Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk a jimmyékkel hűtővízzel csináltam égaz
szegasz jimmy
hiba 1óránként kell
én a bergen a vizes zsákba víz helyet olajat viszek és a folyamatosan friss olaj folyik a motorba a régi használt olaj meg folyik a túlfojon és locsolom az árva lány hajat
Én is ezt mondom!
oké sanyi legyen szerencséd vele...rátok hagyom terjeszzétek csak hogy örök élet plusz 1 év a 350, pár nap mulva már azt fogom olvasni valahol hogy 1000 orás patika állapotu bontatlan is van...

má meg ne haragudj érte de a robogos hasonlatod meg elég szar...
zari két gyerek után már jár egy jó kis ivartalanitás
azzal hogy gyakrabban cseréled az olajat magadnak teszel szivességet. ne bánd mert így elkerülhető lesz csomó belső drága szerelés.
egy kutya legyen szőrös és kutya méretű,
te ..múarhahaha
ilyen családos témában látom nem vagy otthon..
elmagyarázom..
a nagyobbik az oviba.. a kissebbbik mikor alszik.. na akkor van a megrakás..
és én nem vagyok akkora spiller hogy motorozás után... nekem előtte van a megrakás
mert kétgyerekes családban már negyed ötkor robogni kell a gyerekér...nó motorozás...
persze román az más...
az meg van beszélve ..de az a tegnapi ez csak spontán jött...de végül is jól jött ki...
Én úgy ismertem meg Jaxy-t , hogy nincs rá utalva arra hogy nagyot mondjon. Megmondta ő azt hogy szar volt valami akkor is ,ha a sajátjáról volt szó. Amúgy meg. Köztudott,hogy a 2007-es exc 450.. 400 óráig bontatlanul mentek el. Nem csak 1, hanem az összes... Azóta meg fejlődött a technika. De a titok az ,hogy az a 350 az egy nagyon lebutitott motor. Mentetek már 350sxf-fel....Igazi vadállat. Ez a 350xcf w ami nekem is van, simán elmegy egy utcai motornak. Halk, keveset eszik,én marha,meg 7 óránként cserélem az olajat. 100 üzemóra,ha nem extrémbe mész ,hanem csak úgy endurozgatsz, akkor az 3500 km.Tehát a 700 óra az az 2500km. Ennél szerintem még egy robogó is többet elmegy...Nincs itt semmi mese.Csak a tények.
holnap felhivlak, otthon leszel?
akkor két legyet egy csapásra
lesz bundád meg lesz kopaszkutyád
a lengyelen már én is láttam sok érdekes dolgot, de tutti nem stimmelne valami méret szoval ugyan ott vagyok mintha alakitok egyet
az oceános atit nem kérdeztem
elmondom neked hogy a kinai meztelen kutya egy igen drága és felkapott joszág
a lendzselen láttak öntvényt
a színesfémbe lemez van és dolgozni kell rajta
melyik komfortnál? ahol a szinesfém van? nehogy azt mond van öntvény is, ami csavarozhato, me befonom a hajam
azt max fázik az és így fog kinézni
milyen fatolvajok? te is tudod mindenki tudja hogy a legnagyobb fatolvaj maga az erdész... 3 auto haza, 1 a telepre beiratva...

lassan már nem marad erdő, akkor már nem tudnak majd mit ellopni, ez van...
Kapàsbòl mutatnèk nekik vagy 5 szemètlerakòt amit a mai napig hasznàlnak...
bbbbbontos terel
ja tied volt az az öntvény szar amit ma kidobtam
kérdeztem a komfortnál van ha kell a kedvezményemet kaphatod
meg minek neked fűtés heeee
tudod szergej faszagyerek nem fázik ......
ja ha kell kigombolom a bekecséből valamelik díjnyertes kutyudat
fent van itt is a video, de te nem törökbálinton laksz...

amugymeg sima ocska reklám annak a cégnek aki forgalmazza azt a kacatot, cserébe a rendőrők is vezethették párszor...
Itt tartunk sajna!
Nem hogy szövetkeznének a motorosokkal az illegális szemét, fatolvajok és az orvvadászok ellen.
Azt nem kellene ilyen drága szarokat kunyerálni szánalmas
Nem is kommentelem a vadászok álláspontját, mert még valakit megbántanék vele! Na mit szóltok hozzá?