Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot!

12. szakasz a dakaron, meg a 11 videó anyag is ebbe van, tegnap nem tudtak közvetíteni.
olyan mint a sokkoló
az ujjakra tettek érzékelőket aztán különféle helyen adtak egy-egy impulzust az idegeknek aztán megmérték a hosszt és az időt és kitalálták hol nincs(a karban) hiba
Ritkán nekem is szokott zsibbadni,a kis és a középső ujjam mindkét kezemen,főleg miután Nagyon megerőltetem..
Milyen vizsgálattal derítették ki?
ha esetleg valakit érdekel:
megjött az eredmény és a kézujjzsibbadás nem a szűkülettől van
a csigolyáknál van a hiba
szóval mindig van rosszabb.......
pont ez a lényeg, hogy bármikor megdöglik az ember
ha egy full biztonságos kiszalagozott-kitáblázott-gps vezetett túra lenne akkor ki lenne erre kíváncsi?
kb annyi ember mint az én teszkó látogatásomra
hály

ez a bukás ez.. ez naggyon komoly...

hát ezt ténylg bele kéne irniaz tinerbe.. ha már van iiner.. mert gondlom azért van hogy .. ugye.. en mcsak gyorsan megy a parazt amit lát ahanem ..tudja is nyomni.. mert itiner nélkül.. sokkal okosabban ovatosabban vezetne mindenki...
de itt azért az is van hogy tudás és a szerencse párosul a szerencsés tudattalansággal...
és a végén az ezt dobta a gép az az hogy azért nem mindenki állt felyer.. tehát ők azért csak lyobbak vaamiben mint a többi.. ha más nem a szerencsével lyobban vannak ellátmányolvan
szépen eldobják a vasat ugyan azon a helyen ketten is...

http://nagycsatt.postr.hu/oria...

ilyenkor nem a szervezőket szokták szidni? vagy bent lehetett az az itinerben, hogy itt lassan?
Igen..
én meg azt hittem ionizáltatok...mert szikrázik itt a levegő

acsaj nem kicsit kafi..
úgy tolja a a honmda nagyon megy neki..
talán vezetnek is ..
Mindenképp...
Akkor nem, sorry!
Hali ! Anno még csak 24 vagyok ! de nem
Üdv!
Keresnek az adás-vétel topic-ban...

Nem ping-pongoztál anno véletlenül?
sziasztaok !

használ valaki AFAM MX 4 láncot !
Majd ha biztosra kiderítetted,szójjá de bizonyítékot mellékelni ám
megvan köszi
Holnap dobok egy mailt... Csak ösze kell szedjem a gondolataim
Jó lenne, tényleg egy ilyen hölgynek milyen kondija lehet, te jó ég
Ha szorongatják a tökömet azt anyira nem díjazom...
Reméljük nincs pöcsshee...
Na jó feltételezzük hogy nincs pöcse...
biztos a másik technika is rendben van nála,sokat gyakorolta már azt is amire kiváncsi vagy,de az is lehet hogy pöcse van ebben a mai világban már semmi nem elképzelhetetlen
zongorás lányismerősöm volt, na az ha megfogta az ember tökét akkor az meg volt fogva rendesen
Olyan markolása meg comb szorítása lehet,hogy szerintem sírva könyörögnénk hogy engedjen már el!
Èn azèrt nem csak a motoros technikàira lennèk kìvàncsi most ahogy nèzegetem a kèpeit...

az adatlapomon van emailcím
Köszönöm szépen,de tegnap délután találtam egy nekem megfelelőt.