Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig annyi szokott lenni
Egyenlőre még nem vitt rá a lélek, hogy ebbe a hidegbe meg sárba szerelgessem. Meg kellene, hogy toldjam a kuplung kinyomó rúdját, de lusta vagyok mint a dög . Használható így is, de nehezebb megtalálni az üres fokozatot, mert nem emel ki rendesen.
Üdv mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy ez a rendelés az FC motortol hogy megy? láttam 8 euró a magyarországi kiszállítás,de gondolom erre még rájön valami költség,.köszi
Vigyor jel=hülyéskedek.

egyébként meg simán el tudom képzelni, hogy van ilyen eset is,
de induljunk ki abból, hogy valósak az adatok.

Ha egy fals adatot elemzek, az eredmény is fals lesz, azaz a bizonytalan irányba haladok.
Köszi de sisakot, csizmát csak személyesen, ha rajtam volt, posta kizárva, kivétel ha már volt pont ugyan olyanom és ismerem, stb.

Jó már a kuplungod? Sikerült összehozni?
én meg ruhákat szoktam rendelni,nem volt még gáz
Déw szerintem innen válogass és még az erdészeket is elriasztod
Vagy max tuti hogy agyon lőnek
http://www.nlo-moto.ru/helmet/...
aakor félre értettem
bocs ini, bocs zari
http://www.fc-moto.de/Shoei-VF...

mondjuk pici dejavum van
ez az fc moto ez komoly cég. kipostázza neked pár nap alatt. nem kamu. én is majdnem innen vettem sisakot de aztán találtam wilhabenen.

a scorpion sisak igen jo cucc! náron voltam itt egy motorkiállitáson. megragadtam a standjuknál mármint a scorpionnak. fullos minőség és kidolgozás. vannak csucssisakok is de azok 7-800 euro körül vannak de ezek is teljesen faszák! nem nyulnál vele mellé az egész biztos. én is agyaltam a scorpionon sőt máig tervbe van . bahnernál van 2-300 ért huskvarnás is meg pumpálos . elég jol körbenézegettem probálgattam a scorpiont. szerintem az egyik legjobb választás lehet.
Hi!
Dewid!
Találtam neked jó sisakot, viszonylag jó áron!
http://www.fc-moto.de/Scorpion...
Nyomo-
zoo.
Hát igen, mindegy, hogy egy 2 méteres vízbe fulladsz bele, vagy a Mariana-árokba.
hát igen. az hogy fekszik az a henger.. az furcsa.. de az is mikor kanarból kigyorsitáskor..nem egyenesiedik fel.. hanem íven marad.. nem kell erőszakolni.. iven marad és gyorsít mint a barom. ..
hihetetlen.
itt ganaj idő van.. de a tél még nem jő.. jövő 7 közepéig északa 1-2 fok. nappal meg ..6-8
hihetetlen..
még azon kéne dolgoznod hogy a henger is jol álljon, mert azis olyan fura szögben ál... vagy nem tom...
bíro ur, kérem szépen most akkor bűnös vagy ártatlan,
az a baj.. dév túl sok elméletet akar rtudni..ami gyakorlatilag felesleges.. főleg úgy ha nem is vesz 100...1000es sisakot..

egyábként a mi szintünkön.(nedúró) kb nix jelentősége hogy a sisakon átmegy egy tehervonat akkro az egyik ripityára töri .. mig a másik csak darabokra.. mert a fejünk ..semmi esetre sem képes elviselni még azt sem ha egy fának nekimegy.. 50nel.. és azon.. a 100% energia elnyelődik..
ugyan is ..a sisakban a 1cm nyi szivacs konkrétan tompitja az ütést.. de a 50 G gyorsulásban meg úgy is szétloccsna az ember agya a koponyája belső felén...

nekem az a 20-40ezres kategória már bőven megteszi..
loki..te 0,5re értessz valamit..
ini egy szóval sem mondta hogy te buzi vagy..
elolvastam többször is ..de sehol..
nyugi haver..
azért a közös testedzést rátok hagyom

de hogy ne csak a buziskodás menjen
benindult a berg.. összerakva.. ülök az ülésen.. állok az ülésen
mindenhogy bárhogy akárhog y.. megy.. imádom a hangját.. ilynekor mikor csak úgy .. jártatom egy 5-10 percet aztán kicsit megforgatom.. olyan ..vaddiszó hangja van . .amit sityakba nem hall az ember.. ű
olyan hogy..ha a zöldség ipargban dolgoznék.. azt mond6nám.. borsózik tőle a hátam..
lyaly de fini. . .
igazándiból szerintem az volt a big problem.. hogy a biztositék tábla ezekenek függőlegessen áll.. és mikor ráül a paraszt akor .azt a köteget gyakorlatilag nyakban törver terheli..
na azt a táblát elforditotam.. igy ha rá is ül a paraszt.. akor sincs terhelve köteg.. mert igy oldalt jön ki a káben.. és nem alul beszoritva magát a tábla és a akis közzé nyakban megtörve ..

azért még valameyik nap egy pályázás beugrik.. hogy 1000%ra mennyek.. nem lenne szimpi megint behülyézni..
Dew!

Ha a tesztekben is kételkedsz, a külső intézetek által készített jegyzőkönyvben is, meg a videók valódiságában is, meg a gyártástechnológiában is.

Akkor a gyár által megadott kódok elemzésével, a biztos, vagy a bizonytalanság irányában haladsz?
attól, mert zari poénkodik, neked még nem kellene buziznod...

én meg kezdjelek el faszkalapozni téged vagy mi?

vagy csak simán nem foglalkozzak vele milyen faszságokat írsz?
viccelsz? úgy még annyit se!
ja gondoltam rá de az szerintem tele lesz ujitásokkal injektor meg ilyen faszságok kell a fenének. vagy megint nem nyulnak hozzá mint a 15 öshöz se. max átműanyagozzák.
Ezek engem inkább elméletben érdekelnek
gyakorlatban meg van kötve a kezem, meg kíváncsi voltam mi a szarért kerül egyik sisak 10x annyiba, mint a másik, tényleg van e mögötte valami, vagy csak parasztvakítás.

Egyébként kíváncsi lennék a sisak gyártók által megrendelet és elvégeztett teszt jegyzőkönyvére is, nem csak arra, hogy nesze neked megvan, mert azt ugye tudjuk marhára nem mindegy ki és hol és hogyan csinálja, ezek az ISO meg egyéb minősétesek cégeknél sok helyen csak papíron léteznek...aztán lehet a sisakra felnyomott DOT vagy egyéb besolorális is csak papír, hogy piacra lehessen dobni,
persze a teszt jegyzőkönyv is lehet csak papír, szóval, nekem a tesztről készített dokumentált videó kell bár már videót is lehet hamisítani.

Szumma ez csak elmélet, amit nézegetek, sok értelme nincs, csak hobby, akit érdekel az infó, hasonlóan lökött, annak meg ott az infó.

Egyébként nem szeretek "szájhagyomány alapján" vásárolni, pl. hogy nem tudom mik azok a kódok rajta, stb ennek ellenére szoktam, csak nem mindig.
amugymeg már csak egy kicsit kéne várnod és meg tudnád venni a 2016-os modellt is..