ha rám hallgatsz ne ezt vedd meeg hanem ballagj el gyorsan egy hofferba ( aldi) és ott durkáld végig a ruhás kosarakat! lesz benne szürke vagy kékes szinű teknikai aláöltözet . vékony fasza anyga van hihetetlen jo viselet legelső rétegnek. régebbi akcio de biztos van még ott szétbontva pár darab leakciozva. én hódmezőn veettem vagy 4
6 db különfélét alsó felső . hirtelen nem ugrik be de meg fogod találni . elég jo minőség. itt találtam osztrákba 20 euro körül aztán itt is beakciozták a maradékot. majd mikor hazamentem otthon 2000 ft se volt akciosan egy felső vagy egy gatya. én 182 vagyok és 82 kilo. nekem az 52-54 volt a jo méret. de eléggé alakhoz idomul elképzelhető hogy rámenne 100 kilos emberre is.
nekem van egy abbol a barna fehérből teljesen jó. bicajozni meg sielni használom. alá ne vegyél semmit ez első réteg. a drágábbak ugyanebből az anyagbol vannak tán de jobban el vannak dolgozva testhezállobbaka varratok. ez a barna fehér faszán funkcionál de nem tudom mire akarod használni. ha aktivan sportolsz egy használat után ezeket mosni kell mert jo szagod lesz ha másnap is ebben rugatod. amugy motorozni nem lesz jo mert védők ki fogják szaggatni de ha nem sajnálod akkor meg jo ,lesz. de ehez kell még másik réteg.
én nem hallgatok híreket 2 okból sem
1 mert egy hírt lehet sokféleképp elmondani, és nemigen lehet eldönteni melyik nézőpont a helyes
2 a fenti bizonytalanságon túl is felidegelnek a sok hülyeségek amik itt(és máshol)mennek szóval inkább leszarom
mert amin változtatni nem tudok az nem érdekel
A kamerát tappancsozd fel a sisakra, aztán vigyél magaddal 2db tükröt, s nézegesd mikor bekapcsolod, hogy vesz-e, meg kösd fel dróttal a sisakra, ha lerepül ne hagyd el
Ez kicsit belelóg a látótérbe így, de számomra nem zavaró.
MAjd tavasszal kiderül, hogy vesz.
Akit érdekelnek dolgok más nézőpontból.
Szerintem több értelme van ilyeneket olvasni egy órában, mint megnézni egy híradót egy órában
Persze mindenki maga dönti el, mire fordítja az idejét.
hát igen. vigyázni kell mit irkálsz :) mert hamar a pofádba vágják hogy boldogtalan vagy meg hogy csak vergődsz gyerek nélkül az élet sodrában.
vik. tudom most friss még az élmény tele vagy kalandal ilyenkor nem szoktál még tisztán látni.
. talán jan 30 án megyek haza 4-5 napra. persze ha az időjárás engedi és neked is jólesz. neme kimegyünk valamikor abban a pár napban? de nekem nem lesz autóm sajna. csináltatom a hengerfejet. holnap megyünk baknerhoz ugy volt ma megyünk. intézem majd a cserét csak jutnánk már oda.
Én hittem azt hogy te reagáltad túl a semmit... már láttam jodlissal vitádat amikor kritizálta a felvételt..és kiakadtál.. nem mintha rám tartozna...
Azt hittem itt is ez volt ennyi...dehogy haragszok
Jöjjenek csak azok a videók...
csak egy észrevétel volt egy embertől aki nézi a videóidat...
dév
falya a sisakod..
én is most akarok cserélni..(nem cserélünk )
0,5re a trélyfát..
akarok másikat.. és arra nem akarom a kamerát igy felgetvázni.. olyan nem szadista módszerrelakaorom felrakni a konzolt..
kivántsi leszek a tiéd hogy lesz..mármit a felvétel..
szerintem pont a képek azok jók ott ahol van.. jól is van belőve..
csak sokszor nagyon zavaró .. az elöl súlyzott sisek.. illeve már többször állaztam le a kormányt lehajláskor.
szoval én is gondoltam máshova tenni...
de kb ha jóhelyre fog nézni a kuplikezelést akkro sem lehet majd látni..szerintem...
le merhetek még ilyen gondolatot irni ezek után...
fet..benéztél valamit haver..
hogy úgy mondjam.. túl reagáltad a semmit...
az észrevétel hogy rángatom megköszöntem.. és erre én is oda fogok igyulni jobban.. mert mint irt am is észrevettem a hibát
a másik.. csak polyén volt .. hogy mindenki azt csinál amit akar...
arra irtam.. ember én szarul viselem a kritikát.. szerinted..de te kicsit ..kiakadtál a semmin..
olyan csajos a szitu..
egykét szóváltás már kiabálsz...
a btk ptk és alkotmány az csak poénból irtam..
de valójában hozzászólásom igaz.. ezek szerint Te nem veszed jól a kiigazítást..
mert szerinted mindenki azt siál amit akar..
de azért magyarázzam már meg mért ott vana kamera ahol..
há haver.. most tényleg.. ez vick .neeeem?
há mér ott van.. mért piros a sisakom.. mért ilyne kamerát vettem .. mért ez ..
nix harag.. ha haragudni akarsz..tedd azt...
mert mindenki azt csiál amit akar..a társadalom ..és egyéni kondiciók függvényében..
EMBER. Azt vettem észre a negatív kritikát rosszul viseled.még ha a legnagyobb jóindulattal vezérelve is történik.
Nem hogy azt írtad volna le miért ott van a camera ahol...
És mindenki azt csinál amit akar,BTK tófüggetlenül.
Maximum szopik...
ly meglett a sárvédő mindkét hiányzó darabja is .. pont ott ahol elhagytam(magam)
tervbe volt a lyarvisz patak is..
de oda sem jutottunk el..
a változatos és erős hajtásokat szeretem.. boklászás legyen minimális..
ezáltal sokszor megyünk meg volt unk már itt is ott is.. de 4-5 hajtásonként sem jön ugyan az az útvonal.. bár mondom vannak kedvencek.. pl a csobakilyáró..az oda egy jó 60 percnyi részaz ugyan az..de azt is mindég imádjuk..
igazándiból kb 5% motorzunk.. de ez a lgütősebb 5 %
nem véletlen.. mikor a hecán megyünka a race után.. az karaly hogy szalagon mész és nix bóklászás mehetel mint atom.. de a legjobb részek.. azok arra felénk vannak( abba a 80km ben )ugymond a legjobb legsűrűbb...mert jó helyek vannak mindehol.. de mivel itt a legmagasssabb a hegy.. igy ez oda 6ványozódik
nem véletlen találnak ide 1 napos hajtásokra is 350 kilóméterről is a emberek
bakker.. a videókon úgy látszik mindég ugyan ott megyünk..
pedig mindég figyelek arra hogy úlyra és úlyra máshol mennyünk..
és ez igy is van..dee vannak kedvensz helyek.. pl ottószép
szanberg halála...stb..
már rég voltunk.. zsirpatak déva patak kispolszkis patak.bár mot is a végébe belementünk konkrétan naz a rész egyáltalán nem az..
de ott vanakegymás mellett..
mentünk ulyba most is..de túl zoral lett..
az nix is a vidin..
mert amúgy ez a szutyvadék ez a 15 perc ez 1óra,17 ből van összeollózva..
és az egész nap folyamán.. kb 4-4,5 órát mentünk..
ember. a felelőtlen -utolsó sori-állításoddal balyba sodrod a hiszékenyeket...
mindenki azt csinál amit akar a társadalom törwényes keretein belül..ideértve a ptk és a btk.. az alkotmány által szabályzott kereteket..
illetve
anyagi 6árokat...(nem lesz olyan lukszus halyóm mint bill gécnek)
fizikai 6árokat..(sosem fogok úgy zsákolni mint mályköl dzsorden)
és nem utolsó sorban a szellemi képességek 6árait ( és frank... einsten is sokkal több dolgot talált fel mint én valaha is fogok..pedig ő már halot..igy én elméletilegbérhetném sőt le is körözhetném..mert nekem meg még előttem az egész élet.. de nem érem utol akkor sem...
viszont a forumon a spanyol viaszt még sokan sokan felfedezhetjük.. mert egy úlyszülöttnek minden vick úly
hidd el nekem is az tetszik ha én megyek...
Csak jót akartam a véleményemet irtam le,azt vagy megfogadja a tanácsot vagy nem.,..
Fikázni eszemben sem volt...
Mindenki azt csinál amit akar...
6 db különfélét alsó felső . hirtelen nem ugrik be de meg fogod találni . elég jo minőség. itt találtam osztrákba 20 euro körül aztán itt is beakciozták a maradékot. majd mikor hazamentem otthon 2000 ft se volt akciosan egy felső vagy egy gatya. én 182 vagyok és 82 kilo. nekem az 52-54 volt a jo méret. de eléggé alakhoz idomul elképzelhető hogy rámenne 100 kilos emberre is.