merthogy az enyém két fűllel van felcsavarozva amik letörtek, öntvény és okosan négyzet alaku a kivezetés, és ugy megy át csőbe amiben a pillango szelep van...
hogy kapná be a répámat aki megalkotta négyzetesre..
ron..
olyan király jányról mindenki hallott
aki mikor felvette a mormonban kovákszolt egy gyűrűt.. ami egy gyűrű mindenek felett..
aztán heteken belül házi sHárkánnyá változott..és mind a hét fejéből csak a lángok meg a lárma lyött ki a szályán... ...
de az egy tündér mese ami rémálommá változ6
nem, mert a füstkivezető 180-as cső amiben a pillango szelep is van, el volt törve, és a jozsi..(nem tudom ismered-e, állitolag tud hegeszteni ) nem akarja meghekkelni merthogy öntvény és törik meg ilyesmi
itt a lyapó motoros haverok azon röhögnek ..mikor a husaberg 250 vagy 350 sx-f szétforog a versenyen fél éves korában..
na ott a japók ilyet nem szok csinálni....
de mikor meg én mesélem hogy a 600 órás bontaltan blokk.. akkor meg ezeknek kerekedik ki a szemük...
nem tudni hogy most akkro hogy is..
de egy tuti.. kroccba azt mondják csak is a lyapó.. endúróba meg ..onli ktm..
sanyó..
érdekessen jön ki neked ez a matek..
700óra az 2500km...jó mondjuk egy 65km román túrát 3,5 óának számolt az a szar(mig le nem kötöttem. . azóta ebbe nem megy az üzemóra )tehát kb 100 román az 350.. óra tehát kb..
200 román az egyenlő 700 órával..az úgy ...6 év.. az kb ami reális is..tehát kb évi 120óra..
az hogy 6 évig nem nyúlol hozzá racekörülmények között..az azért kicsit erős lenne...bérendúrózgattatásra.. ahola csikeneket viszik.. faluból faluba a falusi pálinkafőzdéket felfüzögetve mint túra útvonala...
és mondjuk odafigyel olajcserékre mindenre..
végül is simán elképzelhető..
pedig multhéten voltam a bmén
hogy kapná be a répámat aki megalkotta négyzetesre..
nem érek én ehhez a női lélekhez
de nem is értek
mert ö is olyan kopasz mint a taszári beton
inkább csak csukott tenyérrel
aztán újratölt a rendszer mindenféle kiegészítők nélkül
az egy nagyon nagy kerékagy.. 700 óránál is többet kell hegeszteni egy 350 inverterrel is
olyan király jányról mindenki hallott
aki mikor felvette a mormonban kovákszolt egy gyűrűt.. ami egy gyűrű mindenek felett..
aztán heteken belül házi sHárkánnyá változott..és mind a hét fejéből csak a lángok meg a lárma lyött ki a szályán... ...
de az egy tündér mese ami rémálommá változ6
Bocs jozsó,de ez túl magas volt ahhoz hogy ne üssem le!
na ott a japók ilyet nem szok csinálni....
de mikor meg én mesélem hogy a 600 órás bontaltan blokk.. akkor meg ezeknek kerekedik ki a szemük...
nem tudni hogy most akkro hogy is..
de egy tuti.. kroccba azt mondják csak is a lyapó.. endúróba meg ..onli ktm..
érdekessen jön ki neked ez a matek..
700óra az 2500km...jó mondjuk egy 65km román túrát 3,5 óának számolt az a szar(mig le nem kötöttem. . azóta ebbe nem megy az üzemóra )tehát kb 100 román az 350.. óra tehát kb..
200 román az egyenlő 700 órával..az úgy ...6 év.. az kb ami reális is..tehát kb évi 120óra..
az hogy 6 évig nem nyúlol hozzá racekörülmények között..az azért kicsit erős lenne...bérendúrózgattatásra.. ahola csikeneket viszik.. faluból faluba a falusi pálinkafőzdéket felfüzögetve mint túra útvonala...
és mondjuk odafigyel olajcserékre mindenre..
végül is simán elképzelhető..