Hiijjk az apósom fityeszez basszameg. a feketéket is beveszi, vagy válogatós? Pl ilyen itthoni darálékkal lehet vele tüzelni. Ledarált ágra gondolok. Amit nem érdemes fíriszelni?
aztán mennyi zseton volt kompletten?
mert én számolgattam hogy 2 milla körüli összeg lenne a lakás központi fűtésre átszerelése
most kb 200ezret tolok fűtésre központival jó esetben spórolnék 50 ezret
szóval 50 ezrével 40 év alatt lennék nullán szóval kurvára nem éri meg az egész beruházás
jó az, csak hogy felfűtsd a téglákat benne előtte jól be kell durrantani, persze ez a reggeli vacogás nem teljesen igaz de ha este 27 fok van akkor reggel csak 20
Ilyen tengely kialakításnál csak idő kérdése mikor törik el. Ha tőben vékony akkor eltörik a drága titánium tengelyes is, pláne meg ha ilyen gagyi mint a tiéd. Attól mert drágán vetted ez még szart sem ér, kb egy fokkal jobb a gagyi műanyagpedálnál, de a jobb BMX műanyagnál már nem biztos. A tiédnél még az is veszélyes, hogy hamar lekopik a keret és aztán könnyen lecsúszik a lábad róla.
A bringánál még lényegesebb a jó pedál mint a terepmocin a jó lábtartó-csizma páros.
A jó tengely CrMo ötvözet, tőben vastag, és csak a végén csökken az átmérő (csak kívül golyós csapágyas, belül csúszó). A pedálkeret felülete meg vagy csavaros, vagy szegecses, és jó nagy.
simán anyaghiba volt
látszik hogy egy része tiszta fekete mintha be lett volna vágva, mert még sima is
a törés meg fényes fémszín és rücskös felület
szerintem egy kicsit túl is volt edzve vagy szartak a megeresztésre
6-7 éve 3,5 millió volt lakás és műhely egybe
és a cseheknél vettünk mindent pl. a kazán 200.000ft volt olcsóbb
mert én számolgattam hogy 2 milla körüli összeg lenne a lakás központi fűtésre átszerelése
most kb 200ezret tolok fűtésre központival jó esetben spórolnék 50 ezret
szóval 50 ezrével 40 év alatt lennék nullán szóval kurvára nem éri meg az egész beruházás
A bringánál még lényegesebb a jó pedál mint a terepmocin a jó lábtartó-csizma páros.
A jó tengely CrMo ötvözet, tőben vastag, és csak a végén csökken az átmérő (csak kívül golyós csapágyas, belül csúszó). A pedálkeret felülete meg vagy csavaros, vagy szegecses, és jó nagy.
este 1000fok reggel meg vacogás
maradok a konvektornál
látszik hogy egy része tiszta fekete mintha be lett volna vágva, mert még sima is
a törés meg fényes fémszín és rücskös felület
szerintem egy kicsit túl is volt edzve vagy szartak a megeresztésre