Szerintem, ha eszi a hűtővizet, meg fehér füst jön belőle, az erősen hengerfej gyanús, az nem biztos, hogy sokat jelent, hogy vízhőfok jelző nem jelzi a gondot, mert az is tönkremehet
Autó blokkjánál sem a kora a mérvadó, hanem az, hány kilométert tapostál már bele?
valakinek esetleg ötlet. citroroen jumpy 2.0 hdi 460000 km. kb 440000 km től elkezdett pöcsölni az autó. alul elment az ereje. olajat nem eszi. pár hete kapott vadi uj gyári porlasztóegységeket eredeti bosch. mivel akadozott alapjáraton hülyézett . plusz vadi uj izzítógyertyákat mert szarul indult hidegben. azóta küllőre indul és azonnal simán jár még kemény minuszban is. viszont fehéren kezd füstölni ! amit eddig sosem csinált. turbója felpörög műszer szerint is és hallatszik is veszi a lapot. kb a porlasztó csere előttől minimálisan csipegeti a vizet de nem csepeg alatta nincs viznyom stbstb... viszont kb 1000 km enként megeszik 2 deci vizet. melegedni nem melegszik pontos üzemi fokon jár. hosszú és rövidtávon is hegymenetben is. viszont alul mocsok erőtlen lett mig be nem lép aturbó . talán mintha nem lépne be időben a turbó. ez csak tipp. katalizátor már ki lett iktatva réges régen. a nyomást tartja az adagoló hidegben melegben nem ejti el sosem. bosch vezérlő szelep kicserélve ujra. az sem jelentett semmit.
kérdés az lenne hogy hengerfej okozhatja e azt az alul elment az ereje dolgot? a viz eszegetés az biztos onnan jön ez tény. kompressziót veszithet e a szelepeknél a sok km miatt? és vajon érni fog e neki ha hengerfejgenerált kap,? kezdek kifogyni az ötletekből meg lassan mindent kicserélgettem és kezd kifogyni a buxa hogy havonta 2-300 ezrek repkedjenek egy 12 éves autóra viszont szeretném megtartani mivel eddig is full megbízható volt .
Helló a Yamahás fórumból küldtek hozzád azt mondták hogy felújítasz/javítasz hátsó telót érdekelne meg tudnád-e nekem csinálni és mennyiért ? Ha kérhetem a Yamaha YZ/YZF-es fórumba írd a választ köszi.
régen ilyennel szedegettem le a tömítést: link
csak amikor kész lett a ház evvel kaparásztuk le az ablakokról is a festéket meg a csempéről meg minden egyébről aztán elfogytak
azóta meg nem láttam ilyet nálunk
ezt jól meg lehet fogni, nem hajlik, ha jól tolod szinte nyomot se hagy amíg nincs kicsorbulva
5:47 nel felprobaltam a havat..sazr volt...nem volt nagy sebesseg,olyan 50 koruli ha volt,de egyszeruen valami a belso labam kivitte...szerencse jo szorosan kotottem,es a bokam megmaradt. http://youtu.be/LGmiE459-mI
de te gizda vagy vazzeg, neked nem szabad gazakat enni
a szalonnát én is tolom majd, csak most épp szálkásítok
feltömegeltem szűk 150re aztán mivel zokni nélkül szar közlekedni kicsit le kell fogyni hogy fel tudjam húzni
igazándiból csak a cukor ami teljesen meg fog szűnni hosszú távon, kenyeret meg majd itthon sütök rendes lisztből
csak előtte vissza kell menni 120 kilóra
tervben van napi 2x16 km lenne nem is sok csak a bicikliút még mindig nincs kész
ezek a hiénák évek óta nem tudnak megegyezni ki mennyi pénzt pakoljon a zsebébe
több mint egy hete nem zabálok cukrot-lisztet, tolom a fehérjét, rostot, meg a többi fontos kacatot , biciklizés tökömtudja mi, minden reggel áll a @ mint 20 évesen
mikor lesz már ennek vége
ezen sokat agyaltam
nem túl régen elkezdtem a lehetőségeimhez képest "egészségesen" élni
elég időigényes....... kb 1 óra amit elkínlódok a kajámmal, 1 óra sport
aztán ha azt vesszük alapul hogy 8 óra meló 8óra alvás és 8 óra szabadidő akkor elég szar a helyzet mert a szabadidő megrövidül még 1 óra melóbajárással is
szóval nem 7 órát "él" az ember naponta csak 5 órát ami majdnem 30% veszteség
szóval ha én eszségtelenül élek mondjuk 60 évig egészségesen meg 80ig akkor nem biztos hogy jól járok, mert persze tovább élek, csak pont a szar korszakomban
kicsit fura érvelés, és nem is teljesen reális de gondolom érthető mire gondoltam
Szerintem, ha eszi a hűtővizet, meg fehér füst jön belőle, az erősen hengerfej gyanús, az nem biztos, hogy sokat jelent, hogy vízhőfok jelző nem jelzi a gondot, mert az is tönkremehet
Autó blokkjánál sem a kora a mérvadó, hanem az, hány kilométert tapostál már bele?