Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mitsz c-19 superlighte..zöld csikoss..
ez mind fontos mert volt nekem ilyne mitasz c-19 piros csikkal meg azt hiszem c-21 is.. az mind a kettő nagyon hasonló..de egy kalap szar...
ez meg .. .
az első gumik ne továbblya

kutyaetetés..
viszavettem a kutya adagját..15% ról... 10%..hát két nap alatt sowányodott szegény.. most felemeltem 11% de tovább növelem 11,5% ra. .nehogy elfoggyon szegény.. mert már igy a hasa full be van esve... mármint 10%...
magyarul zabálja az energiát ez a kis disznó
minőégi kutyaszart kap..
hály kolbik.. mi a pálya..itt mínúsz 13 fok van..de a tegnap előtti nap közbeni -5 az hidegebbenek tűnt.. a mediterán jellegű szellő miatt
de tényleg

az van hogy előre mitasz ef 08.. az nagyon sokáig birja...és hihetetlen mindenhol fog .. mint a szar a gatyán..de tényleg mindenhol...
de aztán amivel jöt a berg...n az a mégjobb.. az konkrétan .. a legjobb gumi.. pedig a pirellinek is az elsője az nagyon jó.. meg az s 12 xc is..
de eze a guni.. ez állat.. nem kopik..nem törtdezik.. mindehol tapad.. kibebaszottul tartós...
konkrétan ilyen nix is .. lya és még olcsó is..mert kerül vagy 11ezerbe
...motorozás közbe
találtál két síbotot az erdőben?
Mert egy korrupt renőrnek ugye az is ingyen lenne gondolom... hmmm nem is rossz ötlet
Ingyen leszopatni a sok ribit...
nem valami szép de ha ingyen van akkor jó
Nem lett volna logikusabb 35 ből felújítani a telókat, amik benne voltak? Vagy az már annyira KO volt, hogy esélytelen, erre meg rápórbáltál?

Ha két nullát még hozzáttettél volna a 35eFt hoz, azért már lehet Csika csinál neked jó első telót
Hol van ez a nagy hó?
Mikrokapcsoló helyett, kókány meló legalább működik, s tudom cserélni megbontás nélkül, ha megdöglik, ebből a direkt nyákra rakott érintő kapcsolóból meg annyi van itthon mint a szemét
a kövek letördelik a szélét, most valami mitast vettem helyette talán c11 e-betűs az biztos
Az igaz. De elől is az van igaz 1 barral de nagyon jó. És ebben az agyagban alig fogy.
hátul 1mm bütyökig használom
a kicsin lekoptatom félidősig utána megy a ténérére
elöl a foshalom a 6napos
Ini szerintem az elsőről beszél, te meg a hátsóról.
Az első szerintem is szar, a hátsó meg szerintem is jó
Metzeller 6 days extreme? Nekem kurvára bejön, igaz 0.3-0.5el használom. Már félkopott de mindenhol felmegy.
majd lesz
ez a foshalom 6days aztán full töredezett a széle 2 hajtás után
amúgy meglepően nagyon csúszott, ami fura mert a bicikligumi alig csúszik, amit nem is értek miért nem
bakker ini..téged ..átbaxtak..
ebben a gumiba nix is csavar

a kaszt-troll ról és is csak jót hallottam...
az hogy mennyiért veszkk.. az kb.. mert az elfet is ..1750 vetük...thawai
ugyanott idén 3100..
de van most is 2200 ért.. meg adzsip is 1900-2200ig a 10w-50..60
ugyhogy ..nem soká megent rendelünk a kollégákkal..mint thawai is ..egy jó...15-20 litykót
Próbáltam,de aszonták túl okos vagyok!Pedig akkor lehetnénk kollégák! Én geci korrupt lennék az biztos!
Neked sem kell hülyeségért a szomszédba menni. Simán elmehetnél már rendőrnek ennyi ésszel!
Ha meg kaja maradékot talált volna,akkor meg biztos nem ő evett,hanem az asz falt.
Kavicságyba mi? Neked meg beton csizma a motoros helyett!
Lehet, hogy ő tényleg aszfaltozott.
Vagy szilvát aszfalt.
Kavicságy! Téged is abba kellett volna fektetni...
2 óra nem sok......ennyit kb ma mentem
ha nem merülök meg az elején akkor lett volna akár 4 is