Jó nagyot Uraim!
Annyira nem atomjaiból, de, amit kell, azt kicseréljük. Bele nézünk, néztünk, mondjuk másfél éve tettem rendbe, azóta idén nem futott semennyit. Pár órát csak, (le sem merem írni, hogy mennyi) és futómű upgrade, vagy ahogy Vik, a német tudásával mondaná, áppgréd van. Az itteni pályán, amit páran ismerhettek, annyira faszányos a 200-as, hogy hihetetlen, csak a lábai nem bírják. Unkatesóm átvette tőlem, én meg vettem egy 250-est, + Stangli Úr, aztán majd próbálunk motorozni tavasszal. Uncsitesó most Tirol-ban, én betegen, az idei évben 2 órát sikerült hajtanunk. Eladni nem akarja, májusban jön haza, addig van időnk. Előbb én sem tudok motorra ülni sajna. Várom már, mint a "héccencsaég"!
ha a husqin elmegy a hézag ott szelep-csere azt tudod
titán szelepnek ott van vége és ha kalapot emel akkor úúúúúúúúúúú már szedtem szét olyat
szeretem jó pénzes meló
elég jól csúszik a jég.....
de annyira hogy nem tudtam a motorra visszamászni mert ki akart alólam csúszni
úgy kellett kitolni a szélére, de akkor is egyenesen mert kanyarodni se volt hajlandó
üdv az tudod milyen Castrol volt amit 1800ft-ért oda tudott adni
én mondtam is hogy olyan gagyi 1szer tettem az 525-be hát irgalmatlan hangok jöttek ki a motorból na mondom olaj le aztán elhasználtam fűnyirókba mert annyit is tudott kb minőségre
De a tanulópénzt meg kell fű zetni mindenkinek 1-szer
mondjuk én inkább ezeket a bőr "csontokat" adnám neki rágni mint az igazit amíg tejfoga van
asszonyt meg már nem lehet nevelni amióta vannak ezek a családvédők vagy mi a szarok még olyat is ki mernek ejteni a szájukon hogy "ma nincs kedvem főzni"
hová lett ez a világ
lyancsika ittvagy..
há megent megmondod a tutit
semmi mellé beszélés csak a tények..
az igaz hogy kutyát nevelni egyszerűbb mint gyereket.. de az is hogy gyereket nevelni egyszerűbb mint asszony...asszonyt akinek már van több gyereke
és akinek a gyerekeinek meg van kutyája is...
na itt bezárult a kör
Legalább a kutyához érteni fogunk, ha már a motor túl bonyolult szerkezet, az olajról meg ne is beszéljünk
Tökéletes tanácsok, kb ez az ökölszabály kölök kutyánál.
Meg max néhány rövid vezényszót tudjon kezdésnek, ahol a hangsúly lényeges. Amit nem lehet azt soha, amit pedig lehet neki azt mindig lehessen. Ha szót fogad vagy ügyes mindig dicsérni, simogatni, szeretni, így marha gyorsan tanul mert imponálni akar a gazdinak... Kutyát könnyebb nevelni mint gyereket
Az igazi kaja a kutyának az a hús/belsőség (biztonsági okokból csak főve), kiegészítésként nyers tojás és aludt tej, ezekben minden benne van. Rágatni főtt lábszárcsont elvágva, a velős részével akár órákig bíbelődik a kölök, és ha rászokik talán nem rág majd meg minden mást, ha váltja a fogát...
akkor a husqvarna motorokba 2005 2006 liqui moly olajat ajánlottal utána castrolt ugyanabba a tipusba és motorba csal 1 évvel fiatalabb volt mért nem volt jó bele a liqui moly mert már nem támogatta nem a hülye motorosok véget
Azért van gyári ajánlás sok típusnál az olajra, hogy a tudatlan hülyéknek ne kelljen magukat azzal fárasztani, hogy olajat válogatnak a motorjukba.
Ha vennétek a fáradtságot és utána olvasnátok az olaj témának, akkor magatoktól is rájönnétek, hogy nem kellene ekkora hülyeségek leírásával fárasztani a közönséget
Az alap benzin többnyire mindenütt MOL-os (maradjunk az OMV-nél), de azt még szokták tovább adalékolni, a prémiun bengák pedig kintről vannak. Aki sima MOL-os nyálat tankol az meg is érdemli.
Én csak az előző gazdát ismerem,de azt annyira,hogy ha nála szar lett volna,akkor kicseréltet benne mindent,nem eladja.
Sokat meg biztos nem ment,mert alig motorozott.Inkább mindig elsunnyogta.
Akkor te többet betonoztál mint banditx kolléga!