na bekövetkezett amitől féltem..
a vezeték amit kicsiszolt a tank.. azon a rátett fbs úgy volt rajtam hogy rendessen bele kellett kapaszkodni 2..3mm vastagon volt ott is ahol nyomta a tank.... konkrétan hibátlanul a helyén..
a vezetékek alatta ugyan úgy... az a kis kicsizsolódás ..de semmi összérés.. semmi nyoma hogy ott valami elektron vándorolt volna..(kábelokon semmi hő nyoma)
aztán szétszedtem még méllyebben ..aksi ki..meg minden.. de még mindég nem látni semmit..
aksi ban csak a nyugalmi feszkót tudom mérni..az 12,74 volt
mert már csak arratudok gondolni..
de egyébként bontom még szétfel.
illetve az ülés alatt ha ráül a parszt..ott nyom6 valamit valahova.. de még nem látni semmit( csokiknál sem törés sem semmi.. )
ültem egy jól fűtött szobában aztán mindenféle papírokra írogattam
néha kimentem egy kis friss levegőt szívni
a vége felé már volt számítógépes adatfeldolgozás is, és persze korlátlan net mellé
a szolgálat az szolgálat
de minden jónak vége szakad egyszer
Neztem ezt a szuperszuper endurot...2Tnek nem sok keresni valoja ott.2t vel nem veszel olyan gyors kanyart mint 4t vel es nem is faraszt a 4t anyira
Ez a Teddyboy ez egy allat.Tetszett Jhonny is.szeo a stilusa.de van mit meg tanulni.Gomez is nagyon szepen megy.Robi a nagy amerikai viszhangok ellenere nem nagy durrantast adott.Web a szokasos masodkoloncoskent vetette
ini
a vas útnál ilyen munkád van volt .. mert akkor ÉN irigy vagyok rád..
lyakóóóó
há ne idegesillyé má.. az a kamera az államon a leglyobb helyen van
én nem vagyok lyó helyenn..mert ha az államokban lennék (az amerigai egybesült államokban.. )akkor ott sok mindent meg szeretnék nézni. .például megdonálc
lényeg.. az állam én vagyok...
és az ülős technikszkámra is irigy vagy..mÍÍ
elárulom hogy kell..
pont mint tévézéskor.. vagy a vasárnapi ebédnél.. mikor oda érsz hogy kajálás van ..leülsz..
na én motorozáskor pont így érzem..mert tudom hogy jol fogok lakni ezzel is
itt okádék idő van.. esik az eső.. ha egy 5 8 fokkal kevesebb lenne ..már jócskán fehér lenne minden. és a feher szánkóval hassít6nánk a havat..
igy viszont hogy szar idő van ..minden kinti tevékenységhez( kivéve az esőben kint a sárban futni..na ahoz pont jó idő lenne.. de azt meg nem szeretem.. bár a hülye sziklák közt imádom basztatni a motort . akkor ennyi erővel a sárban esőben futást is szerethetném de végüll is nem )
ugyhogy kimékés megnézem azt a redvás elbaszott tank vezeték-köteg szutyok ..qÚrwa annyát..
Te..en azzal a kamera allassal nem vagyok megbekulve.Szar hogy ott a szakalladon ...A zsirnyosbendoe az jo..az jol all,jol is vesz..de a tied mint egy kameleon
Valami bemondoi kurzusra be kell vizessunk..nem ilyen TV-ves dumara,mert attol szerintem a fel vilaghalonak porzik a feje tole....
Inteligens dumat....geci,faszom,aztabazmeg...hateztmegbasz.t@d...tood kulturaltan
de amikor mondjuk karácsony másnapján ott ül az ember a készenléti helységben arra valahogy senki sem irigy
ugyanez volt nekem is a vasútnál.... csak azt látták hogy milyen jó nekem hogy nem kell minden nap menni...... csak a szopóágát nem vette észre senki
sanyó.. ne légy irigy..
felesleges..
az irigység mindég úly barátokat szül .. és akkor azzal együtt lehettek irigyek
inkább arra gondolj hogy millyen jó hogy nem jöttél el.. mert 40 perc szopola volt miattam ..ahelyett hogy 10 perc alatt visszaértünk volna onnan a kocsihoz..
lyodos..
salynálom hogy igy alakult..
már nem azt hogy ma mész ..nem nem
mert annak szíwből örülök
hanem azt hogy csütörtökön nem tudtál...biztos vagyok benne hogy bontós zsirtv és én háromasunk közül engem kell leköply..mert ebben is CSAk én lehetek a hibás..
salynálom..
ha akarod zsirtv vle és lyágyszintal mehetnél a győri barát hegyekbe..az ott közelebb is van.. és nem is köcsög az egész banda
nem úgy mint itt mi fully
szóval sajnálom..
már nem azt..... hanem azt hogy ekkora világ...arma vagy
irogaszt ösze vissza azon a szaron hogy jössz haza de lehet motorod sem lesz..
próbáltad ezt a rossz alkartéz is amit rámsóztál hogy igy meg úgy ..de haver.. ez már az enyém kifizettem .. és fel is dughatom a segg..izé nem ... ahogy irtad is
de irtam is hogy nem kell semmi esetleg az olaj...de mondtam nem fontos akkor irtad hogy nem intézkedel mert azért csak 100km és azért ezt tudomásul is vetttem.. akkro mért nem volt 100km mikor megvetted ezt a szart? akkor tök közel volt..
na mind1
mondtam nem intézkdj olaj ügyben ...feleslegessen ne rohangálj, miattam százkiló..métert...úgy is gyökér vagyok.. igazi ös gyökér aki csak kihasznált téged .. amig hagytad ..de hála istennek észrevetted.. és már nem akarsz barátkozni ilyne sekkfejekkel
kis kuplijavito itt van ..kitűztem a falra ..hogy mindég eszembe juss mindég emlékezzhessek rád hogy ilyne igaz bvarátot elvesztettem..akire mindég lehetett számitani. . nem valami gyagyást
ezért is ..viszajuttatni eladni elcserélni eszemben sincs..
ott mentünk el a házatok előtt csütrötökön is.. hát felhivtunk hogy hély haver már úgy is itthon vagy ..igyunk meg eegy.. káwét..
nem..
hát haver az ilyen..
nem ez nem haver.. iylentől jobb megszabadulni..
ezért azt tanácsolom.. a telifon amit eddig is megoldottál hogy sosem vetted fel neki.. igy ezt megtartva.. de te se hivj.. és akor ...
viszont mesélj..
mindég mesélj merre is volt az arra.. mesélj ahogy it mindenki..
nem számit hogy nyir1házi .. kiskun0,5-1házi..
debreszeni..
győri
balatoni
és te onnan özterelyhből..
mind mind férlyünk már meg .. olyan igazi kocsmásan dumálósan.. kiabálás másik megszólitás nélkül.. lyÓ
Fiatalon elveszíteni valakit a legszörnyűbb,dolog az életben.Ha az ember ilyet hall,még ha nem is ismerte,akkor is nagyon megrázó.Érezzen mindenki együtt a családjával,és a barátaival akik elvesztették Őt,és mindenki ennek tükrében értékelje a saját életét.
Érthető, amit leírsz. Nállam is volt, hogy ledobtam-ill a szervezetem is ledobta a szíjat.
Azt viszont nem értem, és kérdeztem is, ha kevesebbet akarsz dolgozni, akkor ugyanebben az időben miért jössz elő még profibb reklámmal?
Mert nyilván nem azoknak hirdeted magad, akik ismernek, megkeresnek, felhívnak telefonon, hogy mi lesz velük, ha abbahagyod.
Én soha nem érintettem sem a futóműves, sem a szerelői munkádat, szóval ne keverj bele ebbe a körbe.
Amit felhoztam, az az, hogy te kijelentetted, hogy soha nem ért át az ecseted a szomszéd falára-erre tettem be pár idézetedet.
Sohasem gondoltalak aminek írod, de te sem lehetsz az internet szent tehene, pusztán a régi jelenléted, illetve eredményeid miatt. Ami igaz az igaz, ami nem igaz az nem igaz.
Direkt nem szóltam hozzá a kritikáknál, de a legalitás-illegalitás, kérdésénél szerintem nem kellett volna bedobnod amit bedobtál, nem azért mert kinek van igaza, vagy ki milyen ideges, hanem azért mert biztos neked is-meg mindenikek volt/van/lesz olyan időszaka mikor feketén szerelt, szereltetett, vagy motorozott. -de lehet én látom rosszul.
Mindenek feletti privát véleményem, ha az elmúlt 30 év- akkor jó szerelő, és jó futóműves kell, hogy legyél-szükségszerűen.
(most mondhatnám, profánul hogy a kor nem érdem hanem állapot:-), de nem mondom,mert érzésem szerint motivált vagy a tapasztalatod mellett.
Nyugodjon Békében! Szomorú hír , részvétem a Családnak, ezt feldolgozni szülőként, nem lehet egyszerű, ha egyáltalán fel lehet.
Sokan szerették őt, jó ember volt!
Nincs és nem lehet bajom olyannal akit nem is ismerek...Amit marketingnak,vagy ha jó emlékszem hattyúhalálának írtál az sajnos a te szemszögedből marketing..
A betegségeim valósak és nem kitaláltak voltak,a rengeteg meló meg igaz volt,a terhelés amit mind,"legyen kész hétvégére versenyre" a mennék hétvégén,de nagyon kell,néha lehetetlen teljesíteni,főleg az akkori tanulmányi nyomás,állandó utazás,éjszakai melók,versenyek mellett és akkor még itt volt a család...Rajtam kívül a gyerekkel is voltak problémák,kintre is jártam stb és mindezek fizikailag és agyilag is megterhelőek voltak..Nem "marketing",hogy abbahagyom,nem hagyom,hanem a fenti dolgok már nem voltak összeegyeztethetőek emberi téren.Nem több,hanem kevesebb lett a melóm,mert ezt akartam...Nem bírnám már azt a sokat,ugyanannyi idő alatt megcsinálni,nem azért mert nem tudnám fizikailag,hanem azért,mert beledöglenék rövid idő alatt.Gyorsan változnak a fizikai dolgok(nem tudom ki,hogy veszi néha észre)főleg nálam..Néha iszonyú erő,néha majdnem a vég és mindez pillanatok alatt.Ennek véget akartam vetni,abba akartam hagyni..Viszont nagyon sokan jöttek azzal ne hagyjam abba,mi lesz velük,inkább várnak rá stb..így maradtam, pedig őszintén nem akartam.
A szakmaiság...A minősítésekről : az csak a torta habja amit én betettem,amit én kaptam az évek alatt azoktól akiket szerinted minősítettem. Már vígan minősíthetek...megnézném bármelyikük szakmai papírját is...Nem csak motorkerékpár-szerelésből (mert ugye nekem arra nincs időm,de mégis a legjobb lettem)....
Nehéz ez,majd kiforrja magát mindenkinél..
Engem lehet utálni,de talán lehet szeretni is...Nem vagyunk egyformák,mindenki másképp lát mindent,de hidd el nem vagyok én olyan igazi köcsög...talán
Mindenki sorban áll, csak nem tudjuk hányan állnak előttünk.
Megbocsáss, de szakmailag, a munkád minőségét soha nem érintettem, mert nem tudom megítélni, meg nem is érdekel, ha meg tudnám akkor sem túrnék bele a kenyérkeresetedbe.
A marketingedre kérdeztem rá, amire megkaptam: "egy névtelen,arctalan ember irigységi kitörési rohamának látszódik az irományod"
Erre szembesítelek saját korábbi marketines idézeteiddel, amire ledobtad a szíjat.
Tudom, hogy nem a mai este a legmegfelelőbb a megbeszélésre, de szívesen tisztázom a dolgokat, mielőtt azt hiszed hogy bajom van veled, vagy a munkáddal.
A nyírségi brigád holnap délután egy tiszteletadó gurulásra gyülekezik ebéd után.
Megköszönöm...
írt nekem rólad,mikor lejárattál a múltkoriban a semmivel,mérges volt rád,mert ismert téged....feledjük...
Ádám...nem csak futóműben,edzésben,vezetéstechnikában is együtt dolgoztunk sokat...Megígértem a szüleinek és neki,hogy a legjobbá teszem,mert megláttam benne azt a szikrát,ami kevés emberben van meg..
Egy baj volt vele a félelem...Solymosi Gyuszóval edzettem őket Jászberényben mikor azt mondta,mutasd meg..Megmutattam,csinálták addig míg azt nem mondtam alakul.Erre az volt Ádám válasza remegve,hogy bammeg nagyon féltem,de iszonyúan...Mondtam neki,ha hozzászoksz legyőzöd önmagad,onnét nincs határ,csak a test...
Sajnos az meg közbe szólt...Sok mindenre úgy kellett rábeszélni,hogy megtudja csinálni,ne mondja,hogy lehetetlen,mert az nincs. Nem felkészült ember van,lehetetlen nincs...Sok titkunk maradt (nem teló) mit egy család olyanok voltunk,ha baja volt keresett,jött..Apa szintén ha erre járt csak úgy, benézett..Remélem erővel viselik a hiányát amit nem lehet pótolni semmivel...Nincsenek szavak,nem tudok már mit írni sem..A legnagyszerűbb ember és sportoló volt akivel együtt dolgozhattam!
Az előbb szintén leukémiában elment egy másik nagyszerű barátom (ő is profi volt a számítógépek világában) pedig pont délután mondtam azt,hogy van ismerősöm aki 25 éve ugyanebben a betegségben van és bírja...
Együtt mentek a nagy útra a legjobbak...lehet most válogatnak fent,remélem nem állok még sorba...
na bekövetkezett amitől féltem..
a vezeték amit kicsiszolt a tank.. azon a rátett fbs úgy volt rajtam hogy rendessen bele kellett kapaszkodni 2..3mm vastagon volt ott is ahol nyomta a tank.... konkrétan hibátlanul a helyén..
a vezetékek alatta ugyan úgy... az a kis kicsizsolódás ..de semmi összérés.. semmi nyoma hogy ott valami elektron vándorolt volna..(kábelokon semmi hő nyoma)
aztán szétszedtem még méllyebben ..aksi ki..meg minden.. de még mindég nem látni semmit..
aksi ban csak a nyugalmi feszkót tudom mérni..az 12,74 volt
mert már csak arratudok gondolni..
de egyébként bontom még szétfel.
illetve az ülés alatt ha ráül a parszt..ott nyom6 valamit valahova.. de még nem látni semmit( csokiknál sem törés sem semmi.. )
ez olyan igazi nályt mer kezd lenni