ott a pont
most Ini pártjára kell állnom off-rod
szupermotot sokkal de sokkal jobban gyilkolod útcán is és pályán is és fűzetésnek elfogadnám amennyi olajat már ellocsoltam életemben meg különben is nincs szeme sem az olajnak sem a motornak ha az 1000rr hondának a repsol olaját öntöm az enduróba akkor ? mi lessz tönkremegy? 190le és nem szabad megcsúszni a kuplungnak akkor? baromság ha olyan kurva finnyás akarok lenni veszek bele méreg drága metebondot is akkor nem is kell lecserélni 10 óránként ez olyan mint amikor azt mondja valaki hogy én ott nem tankolok ott mert nem jó a benzin mind a moltól származik kivéve azok az ömv-kutak amelyek az osztrák határ közelében vannak ott van jobb minőség
Csika-bacsi..1 kerdes..lehet huje kerdes...miert van az,hogy ha egy wp be is vagy egy mazo-ba is olajat cserelsz,az kb 5-8 orat erezhetoen mukodik jol...azt lehet mondani hoogy csillapit es utanna egy fos lesz,mint egy sepru nyel.....es egy KYB vagy showa tellot raksz be uj olajjal az olyan finom es jol csilapito marad meg 50 oranal is?...ugyanazzal az olajjal...ezt beszeltuk a minap es nem jutottunk ertelmes valaszra..hatha te a Nagy Mester mgemutatod az alagut vegen a likat
amúgy szerintem ahogy én használom simán bírna többet is az olaj 16 órától mert amikor leengedem teljesen jónak tűnik még, bár nem vagyok labor de akkor is jónak tűnik
Amikor csináltam,biztos elmondtam a kínjait.
Nem tudom visszakeresni,max képek között valahol,mert gyönyörű szépséges babám a 3.gépet verte szét ismét az idén(és még nincs év vége),a vinyó mekkent.így üresen vagyok Most pótolom a sok mínuszt amit csinált a kis hókuszpókusz.
..szali...
há én meg azt hitem.. az van amit mad-onna is énekelt az egyik filmben...dont krály for mí árgentííná...
egyébként készül vili gépe...
de nálam az szitu.. idén már nem megyek hajtani.. sznó ide szögesgumi oda...
de azért malyd csak kibírom valahogy
ini..
értem...
és igy is van ahogy irtad.. a gyártó azt irja az összes olajárol hogy ezek aztán a kibeszupercsúcs...
azért is kérdeztem nem a gyártót hanem a használót
Nem tudom mikor volt csinálva,azt láttam,hogy több mint 1 éves a matrica rajta,hogy mennyit volt használva azóta azt meg nem tudhatom
A gazdit viszont felvilágosítottam,amit mondott az biztos úgy van.
nekem csak ez a 60as volt, botfülem van hozzá én csak azt hallom hogy olyan a hangja mint ha széjjel akarna esni, de már az első perctől
akkor motul 7100 volt benne én nem hallok ezen semmit, mondjuk nem is érdekel....
tettem rá egy ventilátort aztán ha így is kevés kapja be, lesz másik helyette
kifejezetten offroad
ezt hogy gondolta a gyártó? kidugja a fejét az olaj a blokkból és megnézi hogy murva vagy aszfalt van alatta?
egy gokartpályán is kap annyit a gép ha nem többet mint a patakmederben
az meg hogy sokat van a gép 45+ fok felett meg ismét nem az olajtól függ hogy szívja-e a szivattyú
meg aztán igazán szar olajat forgalmaznak? amire azt írják hogy ez nem teljesen jó de még elmegy vagy épp ezt nem bírja?
mert mindegyik olajra az van írva hogy ez egy kibebaszott faca olaj minden extrát tud, road-offroad-nagy ccm-tökömtudja mit még
az csak álom. csoki küldte hogy folyassam a nyálam. de egyenlőre nem lesz motor. jön a tél hideg van melovan majd április felé leghamarabb. bontosnak csak ijesztésnek küldtem mint anno mikor már ezt egyszer eljátszottam hogy nev motor. oszt megjelentem az ezeréves falkonnal. csak kicsit elhajligattam hőpisztojjal az idomokat
na ez faxa..
lyódlis köszi hogy okos vagy..
bontós mondja hogy .. látta a képet az argentínádról.....
etetés..
nem tudom hogy lesz.. pofa annó proteint kapott.. meg mindent ami van a háznál...
mindene működött.. úgy futott mint nyúl...
erős volt ..mint a testszagom edzés után...
a csontjának ő is kapott vitaminokat..kalcivid D vagy mi a retek..
a súlyára figyelni fogunk.. ahogy növendék lesz.. onnan vannak a gondok.. most kicsinek.. nix problem...
a szoba..illetve garage tisztaságot meg figyulom...úgy lesz ahogy mondod..
kicsit nehezebb hogy amaz a két kutyám az mind mind kint volt mindég..
azok ha be is jöttek....akkor vendégégbe..nem úgy mint ez ..hogy - 10 fok van kint .. ezért nem lesz egy darabig kint altatva...
i-ride moto 10w-50 az van ..azt kifejezetten offródba alyánlja...
csak arra lettem volna kiváncsi.. hogy ha esetleg előtte használtál 50.. akkor ahhoz képest a 60 az hogy milyen..
ami volt régen nekem minerva 10w-60 azzal iszonyat csendes volt a gép még a nap végén is...
de hidegben meg lérződött hogy olyan tompán járt a motor...az úgy akkor nem tetszett...de mondjuk...5 percig hideg aztán 3,5 órát meg forró...
ugyhogy. lehet hogy inkább...csak a 60 lesz
minőségi kutyatáp :) ezen jót kacagtam. jóannak a buzadara is némi moslékal igaze viktor? meg a kiszerelt használhatatlan motoralkatrészek azokat rágcsálhatja ha éhes. fogerősítésenk meg elcsócsálhat egy kimustrált michelin ms 3 ast
Egy jótanács a kutyához. Legalább fél éves koráig normális minőségű kutyatáppal etesd (Royal Canin, Acana), ne sajnáld rá a pénzt, meghálálja.
Tapasztalatból mondom.
nekem a bull volt ilyen, az sosem tudta mi az elég
a pecázáshoz beáztatott búzám is felzabálta, jó fél vödörrel betúrt, alig tudott menni annyit zabált
utána meg kiokádta......csinált van 4-5 halmot, amit persze szépen visszaeszegetett csak nem egyszerre
de az megette a nyers laskagombát is, vagy akár a zöldséget, almát bármit.......még a virágok java részét is lezabálta
most Ini pártjára kell állnom off-rod
szupermotot sokkal de sokkal jobban gyilkolod útcán is és pályán is és fűzetésnek elfogadnám amennyi olajat már ellocsoltam életemben meg különben is nincs szeme sem az olajnak sem a motornak ha az 1000rr hondának a repsol olaját öntöm az enduróba akkor ? mi lessz tönkremegy? 190le és nem szabad megcsúszni a kuplungnak akkor? baromság ha olyan kurva finnyás akarok lenni veszek bele méreg drága metebondot is akkor nem is kell lecserélni 10 óránként ez olyan mint amikor azt mondja valaki hogy én ott nem tankolok ott mert nem jó a benzin mind a moltól származik kivéve azok az ömv-kutak amelyek az osztrák határ közelében vannak ott van jobb minőség
aztán ilyen 6-8 ezres fordulat között van használva amikor "nagyon" megyünk......
egyszer kell megvenni
bár igazándiból annyira nem is drága
Bízok benne, hogy az 1 év alatt nem lett KO. Majd kiderül tavasszal, ha végre tudok motorozni!
Nem tudom visszakeresni,max képek között valahol,mert gyönyörű szépséges babám a 3.gépet verte szét ismét az idén(és még nincs év vége),a vinyó mekkent.így üresen vagyok Most pótolom a sok mínuszt amit csinált a kis hókuszpókusz.
há én meg azt hitem.. az van amit mad-onna is énekelt az egyik filmben...dont krály for mí árgentííná...
egyébként készül vili gépe...
de nálam az szitu.. idén már nem megyek hajtani.. sznó ide szögesgumi oda...
de azért malyd csak kibírom valahogy
ini..
értem...
és igy is van ahogy irtad.. a gyártó azt irja az összes olajárol hogy ezek aztán a kibeszupercsúcs...
azért is kérdeztem nem a gyártót hanem a használót
A gazdit viszont felvilágosítottam,amit mondott az biztos úgy van.
A kis méregzsákból (200-as) lehetne olyat kihozni, hogy besza, behu... Ezen megy a varia!
A teló nálam, majd csak jó lesz valamire!
akkor motul 7100 volt benne én nem hallok ezen semmit, mondjuk nem is érdekel....
tettem rá egy ventilátort aztán ha így is kevés kapja be, lesz másik helyette
kifejezetten offroad
ezt hogy gondolta a gyártó? kidugja a fejét az olaj a blokkból és megnézi hogy murva vagy aszfalt van alatta?
egy gokartpályán is kap annyit a gép ha nem többet mint a patakmederben
az meg hogy sokat van a gép 45+ fok felett meg ismét nem az olajtól függ hogy szívja-e a szivattyú
meg aztán igazán szar olajat forgalmaznak? amire azt írják hogy ez nem teljesen jó de még elmegy vagy épp ezt nem bírja?
mert mindegyik olajra az van írva hogy ez egy kibebaszott faca olaj minden extrát tud, road-offroad-nagy ccm-tökömtudja mit még
gyakorlatilag még senki sem látta......
lyódlis köszi hogy okos vagy..
bontós mondja hogy .. látta a képet az argentínádról.....
etetés..
nem tudom hogy lesz.. pofa annó proteint kapott.. meg mindent ami van a háznál...
mindene működött.. úgy futott mint nyúl...
erős volt ..mint a testszagom edzés után...
a csontjának ő is kapott vitaminokat..kalcivid D vagy mi a retek..
a súlyára figyelni fogunk.. ahogy növendék lesz.. onnan vannak a gondok.. most kicsinek.. nix problem...
a szoba..illetve garage tisztaságot meg figyulom...úgy lesz ahogy mondod..
kicsit nehezebb hogy amaz a két kutyám az mind mind kint volt mindég..
azok ha be is jöttek....akkor vendégégbe..nem úgy mint ez ..hogy - 10 fok van kint .. ezért nem lesz egy darabig kint altatva...
i-ride moto 10w-50 az van ..azt kifejezetten offródba alyánlja...
csak arra lettem volna kiváncsi.. hogy ha esetleg előtte használtál 50.. akkor ahhoz képest a 60 az hogy milyen..
ami volt régen nekem minerva 10w-60 azzal iszonyat csendes volt a gép még a nap végén is...
de hidegben meg lérződött hogy olyan tompán járt a motor...az úgy akkor nem tetszett...de mondjuk...5 percig hideg aztán 3,5 órát meg forró...
ugyhogy. lehet hogy inkább...csak a 60 lesz
Tapasztalatból mondom.
a pecázáshoz beáztatott búzám is felzabálta, jó fél vödörrel betúrt, alig tudott menni annyit zabált
utána meg kiokádta......csinált van 4-5 halmot, amit persze szépen visszaeszegetett csak nem egyszerre
de az megette a nyers laskagombát is, vagy akár a zöldséget, almát bármit.......még a virágok java részét is lezabálta