Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Probaltam,sot olyan yamahot probaltam amit Fortunato Banoir rakott ossze...direkt enduro szekreny,enduro futomu,nagy tankk..igazi gepoezet...de a ktm jobban tetszett mert...jobb az erzes vele...
Én meg pont azért hordom,hogy ne engedje többet kifordulni a térdemet.
Mikor csak legurulsz innen oda,akkor szoktak jönni a nagy bajok.
Én ha megyek,magamra aggatok mindent ami van.
Kedves Jaxy! Hogy tetszene egy 250 2T Yamaho, ami még a hiper-szuper 250 4T-nél is 15! kg-val könnyebb?
http://www.yamaha-motor.eu/eu/...
Jaaaa kicsit profi! A rutin meg az évek
Ez az új Yamaho 250 4T tényleg nem szar. Állítólag 11kg-val könnyebb, mint a 450-es. Berugókar, önindító, injektor stb.
http://www.yamaha-motor.eu/eu/...
ledobtam a felső csatot, a tépőzár meg enged annyit.......
én akkor sem
nekem szakadt is meg nyúlt is a szalag. van ilyen támasztós faszságom de nem hordom
persze egy crossverseny egész más, ott beöltöznék én is rendesen, de azért hogy legurulok innen-onnan azért nem kell sok extra
Akkor csizmát is kell vennem másikat baszki ini! teljes anyagi csőd
De ha egyszer már kicsavarodott a térded,akkor kell a térdgép.
nekem nagy a csizma elfér benne
estem is vele jó sokat, akkor repedt el amikor a huskyt a térdemen fordítottam meg, de akkor is úgy hogy észre sem vettem, csak fura volt hogy miért is vannak a térdvédőben gizgazak
a gumija kinyúlt ennyi idő alatt de tettem bele másikat
szél ellen is jól véd ha le van ragasztva a szellőzője
Vettem én is ilyen profeszzionális faszságot. Aztán az a bajom hogy a csizmába beletürve nem tudom a csizmát becsatolni, ha kivülre teszem akkor meg elszorítja a lábamat. Tehát odaadtam a barátnőmnek, az szépen le is nullázta! Úgyhogy engem is érdekelne egy jó ajánlat!
így 40 felett már csak ennyire futja..
lesz ez még kevesebb is
EWS web,nekem ilyen van,de csak azért,mert szar a jobb lábam.A baloson sima valami szivacsos műanyagos axo.A pontos nevét annak nem tudom.
a térdgéppel az a gáz hogy ha csavarodik a láb akkor -mivel a térd nem tud mozdulni- a csípőízület fog sérülni
szóval a kevesebb néha jobb
Annyival a reggeli kakaót szoktam kevergetni,de szemőldökkel.
Mi ellen szeretnél védekezni?

Sérülés nem lesz gagyiban se, egyet esel, max széttörik, ha már a térizületeket akarod védei a terhelések ellen, arra nem tudom mi a jó.
A hideg ellen tegyél a térdvédő felé nejlont, tuti nem engedi át a hideget.

A térdizület megy szét általában, de azt lenne jó tudni, mi az oka,
tuti nem attól, hogy térdre esel a gagyi térdvédőben.
link
én ilyen gagyit használok, most vettem a második szériát
6 évet bírt az első
nekem szempont hogy ne legyen csavar az oldalán mert kívül hordom és leszedi a festéket a csavar a ténéré tankjáról
Skacok...KI MILYEN TERD VEDOT HASZNAL vagy mit erdemes venni?
A penz nem szamit..a terdem igen!
POD?Asterisk,ews...
ezért mosom minden évben, mert akkor jön a karbantartás
a műszakit is áttettem tavaszról őszre mert nem akartam 2x mosni
én dagadt is vagyok meg vén engem már csak pénzért szeretnek a lányok nem számít hogy sáros-e a motor vagy sem
Na igen...a mosasrol itt is meg oszlanak a velemenyek..hogy rozsdazik meg...kar is belemenni....
Ha nincs sar nyaron nem mosom en sem,de ha van...es ha szervizelni kell akkor kell mosni
De szebb tisztan mint retkesen.. a csajok is joban tetszenek szerintem mindenkinek :))
én általában egy évben egyszer mosom
ha megszárad leesik a sár nagyja
nekem nem az andrássy útra kel a gép hogy csillogjon-villogjon
Nincs baj a sharral ha...Motor mosasnal befujod fojekony vaxal,vizlepergeto hatasa van..amit a mosokba is hasznalnak..en utolag vegyitem meg es befujoma motort vele...zsiros marad helyenkent..
Vagy szaradt motort befujom szilikon sprey-el,amivel az autok muszerfalat is beszoktak....attol is lefut a viz es a nagy sar nem ragad ra.....ezzel a aspey-el fujom be a szemuvegem,kivul belol miutan tisztara torlolom..nem parasodik es a vekony karcok is eltunnek
A ruhamat ,csizmat es az ulest pedig vizlepergeto hatasu sprey-el fujom be,amit az esokabatra is fujnak vagy sator anyagokra...nem ragad rad a sar,es ha rad is ragad konyen lemoshato....
Noncs mit..1 sort az egessegeunkre
Mert a plusz 10 kiló meg az extrák az már 10 kiló + az extrák...
kemény vagy mint a kád széle
Estét!

Visszatérve a Roof of Africara, Jarvis valószínű azért nem nyert, mert megúsztatta a vasat egyik folyó átkelésen, s ott rengeteg időt elveszített, csoda hogy még beindult neki utána a gép. Egyik vidón lehet is látni, hogy folyatja ki a vizet a gépből.

A yamahás srác egy új 250 es 4T yamahával ment.

Amivel eddig mentem 4T vel (lehet szar volt a kuplungja vagy nem éreztem) de nem tudtam vele lassan oldalazni, kalapált a kerék s lelökte a hátulját, a 2T egyenletesebben forgatja a kereket.