Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is elég a 250 4t. Főleg ha nem vagy több 70kg-nál.Így is mentem motort venni. Csak a 350 six 2014,,,olcsóbb volt mint a 15-ös 250. Így nem tudtam ellenállni...Ma amúgy űber királyat mentünk.
Nem csak a lábad olyan.Szerintem vágjuk le a picsába.Most éleztettem meg a láncot a stillen,kicsit lefertőtlenítem féktisztító sprével,aztán lecsapjuk a francba.
Olyan a lábam, mint az elméd. Gyenge... :-D
Nem keee síírni malackák!Bánhatod hogy nem jöttél.Volt kaland!
Gondoltad?Na ne már!Aztán mivel?
Á, nem érdeklik a nők. Inkább egy jó kecskét toszna!
Nagyobb a baj, mint gondoltam.
Igazad van,fél 1 volt!
de valami cigó ribinél vegyél neki egy órát
Sosem mentem haza délben te szerencsétlen! Majd veszek neked egy órát.
Hello fúk !

Valaki nem akarja meglepni 4t-jét karácsonyra hűtőventillátorral?
húdeszar érzés amikor megszorul a levegő
én majdnem be is szartam akikor se ki se be
nekem azért fájt vagy másfél hónapig a bordám, a felkarom meg majd 2 évig érzékeny volt
Nnna,miszter délbe hazamegyek mert kifingottam!
A mellvértek közül ez védi talán a legjobban a bordákat:
https://www.google.hu/search?q...

Az Auner katalógusban is szerepel:
http://www.aunergyor.hu/cross-...
Megint borda? Nem kellemes Majd kb.három nap múlva kiderül mi lett vele,addig meg bizakodj!
Ott nálatok Románba lehet kell az erő a gépbe, erre felénk, elég egy gyegébb 250 is mint az enyém, nem mondom, van ahol küzdeni kell a kuplunggal, de elég ide a hegyekbe.

Ide valószínű bőven jó lenne a 250 yamaha.
Rengeteg múlik azon, merre jársz.
Kívánom, hogy beválljon, s ne legyen baj belőle
Merre?
Fel kell írni naptárba, amióta motorozok ma jöttem haza először motor nélkül, ezer köszönet a segítőknek

Nuku tempó dombon lefelé ereszkedés, slégan keresztbe fa, gázzal át akartam emelni az elejét, persze a sárba nem reagált eleget, motor elejét jobbra kivágta én balra repültem, s vállal levettem egy fát, vállam benyomta bordáim közé az ütközés, levegő nem volt egy darabig, csak ordítottam, meg fetrengtem a földön, nem lehetett szép látvány.

Törés nincs
Jövő hét GO vagy nem majd kiderül, hogy javul.
Jó napot!

Ha már védelem, valami borda védő nincs? A páncél nem véd oldalt, az ingek se, én meg mindig ott baszom oda
230 km, ma....
az nálunk is van -3
Biztos nezegetted mar akkor...fontos a meret....mert akkor tart jol es ugy kenyelmes.
itt olyan finom tavaszi szél van hogy lefagy az ember már akkor is ha csak nézi
Izom?
Azért van, aki már látott személyesen is, azoknak nem tudod ezt elsütni!
Nethuszár!