Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem azért kell 60as mert ezt írja a gépkönyv. hogy miért írja azt nem tudom
én eddig a i-ride nevűt locsoltam bele ami api sg
hogy miért ezt? mert ezt választottam
az apriliás olcsóbb volt 250 forinttal de nehogymár apriliás olajat tegyek a huskyba.....még akkor se ha tökugyanaz mint a másik
az olajshop nekünk se küldött már rák a bundájába....bár nekem még 1 cserényi van meg most is kb 2 óra van benne szóval még a májusi hegymászó akciónk emiatt nincs veszélyben

kutya:
ha nem akarod hogy mindenféle ízületi baja legyen etesd visszafogottan
és sokkal jobban jársz ha minőségi kajával eteted
és feltétlen kölyöktáppal mert az úgy van keverve ahogy nekik kell, vitaminozva, fehérje rost mittudoménmi úgy van ahogy nekik jó
én evvel etettem amíg kicsi volt: táp
most ezt kapja de felnőtt kivitelben, és keverve a teszkós szarokkal
amúgy ahogy számolgatom nemigen éri meg keverni, a teszkósból sokkal többet eszik, 3x annyit szarik szóval java része csak átszalad rajta(szerintem ezek a gagyik 80%kukoricadara)
szóval kölyöktáp, és inkább kevesebb mint több, látszik azon a kutyán mikor igazán éhes
és ha nincs túletetve a pozitív megerősítés is könnyebben megy
Ja és napi 3-4 alkalommal etesd az előírt mennyiséget...És mivel nagy kutyáról van szó lassan kezd szoktatni a pórázhoz később ne leghyenek gondok a sétáltasással ha pórázon kell vinni...
üdv Viktor az eni olajat meg tudom neked kérdezni mert itt 1 haveromnak Agip kútja van és ügye annak az új neve lett hogy eni én motult használok de ha meggyőző le sz a haver-srác akkor még lehet hogy én is kipróbálom a yamiba na majd értekezünk
viktor. mikor otthon voltam ismerősöm mondta ,hogy naponta 3 kutyát viszek be azzal hogy tuletetik! az a kutya nem tudja,hogy neki mennyire vn szüksége. ha elébe raksz egy vödör kutyatápot addig fogja enni amig el nem fogy . képzeld el hogy te is a 14 % testsúlyodnak megfelelő ételt kellene bekebelezned hogy éreznéd magad? a te esetedben ez cirka 16 -18 kiló étel egy alkalommal. én nem értek a kuytákhoz de te már érthetnél...
Hy Zari, gondolom akkor a garázsban tartod... ha bennt pisil cseszd le,fenyíteni ne fenyítsd! ha kint pisil jutalmazd meg jutalomfalattal és szeretettel .A legjobb ha van otthon valaki és 1-2 óránként meg tudja sétáltatni.Ha kinnt végzi a dolgát egy séta alkalmával ott egyből a pisi-szarás után nagyon dicsérd meg... A fiatal kutyák 2-3 óránál nem nagyon bírják tovább viszatartani még ha akarják se,szóval ha addíg egyedül van ha ő lenne a legokosabb kiskutya a világon se tudná visszatartani tovább és bevizelne...A Szobatisztaságra való szoktatás hetekig tart... Ha látod rajta nyugtalan körbe körbe jár szaglászik valószínű nemsokára ürítés lesz ott is azonnal vidd ki szaladgáljon végezze el a dolgát,a helyszinen alapos dícséret ...Etetés ivás után valószínű 1-2 órán belül megint ürítés lesz ezt is vedd figyelembe...
Meg egy jó tanács a konzerv kaját én lecserélném valami szójamentes száraz kölyök kutya tápra...
Remélem segítettem
ez..
http://aruhaz.kauffer.hu/index...
illetve ez..
vagy a már megszokott..
még nem agyaltam ki.. de február elejéig ki lesz.. mert akkor kell rendeljek...6 vagy 9 litert
kauffer a totálcarnak a boltja
ini.. te melyik olajat használod.. adzsip eni..10w-60..de van 3 féle.. gp áprilia..meg pg...
és mért a hatvanast ..mért nem az 50est...az 50 sl.. a hatvanas meg a részing csak sg::
mondjuk ez az elfnél is igy volt..a full szinti 10w-50 sl.. mig a 100%szintetikus 10w-60 az meg sg..
olajshopban az elf-ogyot
amott van még...totálkáros boltban..
valaki rendelt már onnan?
Na okosok...
hogy tanitom meg hogy ne hugyozzon a garage közepére?
a belenyomtam az orrát és tátuttyantottam .. az nem vált be..
de legalább oda hugyozik a betonra és nem járólapra...
szarni azért azt kint elintézi(legalább is eddig)
napi 2-3 szori séta ..mostmár kint a hóban(kb 1óra per játék a ház körül)
aztán olyat alszik mint a kisangyal...
de hogy az 1220as kutyakonzev kb fele elfogyott egy nap alatt..a 4,5 kilós kutyától.. ez normális?
egy nap a saját súlyának 10..14% megzabálja.. az azért komoly...
egy cukorborsó...
és a füstöltcsülkös csontot.. ami maradt a bablevesből.. szépen rágcsálgatja már .. leszopogatja róla a husit
én tuti kivezetném, aztán egyrészt jobban hozzá is lehet férni meg a csere is könnyebb.
esetleg még valami háztartási gép szerelőnél megnézni milyen cuccok vannak
Ami érdekes, hogy majd ki fogja szerelni ezt a sok átmeneti "csodát", ami mostanában jön ki a piacra
Beszarik egy hibrid, Bandi a sarkon nem fogja tudni életre lehelni az tuti, mehet vissza a gyárba, ott talán tudnak vele kezdeni valamit...
Ezen nem sok infó jön le, megy 20 percet mint a meszes, azt látom megy rendesen a gép. A hang hiánya engem nem zavarna, sőt terepen előnyös is, akit meg ez aggaszt, majd kap egy hanggenerátort hozzá
Köszi, hogy megnézted ezeket nem kérem.
A jobb oldali nekem is van, valószínű ez megy bele valahogy.

Még találtam egy ezer éves diskmant, abba megnézem mik vannak.

Az tuti megoldom, csak nem akartam nagy kókányolást, legvégső esetben egy vezetéken kivezetem kívülre
Drága lenne ezért kidobni, szerelni meg nem fogják több az óradíj, mint amennyit az egész ér. 14 újjonan.
sajna ami oldalnyomós az sokkal nagyobb
a másik kb jó lenne de sajnos az felülről nyomós
ráadásul nem fémházas mert a lábakat még esetleg el lehetne görbítgetni, de nem lenne tartása, max műgyantába öntve
Jó napot!
ha valakit érdekelne pár apróság. http://www.kepesmotor.hu

/elektronika_muszerfal/p1460305&st=ktm%20al
katr%C3%A9szek

nagy a szegénység így télvíz idején. az aksi az bontatlan ktm be való gyári akksi nem volt még beüzemelve fagymentes helyen van tárolva.
a berugókar jolehet valakinek. de nincs meg csak a felső pedál része de az teljesen fasza.
ITT mindeki eldöntheti szeretne-e villamost vezetni vagy sem
Fogalmazzunk úgy hogy volt villamos hajtás
Közel sem reszelgettek annyit rajta mint a robbanó motorosok
Az akkuval is ami igazán fontos fejlődés az se sok évre tekint vissza
lyó napot..
déw...
ezt egy bénább karos-széria-lákátus is megoldaná.. egy acetilén és egy okszigén gázpalackból jövő helyes gázkeverék begyúlytása után.... egy 4mm vágófellyel
te meg ezen vagy fennakadva

loki...
leirni a leír6atlant olyan mint kimondani a kimond6atlant
szóval örülök hogy nem irtad le az öszinte gondolataid.. mert úgy besérvtőgytem volna mint a dumaföldwáry haverlyaim
de ha akarod egy szóval helyesen leír6om gondolatod..
szÍp ..
az hogy konkrétan olyan szinten könnyed húzni...a nap eleén a 2cm es hóban is iklott...hogy hamarabb mért nem gondolkoztam el a felületi nyomás..és a hó összefüggésein..
ez a közel 3cm széles siklótalp.. ez mindenhol hihetetlen könnyeden siklik

zsolti...
hát az elég gáz akkor...
a bergen egyből o az innectos..
imádom hogy még negativba beborlás és leállás felállítás után sem fordit kettőt az öningyuszi.. már bugyborékol is a kicsi berg ..
azért a fcr az jó karbi volt...de ilyne szitukban eltöltött nap után.. nem véletlen merültek le du utánra a a karbis exc aksik...mondjk ott ott a berugó kar..
de ezen ha nem indul mert elektomos mindenféle érintkezési hibálya van.. akkor berugóval sem indulna ...
de mikor nix.. akkor hibátlanul peng a gép...
Cseppet se zavarjon, hogy a villanyos hajtás régebbi mint a belsőégésű Az akksis autózás is közeledik a 100. évéhez

Most az akksi kapacitás/súly/töltési idő a kérdéses, de egyre fogadni merek : Ha lesz is normális közlekedésre fejlesztett akksi ami vetélytársa a folyékony üzemanyagnak, az kurva drága lesz.

Nincs mese, meg kell tanulni a belsőégésűt rendesen
A tuti villanymotor már kurva rég meg van valósítva, kötött pályánál nincs is vetélytársa...
a benzinmotorokat szűk 150 éve reszelgetik ha ennyi időt rászánnának a villanyos energia termelés-tárolásra akkor csak jobb lenne......
Köszi.

Már megnéztem 3 mobilt, 2 DVD írót, más kütyüket, egyikbe se találtam olyat, amit rá tudnék rakni.

Van másik 2 régi kamera, azokban lenne, de azokat meg nem akarom szétberhelni.
Ha nem lenne ilyen nehéz dolgozni vele, már rég átforrszatottam volna a nem használatos gombokból valamelyiket ide.
Mindennek van előnye is, meg hátránya is.
Az E motoroknál a marha nagy kérdés az üzemanyagcella,
de ezeket fejlesztik, később valószínű lesz jobb, kisebb stb, a villanymotorodnak meg mindegy miből kapja a kraftot (persze csak olyan lehet amit még elbírnak a tekercsek)