Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy oldal taskam amibe a telefont tartom es a muzli szeletet es a csokit...es abba van az esokabat,ami fuss anyag,nem azik at abszolut..az telen nayaron nalam van..mert ha kivergodo magad ,meg izzadva megfagysz..azt kapom magamra es lehet 0 fok is mert nem fazol abszolut.
Örülj neki, hogy ilyen erős a szervezetetek
Vagy rá kell hagyni
Ebben van a titok , csak pont az a gond, hogy hazafelé lájtosat mész vág a szél, itt már nincs ami melegen tart, szépen kihűlsz és megfázol, nekem mindig végem szokott lenni, ha leizzadva jövök haza és nem húzok fel nejlonzsákot, ami totál lezárja a szelet.

Persze nem ártana egy rendes kabát, akkor nem lenne gond
Ha a tanulás, tanítás, nevelés, segítség nem megoldás, akkor már csak az idomítás marad:-)
Tegnap is csak a mez,meg egy mellény volt rajtam,de én is izzadtam,mint kúrva a templomban. Nagyon nem is szoktam pulóvert vagy kabátot venni,pedig rajtam nincs körbe 10 centi fókazsír. Egyedül az átkötő szakaszokon szoktam fázni,de abból meg egész napra nem nagyon szokott 1-2 km-nél több jutni.
be is mentünk útközben egy szopóba, rövidítés gyanánt
ami száraz időben 15 perc itt szoptunk másfél órát
de jól is esett mert gőzölögtünk mint a fuvaroslovak
mint a szauna, felforrósítod a tested és jöhet a hideg víz
Amíg mozogsz,nem fázol meg.Amint megállsz véged! A tegnapi búvárnak se lett semmi baja.
pár éve májusban erdélyben csapattunk elkapott minket az eső, ha feljebb mentünk hó esett szóval nem volt meleg
miután szarrá áztunk nem kínlódtunk az összes pocsolyát megmásztuk némelyik blokkig ért
a végén már úgy fáztam hogy nem tudtam a gázt húzni mert nem csukódott össze annyira a kezem (szerencsére a kipufogódob meleg )
miután a kiindulási pontra értünk még slaggal leverettük egymásról a sarat aztán gyenge fél óra után lett melegvíz és fürdés
és senkinek semmi baja nem lett
pedig úgy átfagytam(átfagytunk) hogy 5 méterről már lánynak néztem ki, a kezem lábam tiszta kék volt......
Ja,és segíteni tényleg nem lehet rajtuk. Kb súlyos orvosi eset az összes!
Nem lett drága,semmi baja nem lett.Pedig fejen állva járt még egy kicsit a víz alatt. Még leállítani se nagyon tudta mert ahhoz le kellett volna neki merülni a víz alá.
Szerintem elég drága mulatság lesz ez (egészség, motor kapcsán is), ha ennek sincs tanító ereje, akkor tényleg nem lehet segíteni
Dehogy tanult! Ezek nem tanulnak semmiből,mert hülye az összes!
Akkor most tanult belőle, hogy vízbe nem megyünk, mert lehet akármilyen mély

Még pocsolyákat is kerülgetek sokszor pont ezen okból, mert ki tudja milyen mély.
Pedig át akart kelni,mert nem gondolta hogy olyan mély.A másik cimbora mondta neki hogy dugjunk le előbb egy botot,de ez meg nem hallotta.Vagy nem akarta,azt nem tudom.

Hogy került bele? Feltételezem a motor beesett és ő ment be érte, a kérdés az, a motor hogy került ebbe bele?

Azt nem féltételezem, hogy át akart kelni egy derékig érő patakban,
azt már inkább, hogy át akarta ugrani valahol, csak nem jött össze.
Az is csak darabig melegít.Mire visszavontattuk a bázisra,olyan vörös volt az ember a gatya alatt mint a rák.
meg aztán hiába is gombolná ki, ebben a pár fokos vízben úgysem érne nadrágon kívül
Előny hogy ilyenkor nem kell kigombolni a nadrágot pisálásnál+melegít!
Megmerítkezés a Jordán folyóban. A parton Keresztelő Szent János és segítője. Szép meghitt esemény így karácsony előtt a más hitre való áttérés.
Nálunk olyan jó idő volt tegnap,hogy még valaki a fürdéshez is kedvet kapott!
szalonna a bőr alá
amikor gizda voltam 2x is eltörtem a szegycsontom
de bordarepedés is volt pár
amióta ilyen tohonya dög lettem nem vadulok
Jó napot!

Köszönöm az információkat
Én is jártam így, kiesett elég sok idő, mert a borda lassan gyógyul.

A legegyszerűbb, ha egy kushitani k-foam protektort felrögzítesz a jelenlegi védelmedre. (én ezt alkalmaztam)

A profibb -szerintem- ha elmész az orvosi segédeszközös műhelybe, leveszik a méretedet, és műanyagból készítenek egy komplett mell-hát-lapocka-borda-has védelmet adó eszközt, mint a gerincsérülteknek. Ezt lyukasztgathatod kedvere, hogy legyen szellőzés, meg kell rá egy polifoam réteg belülre.

Elvileg így van egy méretre gyártott védőeszközöd.
keresek jó vagy uj - ujszerű 18 colos ktm hátsó kereket. lánckerék van de nm baj ha rajta van. ha valaki tud ne tartsa magában. moslék agyonvert ezeréves sólyom nem érdekel. legjobb lenne egy uj 14 esbe való futammal félpézér