Mi lett a terdeddel?osszeszakadt minden?
Gyogyulast...ilyenkor mondjak a haverek,hogy vegyel terdgepet,ha 600 euro is,mig jo a terded,azutan mar vehetsz ,mert ugy is szar marad...
Ezen logika szerint semmit sem szabadna csinálni, mert veszélyes
Inkább gondold át kicsit jobban ezt az elfagyásos törés hülyeséget, aztán nézd meg az extrém bringásokat, hogy nekik miért nem törik le a pedál mikor nagyobbat ugratnak mint a legtöbb balfék motorral?
szerencsére álltam és csak simán előreestem, a családi ékszer megmenekült
egy ilyen már volt akkor a kormánytartó tört el.....
ez egy jel volt hogy nem szabad többet biciklizni
jó szar érzés levegő se be, se ki, szemed jön ki mint a csigabigának,az ember csak hangosan nyög mint az állat,tiszta halál közeli állapot
biztos vmi tájváni tervezésű pedál ami nem bírja a hideget meg a nagy súlyt az a legfaszább amikor állva tekerésnél törik,aztán lábközé kerül a váz
olyan már volt a hondával....
igazándiból eddig sosem rémültem meg nagyon még akkor sem amikor bebicskázott a tenere a szántásban és fejreálltam hátamon a motorral
de ez a levegős beszorulás ez komolyan befosatott, még utána 10 perccel is remegtem olyan szar érzés volt
én meg azt hittem.. behülyéztél a lyéggen.. és kicsúszott az eleje ..és olyanhor van olyan ostorcsapás szerű odabasz a földhöz..a fagyott talajhoz a bicaj.. hogy levegő benn akad.. köpni nyelni nem tudsz...
banditiksz... ez mikori milyen műtét .. mert komolynak néz ki..
azért estem mert eltört a pedál, nem a jég volt a hiba, ott pont nem is volt jég
az a 24t elég volt 3 télre is egy rönk még megvan belőle azon szoktam gyakorolni az átkelést
ron..
ezzel a kazánal csak a baj bvan.. sem csövet nem heggeszt hozzá tos.. sem egy kibaszott kapilláriscsöves mérőt nem lehet hozzá venni..
hagyd azt a faxba és állyá át a olcsó figyesz által támogatott gázra
igy biciklevel elesni a lyégen...
bakker. az olyan min mikor a motor átdob és odabasz..konkrétan ..a legszarabb...
az a 24 tonna fa.. azért elég egy télre?
olyan 7-8 éve volt
reggel 7-től toltuk sötétedésig, akkoriban nem voltam ilyen punnyadék mint most
döntögettem+összevágtam ha nagyon elhavaztak segítettem hordani
annyit álltam csak hogy tankoltam meg néha ettem-ittam
hazaértem aztán azt vettem észre nem működik a jobb kezem, egy pohár vizet nem tudtam felemelni, mintha lebénult volna
a bal kéz kb jó volt
másnapra elmúlt semmi izomláz semmi mozgás beszűkülés
na azóta nem barátom a láncfűrész, ha nagyon muszáj és elkerülhetetlen akkor indítom csak be
nincs neked a polcon 2 db kapilláris csöves hőfokmérőd kazánhoz.? ugy néznek rám az összes fűtéstechnika boltba mikor kérek ilyet mintha valami ufo lennék...
Gyogyulast...ilyenkor mondjak a haverek,hogy vegyel terdgepet,ha 600 euro is,mig jo a terded,azutan mar vehetsz ,mert ugy is szar marad...
Inkább gondold át kicsit jobban ezt az elfagyásos törés hülyeséget, aztán nézd meg az extrém bringásokat, hogy nekik miért nem törik le a pedál mikor nagyobbat ugratnak mint a legtöbb balfék motorral?
nálunk csak -3 van reggel meg -10volt
egy ilyen már volt akkor a kormánytartó tört el.....
ez egy jel volt hogy nem szabad többet biciklizni
biztos vmi tájváni tervezésű pedál ami nem bírja a hideget meg a nagy súlyt az a legfaszább amikor állva tekerésnél törik,aztán lábközé kerül a váz
igazándiból eddig sosem rémültem meg nagyon még akkor sem amikor bebicskázott a tenere a szántásban és fejreálltam hátamon a motorral
de ez a levegős beszorulás ez komolyan befosatott, még utána 10 perccel is remegtem olyan szar érzés volt
banditiksz... ez mikori milyen műtét .. mert komolynak néz ki..
az a 24t elég volt 3 télre is egy rönk még megvan belőle azon szoktam gyakorolni az átkelést
ezzel a kazánal csak a baj bvan.. sem csövet nem heggeszt hozzá tos.. sem egy kibaszott kapilláriscsöves mérőt nem lehet hozzá venni..
hagyd azt a faxba és állyá át a olcsó figyesz által támogatott gázra
bakker. az olyan min mikor a motor átdob és odabasz..konkrétan ..a legszarabb...
az a 24 tonna fa.. azért elég egy télre?
a válasz.. rá van irva az arcára
ez a 24 tonna elenyésző maradéka
reggel 7-től toltuk sötétedésig, akkoriban nem voltam ilyen punnyadék mint most
döntögettem+összevágtam ha nagyon elhavaztak segítettem hordani
annyit álltam csak hogy tankoltam meg néha ettem-ittam
hazaértem aztán azt vettem észre nem működik a jobb kezem, egy pohár vizet nem tudtam felemelni, mintha lebénult volna
a bal kéz kb jó volt
másnapra elmúlt semmi izomláz semmi mozgás beszűkülés
na azóta nem barátom a láncfűrész, ha nagyon muszáj és elkerülhetetlen akkor indítom csak be
amugymeg boldog karit meg ujjévet...