Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

80kilót nyomok fekve
ráadásul 1 ujjal, és még köröm sincs rajta
Variáltok itt a kilókon.Menjetek el gyúrni ha nem bírjátok mert pudingok vagytok!
Na latod..kell a f@szn@k ha az ember olyan helyre sem megy , hogy osszetorje amotorjat....
Nekem kell mert mi adunk a pufáJára rendesbe...igy is az outsideres dekni vedo folott a deknit Zsoli beutotte.
Van kinek a motorjan csak azert kell hogy a leke nyugodalma legyen meg esetleg ha el dolne a motorja:)))
küzködünk a kilókkal akkor mért vesz rá az ember halom pénzért sok sok extrát hogy nehezebb legyen a vas
pl pajzs stb
berakodott úgy hogy a karbi nem látszott
avval a jóféle sárga ragacsos sárral
nem tudom miből van de nyúlik mit a tészta
1ceru..kell huzni a gazt es akkor nem rakodik ra :)
egyszer jártunk olyan ragacsos helyen hogy az egész motor egy sárgombóc volt
na ott tuti 10+ kiló volt rajta
de tényleg általában csak olyan 2-4 kiló szokott rajta lenni
Jarunk saras helyeken eleget,de 10 kilot sosem szed ossze egy motor...max 5 kilot..de ki nem tudja mit kell csinalni hogy ne szedjen ossze meg 5 kilot sem annak hadd szedjen 10et
10 kiló
nem mondom hogy semmi, de egy erdélyi saras út után ettől több van a motoron
10 kiló plusz mínuszt egy 60 kilós ember vesz észre
már nagyon belelovalták az embert az ilyen "extra" dolgokba, már szinte nem is emlékszik arra senki hogy a 90es években milyen gépekkel endúróztak, márpedig akkor endúróztak és nem azon panaszkodtak hogy a 400ezres elsőteló is már szar.......
A 4t enduro már nem is jó ? Mi az a 10 kiló? Lekanyarintsz a motorból annyit és ugyanott vagy súlyban. Otthon hagyod mondjuk az önindítót meg a komplett segéd vázat üléstől mindenestől. A profik állva motoroznak
Na igen...egesznapos motorozasnal mind1,hogy 10 kilo ide vagy oda..
Az a majdnem annyia súlya a 4t-nek mint a 2t, az 10 kg plussz..
Ha 2 t endurot adnanak ki a yapok akkor itt 4 darab johetne...
Nekem sem volt soha 4t motorom, de nem is hiányzik. Csak te mondtad Jaxy, hogy ha a japánok kidobnak egy enduro-t a piacra, akkor te adod is el a KTM-et és beruházol egy olyanra :).
Kovettem az esemenyeket....A 4T is jo..de pont ezen vitatkoztunk amultkor Zsociekkal,hogy mi azt mondtuk,hogy 4T jobb hardozni...de azt mondja,hogy hosszu tavon rangatni,kemeny terepen emelgetni a 4T az kimeritobb...de ha nem tudsz motorozni akkor a 4T az segit es nem elfaraszt..de ha tudsz akkor a suj mar szamit..ez a nagyok velemenye.
Azon a koves mocsok afrikai terepen a kovek kozott a 4T szerintem is elonyosebb,de ha szopasra kerul a sor,es emelgetni kell egy motort akkor en a 4t meggyujtanam ott ahol van,mert nehez....es hiaba jotok a suket szoveggel,hogy a mai 4T majdnem annyi nehezek mint a 2T..lehet,de nem mindegy a suJJ elosztasa,mert minden 4T orrnehez es magas a suJJpontlya ..
En maradok a 2T nel
Jaxy láttad azt, amit Dew linklet a Roof of Africa versenyről? A második helyezett egy 4t endúró Yamahával versenyzett. Jarvis mester előtt végzett, de ő a rajtot már megint jól elszúrta és rohamvágtában húzta fel magát a 3. helyre. Az erzberg-nél is hasonlóan alakult a verseny számára.
Megint mint sokszor...mire kell a motor?Hol akarod hasznalni?MiJJen a motoros tudasod?Miert 2 T?..Ez embertol fugg...ha azt akarod,hogy infot adjunk es ne hulyesegeket beszeJJunk akkor irj valamit.
viktor. most indulok oda ahol tegnap voltam a regionális szemétlerakonál balra , a betonut végénél még kicsit mégy aztán balra tartva . na oda. természetesen ma sem jön senki sehova jobb otthon ülni és kinézni a 15 fokos napsütésre.
Ezen beszartam
De vaannak itt párán Ktm 300 tulajok biztos írnak pár sort...
De ha a keresőbe visszaolvasol kapott itt már minden hideget meleget úgyhogy van infó bőven
A GasGas tartósságáról ódákat zengenek abba nagyon jól bevált blokk van... Csak nem annyira rediturész...
Hy. Sztem ha van lehetőséged próbáld ki mindkettőt,aztán dönts...de ha jó állapotú fogsz ki mindkettővel jó társra találsz...
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok!Egy 2008-as 300 kétütemű a kiszemelt.
Mi a véleményetek róla? Megbízható gépezet?
Ugyanez az évjáratú Exc 300 tudtok valamit?
Köszi előre is!
Múlt héten volt a Roof of Africa 2014, most már szállingóznak videók rendesen.
https://www.youtube.com/result...
Talán a motul csinált jó összefoglalókat.
https://www.youtube.com/watch?...

Érdekes volt az eredmény. Young nyerte, 2. név nekem ismeretlen s Yamahával ment, Jarvis, "csak" a 3.
Ezek szerint!
Régóta gondolkozik most megszületett!
A döntés!