mitsz c-19 superlighte..zöld csikoss..
ez mind fontos mert volt nekem ilyne mitasz c-19 piros csikkal meg azt hiszem c-21 is.. az mind a kettő nagyon hasonló..de egy kalap szar...
ez meg .. .
az első gumik ne továbblya
kutyaetetés..
viszavettem a kutya adagját..15% ról... 10%..hát két nap alatt sowányodott szegény.. most felemeltem 11% de tovább növelem 11,5% ra. .nehogy elfoggyon szegény.. mert már igy a hasa full be van esve... mármint 10%...
magyarul zabálja az energiát ez a kis disznó
minőégi kutyaszart kap..
hály kolbik.. mi a pálya..itt mínúsz 13 fok van..de a tegnap előtti nap közbeni -5 az hidegebbenek tűnt.. a mediterán jellegű szellő miatt
de tényleg
az van hogy előre mitasz ef 08.. az nagyon sokáig birja...és hihetetlen mindenhol fog .. mint a szar a gatyán..de tényleg mindenhol...
de aztán amivel jöt a berg...n az a mégjobb.. az konkrétan .. a legjobb gumi.. pedig a pirellinek is az elsője az nagyon jó.. meg az s 12 xc is..
de eze a guni.. ez állat.. nem kopik..nem törtdezik.. mindehol tapad.. kibebaszottul tartós...
konkrétan ilyen nix is .. lya és még olcsó is..mert kerül vagy 11ezerbe
Mikrokapcsoló helyett, kókány meló legalább működik, s tudom cserélni megbontás nélkül, ha megdöglik, ebből a direkt nyákra rakott érintő kapcsolóból meg annyi van itthon mint a szemét
majd lesz
ez a foshalom 6days aztán full töredezett a széle 2 hajtás után
amúgy meglepően nagyon csúszott, ami fura mert a bicikligumi alig csúszik, amit nem is értek miért nem
bakker ini..téged ..átbaxtak..
ebben a gumiba nix is csavar
a kaszt-troll ról és is csak jót hallottam...
az hogy mennyiért veszkk.. az kb.. mert az elfet is ..1750 vetük...thawai
ugyanott idén 3100..
de van most is 2200 ért.. meg adzsip is 1900-2200ig a 10w-50..60
ugyhogy ..nem soká megent rendelünk a kollégákkal..mint thawai is ..egy jó...15-20 litykót
ez mind fontos mert volt nekem ilyne mitasz c-19 piros csikkal meg azt hiszem c-21 is.. az mind a kettő nagyon hasonló..de egy kalap szar...
ez meg .. .
az első gumik ne továbblya
kutyaetetés..
viszavettem a kutya adagját..15% ról... 10%..hát két nap alatt sowányodott szegény.. most felemeltem 11% de tovább növelem 11,5% ra. .nehogy elfoggyon szegény.. mert már igy a hasa full be van esve... mármint 10%...
magyarul zabálja az energiát ez a kis disznó
minőégi kutyaszart kap..