Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály kolbik.. itt a vidi.. amaz már nem elérhető
http://youtu.be/TOegqHko9ak
Ez a tragédia. A maroknyi nemzetközi szintű terepmotoros közösségnek és a családnak is.

Sportolóként és emberként is most kezdett volna élni.

2 éve beszéltem vele, tőle vettem a mellpáncélom, meg a teremkrosszon is beszélgettünk. Szimpatikus, szerény, intelligens srácot ismertem meg.

Széles pályát kívánok neki az égi közösségben is.

Részvétem, neked is mint eredményes futóművesének, bizonyára közel kerültetek egymáshoz.
Ecceruen nem hiszem el...
es nem azert mert jo motoros volt...hanem mert nagyon jo ember....szinte meg gyerek....
Nyugodj békében ÁDI !
mi van?
Aztakurva életbe! Részvét a családnak!
Miaaa?Mitol?Mi lett?
beszarok bazew..
uram isten. nem lehet igaz..... részvét a hozzátartozóknak!
Hosszas betegség után elhunyt a legjobb...
#4 Pető Ádám már fent húzza a gázt
A porzos tereprol jut eszembe,hogy nalunk Csikorszagba heci egy idojaras van..ha valaki nem tudna ez egy medence ami 640 m magasan van es romania eszaki sarka...pl ma is a max idojaras -2 fok volt,mig Udvarhelyen 10 fok.Amig nalunk most 30 cm ho van addig 50 km odebb udvarhelyen semi ho sincs...
Holnap a fiuk mennek motorozni 70 km odebb ahol 10 fokok vannak nappal es mi nalunk akkor sem megy fel meg 0 fokra sem...
hoztam a 4 literes 10-50 racing belray olahajadat. milegyen vele?

irkáltam még a héten hogy mejik nap mentek de nem jött sok válasz . tegnap egész uton szomorkodtam hazaflé mert rá voltam cupanva hogy lesz menet . de mikor megtudtam hogy kint vagytok segarcuvcal, hirtelen melegség árasztota el a lelkem és megnyugvás hogy jézusom dejo hogy nem ott szembesültm a ténnyel .

holnap kinézek énis két helybéli ottanit sikerült becserkészni.jolenne valami kis sár de biztos porzani fog .
Én meg tudtam nézni
Szóval, ide céloztam a privát videó üzenetet
Bocsi, ez Zarinak ment

Erre az üldözős videóra csak annyit, hogy inkább manupulációnak nevezném. OK megcsinálják, de hogy még TV riportot is csinálnak róla.
Lehet csak polaris reklámnak készült
Privát a videód, nem publikus, így nem nézhető
jó a barát ha szar is neeeem
pedig tv biztos szívesen ment volna veled

http://www.sportmotor.hu/motor...
ez a rövid tengelytáv.. + olyan igazi focilabda forma..ez vonza a borulást...

de a bukócső az engedi hogy kiguruljon a bánya aljába

na itt a izé.. a videlyó.
lyodos ne nézd ..nem élveznéd
lya..
nix mit haver
ott volt tv is? de jo hogy nm jöttem haza szerdán. meg te se válaszoltál egy irásra se. köszi!
Hazugság ez az egész videó

tesztelték ezt a masinát,ha jól emlékszem felborította 10 percen belül a műsorban Vinkler Robi....

lófasz az nem furulya
Nem vették meg, csak az akció rendelkezésére lett bocsájtva.

A géped nagyon tuti, hagyd így, rákényszerít, hogy állva motorozz!

Egyébként mi a baja? Kontakt hibás, vagy mi?
mondja valami hogy itt ebben az országban pénzhiány van..
múhahahaha.
majd kilenc misi...
mÚhahaha
oszt semmire sem jó.. persze teleplyárós tekelfogásban biztosd király meg az amaerigai kommandósoknak afganyisztánban..de ihhon..
két dr 250 többre jutottak volna mint ezzel a fostalicskával...
mennnnyÍ