Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.lya.. ez igy van.. és ennek a 150% az igaz tehát 50% több a valóságtartalma mint a zsáraz ténynek..
de itt az össze videófelvételből..ami a zarándban készül.. itt az összebaszott.illletve összevágott
videlyó..
http://youtu.be/xBsqNCqyLNQ
ott is látsz jo sokat... a fűstölőben...
szerintem mindenki válasszon magának kedvenc karakter melyik szeretne lenni...
Ahol nincs rabsic ott van minden. Felénk pl még átutazóba se jönnek. Pedig régen 40-50db os rudlikat szoktunk látni a buszról.
itthon persze, de erélyről volt szó
a bakonyban akkora szarvas ,meg mufflon csordákkal tudsz találkozni el sem hiszed mennyien vannak...
én még nem, de haver volt gyalogtúrázni az látott nyomokat
Ini medveszart láttál? Mer az ott a vadállat kicsit átalakulva
utasitott a főnőkőd telefonon mi..? tudod , nne vedd fel....csak vick volt, már ha érted, persze minden viccnek van valoság alapja..
akkor úgy írom hogy motor nélküli vadállatot
itt nálunk van egy rakat őz, egy halom nyúl, mindenhol fácán, róka is van nem kevés
kint még a mezőkön se igen látni állatokat,pár borzat láttam már az út szélén feküdve, meg egyszer egy őz dögöt
haver tiszteletbentartás miatt..töröltem a videót.. az élményekkel együtt

ini.. eeeezt nem hiszem el...
most télen ezek iszonyat kész voltak..mint mi is
konkrétan 3-4 olyan csapat volt akiktől 15m re mikor odaérek.megállunk.. leállitom a gépet.. és nézzük egymást...
nézték ezek hogy ki ez a két vadállat
aki ilyne időben az erdőben lófrál
ini, azért ez viccnek erős lenne...
sosem láttam még a hegyekben őzet-szarvast
igazándiból pár mókuson kívül semmi vadállatot nem láttam még
max vaddisznótúrással találkoztam eddig
haver..nem értlek
mi tfoglalkozol azzal hogy én merre kivel? és hogy milyen is valólyában.. hát én sem aggódok hogy mikor nem együtt hajtunk akkor hogy hova mit kivel..
érezd jól magad.. mások is hagy tegyék azt.. van aki a sznóbordon.. vanaki atól ha bénázik motorozáskor.. van aki meg attól hogy ül a net előtt és nézi hogy ki milyne valós élményeket csinál.. és azokba veri a csúfost
nem értem.. ha valami nem jó.. ne szólj hozzá.. leszólni leköcsögözni könnyű a másikat.. bezzeg hozzájárulni a dolgokhoz lyó oldalról.. az nem megy...
pedig én si tiszteletben tartom a te szarlapátolásodat...
mert az is egy élmény.. ..legrosszabb esetben az ha abbahagyaj..
de lehet van akinek ez a hobija.. és alig várja hogy úlyra reggel legyen és kiganézhasson a lovak alól...
ez sem rosszabb mint a hegymászás fél napig azért hogy lesielej onna 30 perc alatt...
vagy hogy kövek közt verje összem gaát az emmber a patakban..
vagy az hogy eljár qÚrwázni.. illetve kutyázni az ember..
szóval.. nem baj egyik sem... csak találja meg az ember a boldogságát...

100szónak is egy a térde...én azt mondom neked..
jó sznóbordot haver..
muszáj beszélnie a sok hülye magátol nem találja ki hogy mivan. teljesen normális élő közvetités. szakkommentátor. meg kel szólítani!
ez késsz... még menet közben is beszél.... pedig szoktuk rolad mondani addig jo amig nem veszed le a sisakot , de látom már az alatt is megy a duma folyamatosan...

mondjuk az erdő az über fasza...
atya szent isten! nagyon durvák vagytok! hát ez tényleg nem kislányoknak való lehetett. javaslom hogy terjesszük fel viket és tv t nemzeti hős érdemrendre!

amugy lehet jobb lett volna ha húzod tv t szánkon magad után. itt ott megálltok teázni a termoszbol és szarvast lesni meg esetleg szalonnát sütni egy jo kis tábortűznél.

én nem vagyok ennyire kemény pöcsű . ma leszakadt egy 80 centi hó. kiganéztam a lovak alól most megkajálok aztán elmegyek ide a közeli sipályára egy lájtosat snob bordozni a szüzhóban. fujjjj
lyódos..
igazad volt.. nem voltunk sehol.. kamu volt az egész..
hülye vagy.. ilyne időben ki az a barom aki motorozik...múhahaha..
de azért a lyuró sportról találtam neked havas videlyót...havas dakar felvételeket..
http://youtu.be/9KgqG9XO7WA
köszi! én azt hittem már rég megy. akkor azért nem találtam szinte semmit. félórás magyar nyelvű összefoglalókat kerestem az eurosport tól. de bárhonnan jó.
Hála neked!
Mi érdekel? Eredmények? Vagy videókat akarsz lesni?

live követés, GPS: http://gaps.dakar.com/2015/dak...
Itt van eredmény is.

Videókat találsz a
http://www.dakar.com/dakar/201...
a youttuben így keresd:
https://www.youtube.com/result...

Ma indult, nem igen van még összefoglaló videó magyarul
reggel megnéztem a radart egy kurva nagy kiterjedésű csapadéknak látszo valami boritotta az egész zarándot. akkor ezek szerint esett ? bár ahogy ismerlek nagy kamu az egész havas sztori ... százágra sütött a nap jo talaj volt , ahogy szokott.
tv hirró 3 kamerálya,. 3 tarti aksival is 1 sece tudot venni.. a hideg jól meg baxta az akasikat is.. mig za enyém..a drága overmax.. az azért 40 percnyi felvételt azért elfagyoskodott(15 felvétel) .. és igy lett vidi is..
tól sok mi nem látszik..de azt hogy hó van mindehol azt azért visszaadja..
egy tuti.. még.. még 10cm és akkor már az konkrét élvezhetetlen motorozás van kilátásban..legalább is extrőmben..
de igy még azért a kékpatakból lyobbra feli is megcsináltuk..
igaz ott az egyik bebénázáskor.. kishillyán szétcsaptam a csulkómat..
a negatívba boruló motor.. kormáynvédőlyével landolt rajta.. konkrétan azt nem értem hogy mért nem tört azonnal ripityára?