hiba 1óránként kell
én a bergen a vizes zsákba víz helyet olajat viszek és a folyamatosan friss olaj folyik a motorba a régi használt olaj meg folyik a túlfojon és locsolom az árva lány hajat
oké sanyi legyen szerencséd vele...rátok hagyom terjeszzétek csak hogy örök élet plusz 1 év a 350, pár nap mulva már azt fogom olvasni valahol hogy 1000 orás patika állapotu bontatlan is van...
má meg ne haragudj érte de a robogos hasonlatod meg elég szar...
te ..múarhahaha
ilyen családos témában látom nem vagy otthon..
elmagyarázom..
a nagyobbik az oviba.. a kissebbbik mikor alszik.. na akkor van a megrakás..
és én nem vagyok akkora spiller hogy motorozás után... nekem előtte van a megrakás
mert kétgyerekes családban már negyed ötkor robogni kell a gyerekér...nó motorozás...
persze román az más...
az meg van beszélve ..de az a tegnapi ez csak spontán jött...de végül is jól jött ki...
Én úgy ismertem meg Jaxy-t , hogy nincs rá utalva arra hogy nagyot mondjon. Megmondta ő azt hogy szar volt valami akkor is ,ha a sajátjáról volt szó. Amúgy meg. Köztudott,hogy a 2007-es exc 450.. 400 óráig bontatlanul mentek el. Nem csak 1, hanem az összes... Azóta meg fejlődött a technika. De a titok az ,hogy az a 350 az egy nagyon lebutitott motor. Mentetek már 350sxf-fel....Igazi vadállat. Ez a 350xcf w ami nekem is van, simán elmegy egy utcai motornak. Halk, keveset eszik,én marha,meg 7 óránként cserélem az olajat. 100 üzemóra,ha nem extrémbe mész ,hanem csak úgy endurozgatsz, akkor az 3500 km.Tehát a 700 óra az az 2500km. Ennél szerintem még egy robogó is többet elmegy...Nincs itt semmi mese.Csak a tények.
ja tied volt az az öntvény szar amit ma kidobtam
kérdeztem a komfortnál van ha kell a kedvezményemet kaphatod
meg minek neked fűtés heeee
tudod szergej faszagyerek nem fázik ......
ja ha kell kigombolom a bekecséből valamelik díjnyertes kutyudat
Itt tartunk sajna!
Nem hogy szövetkeznének a motorosokkal az illegális szemét, fatolvajok és az orvvadászok ellen.
Azt nem kellene ilyen drága szarokat kunyerálni szánalmas
én a bergen a vizes zsákba víz helyet olajat viszek és a folyamatosan friss olaj folyik a motorba a régi használt olaj meg folyik a túlfojon és locsolom az árva lány hajat
má meg ne haragudj érte de a robogos hasonlatod meg elég szar...
ilyen családos témában látom nem vagy otthon..
elmagyarázom..
a nagyobbik az oviba.. a kissebbbik mikor alszik.. na akkor van a megrakás..
és én nem vagyok akkora spiller hogy motorozás után... nekem előtte van a megrakás
mert kétgyerekes családban már negyed ötkor robogni kell a gyerekér...nó motorozás...
persze román az más...
az meg van beszélve ..de az a tegnapi ez csak spontán jött...de végül is jól jött ki...
lesz bundád meg lesz kopaszkutyád
a színesfémbe lemez van és dolgozni kell rajta
lassan már nem marad erdő, akkor már nem tudnak majd mit ellopni, ez van...
kérdeztem a komfortnál van ha kell a kedvezményemet kaphatod
meg minek neked fűtés heeee
tudod szergej faszagyerek nem fázik ......
ja ha kell kigombolom a bekecséből valamelik díjnyertes kutyudat
amugymeg sima ocska reklám annak a cégnek aki forgalmazza azt a kacatot, cserébe a rendőrők is vezethették párszor...
Nem hogy szövetkeznének a motorosokkal az illegális szemét, fatolvajok és az orvvadászok ellen.
Azt nem kellene ilyen drága szarokat kunyerálni szánalmas