek is amibe simán elvan az ember akár egy hétig is minden különösebb gond nélkül
az aldis nem szar tényleg. annak ellenére hogy olcsó van olyan mint egy burton vagy salomon vagy mamut vagy nord face vagy alpin pro. .
ha jol emlékszem német gyártmány vagy osztrák. ezek nem kultiválják annyira a kinai cuccokat. nyilván vannak jobbak de egy szintnél kurva meredeken elkezdenek emelkedni az árak. ezt viszont nem sajnálja az ember kiszaggatni a csipkebokorral.
Én használok alsót is felsőt is (drágább kivitelt) és nagyon bevált. Elvezeti az izzadságot így nem fázom ha kimelegedtem és gyorsan megyek. Tényleg jó dolog.
a cél ,hogy ne fagyjál meg és próbáld magad konfortosan érezni a körülményekhez képest. lehetőleg ne egy vagyonért.
amugy meg Sanyinak is igaza van. ha le vagy izzadva ezekben is megfagysz ha elkezdessz pirítani. de mindjárt jön Bonti és bedobja hogy a legjobb talpig neoprémben
betárolja a vizet utána mehet a zsákba
Nekem bevált a Lidl-ben kapható sí aláöltöző is, gondolom tök ugyanaz mint az Aldi-s csak más néven.
Ezt gondold át alaposan
Bocsi, hogy "tudományosan" közelítek, de nulla tapasztalatom van ezekkel
de nekem mive a gyerek is motorozik sajna mindenből kettő kell
amikor megálltunk(pl kaja) akkor ledobálta a cuccot aztán ment a póló a hátizsákba és egy száraz a testre
lehet nem ez a világ legjobb megoldása de egyszerű
szóval 2014-ben többet is dolgoztunk(a cégnél) és jobban is, ezt kihangsúlyozta a nagyvezérünk, hogy tök jó dolog lényegesebben kevesebb minőségi reklamáció volt mint 2013-ban
de ennek ellenére 10 ezerrel kevesebb lett a 2014es átlagkeresetem a 2013ashoz képest(a 2012eskhez képest 4-el volt kevesebb)
tehát nálunk még a jó hírnek sem lehet örülni
pl egy homokbányás szenvedés után egy száraz póló hazamenni
ezek úgy voltak eredetileg kitalálva hogy komplett rendszer épül össze, a testről az összes ruha elvezeti a nedvességet a kabátig amit utána a szél kiszárít
ezek többnyire hegymászó cuccok, vagy onnan kiindult egyéb rendszerek
vannak ezüstözött kivitelek is amibe simán elvan az ember akár egy hétig is minden különösebb gond nélkül
ha jol emlékszem német gyártmány vagy osztrák. ezek nem kultiválják annyira a kinai cuccokat. nyilván vannak jobbak de egy szintnél kurva meredeken elkezdenek emelkedni az árak. ezt viszont nem sajnálja az ember kiszaggatni a csipkebokorral.
Egy komoly sportoló barátom tanácsára aki már végigpróbált sok mindent vettem egy drágább darabot.
Amúgy jó dolog éri a pénzét egy jó aláöltözet. Egyszer kell megvenni aztán évekig lehet örülni.
Szerintem próbálj meg nézz meg több terméket.