ez nem teszkós ez egy kb 6 ezer forintos pedál, megvan vagy 5 éve
ami vicc hogy a reggeli -10 fokban voltam vele anyáméknál semmi baja, most meg kerültem egy kört aztán simán eltört
nem olvastad a hírekben ,hogy fagyban ne biciklizz teszkós pedállal mert letörik.
én egyszer ugyanígy kurva nagyot estem . letört az ülés csöve tőből én meg beestem a kerékre aztán kirepült alolam a bicaj neki egy autónak az meg azt hitte ő ütött el. közbe azért tört le mert elengedett kézzel mentem a kezeim meg a zsebemben voltak. az autos meg ott szörnyülködött meg sajnálkozott. én meg azt mondtam neki egy kátyúba mentem bele nem látta a hülye hogy elengedett kézzel mentem.
eladó egy db sony ciber-shot DSC-HX5V digitális hd kamera és fényképező. beépített gps el litium akuval 8 gb kártyával. hibátlan állapotban töltője elveszett de még van benne sok áram. esetleg ha valaki tudna hozzá töltőt vevő lennék.
ja és ugye at mondják a motorozás veszélyes
most takartam akkorát biciklivel hogy ez volt az év esése
szóval kapják be ezek a mozgásra biztatók, ló@ fogok én mozogni, majd be szarok úgy fáj a vállam, alig mozog a kezem......
ez a legelső z van, csak mivel asszony vodás onnan van és nem megy a pannonnal
szóval még ha használni is akarnám fel kellene oldani valami 15 ért
de amúgyis olyan hitvány kinézet, szép meg jó de nem erős
A második generációt ne vedd meg, mindent a belső memóriára pakol, és hamar betelik. A képeket nem tudod megnyitni egy idő után... Sony Z1, a maga törhetetlen kijelzőjével egy hétig bírta kollégámnál, 67-ért ki is cserélték neki. Ez az első generációs még jó, netezni viszont lassú. Nekem, melóban kapta az ívet, és jól bírta!
most még csak terv van, előtte el kellene adni pár cuccot.
csak puhatolózom hogy tényleg van-e ennek létjogosultsága
most egy xperia-z van, de arról lesír hogy ha hanyattbaszom magam a motorral tuti szarrátörik a zsebemben
de ezentúl lehet inkább megnézek pár grillmedve sorozatot