Szerintem is elég a 250 4t. Főleg ha nem vagy több 70kg-nál.Így is mentem motort venni. Csak a 350 six 2014,,,olcsóbb volt mint a 15-ös 250. Így nem tudtam ellenállni...Ma amúgy űber királyat mentünk.
Nem csak a lábad olyan.Szerintem vágjuk le a picsába.Most éleztettem meg a láncot a stillen,kicsit lefertőtlenítem féktisztító sprével,aztán lecsapjuk a francba.
húdeszar érzés amikor megszorul a levegő
én majdnem be is szartam akikor se ki se be
nekem azért fájt vagy másfél hónapig a bordám, a felkarom meg majd 2 évig érzékeny volt
Ott nálatok Románba lehet kell az erő a gépbe, erre felénk, elég egy gyegébb 250 is mint az enyém, nem mondom, van ahol küzdeni kell a kuplunggal, de elég ide a hegyekbe.
Ide valószínű bőven jó lenne a 250 yamaha.
Rengeteg múlik azon, merre jársz.
Fel kell írni naptárba, amióta motorozok ma jöttem haza először motor nélkül, ezer köszönet a segítőknek
Nuku tempó dombon lefelé ereszkedés, slégan keresztbe fa, gázzal át akartam emelni az elejét, persze a sárba nem reagált eleget, motor elejét jobbra kivágta én balra repültem, s vállal levettem egy fát, vállam benyomta bordáim közé az ütközés, levegő nem volt egy darabig, csak ordítottam, meg fetrengtem a földön, nem lehetett szép látvány.
Törés nincs
Jövő hét GO vagy nem majd kiderül, hogy javul.
Valaki nem akarja meglepni 4t-jét karácsonyra hűtőventillátorral?
én majdnem be is szartam akikor se ki se be
nekem azért fájt vagy másfél hónapig a bordám, a felkarom meg majd 2 évig érzékeny volt
https://www.google.hu/search?q...
Az Auner katalógusban is szerepel:
http://www.aunergyor.hu/cross-...
Ide valószínű bőven jó lenne a 250 yamaha.
Rengeteg múlik azon, merre jársz.
Nuku tempó dombon lefelé ereszkedés, slégan keresztbe fa, gázzal át akartam emelni az elejét, persze a sárba nem reagált eleget, motor elejét jobbra kivágta én balra repültem, s vállal levettem egy fát, vállam benyomta bordáim közé az ütközés, levegő nem volt egy darabig, csak ordítottam, meg fetrengtem a földön, nem lehetett szép látvány.
Törés nincs
Jövő hét GO vagy nem majd kiderül, hogy javul.
Ha már védelem, valami borda védő nincs? A páncél nem véd oldalt, az ingek se, én meg mindig ott baszom oda
Azért van, aki már látott személyesen is, azoknak nem tudod ezt elsütni!
Nethuszár!