Ja meg rohadjak meg ha értem,hogy a vad a quad zaja elől bemegy a zajos faluba? Nóóórmális? Ez olyan,min ha a szénbányász a por elől beköltözne a nagyvárosba!
Jarvis fejében kiépülhetett valami computer, aminek segítségével látja a legdurvább terepen is, merre kell tenn az elejét, hogy jó legyen...
azt hiszem ezt hívja Ronis "endúrós látásmódnak".
Hihetetlen hogy megy el itt is, míg sok kapirgálnak a rossz nyomokon.
Kivétel itt is van, egy nagyon nagy marha keletkezett errefelé is sajnos krosszmotorral, az utcákban, városban nyomatja nyélgázon, gondolom a csajoknak Terepen még egyszer se láttam, de jobb is.
Szimplán paranoiás vagyok de nem csak ezen a téren
Motorozás terén valószínű nincs semmi félnivalóm, mi erre normálisan másokra odafigyelve motorozunk, s szerencsére nagyon kevesen vagyunk , kevés vizet zavarhatunk, ha egyáltalán zavarunk...
Vadászokat erdészeken nem zaklatjuk amikor ők vannak kint, túristák felé nem megyünk, vagy ha lennének ott ahova terveztünk menni, elmegyünk máshova, száguldozni csak nyomon, ahol a madár se jár, átkötőn figyelve, stb.
Ha odafigyelsz másokra, szerintem kevés paraszt marad, akinek szúrja a szemét elvből a motorozás az erdőben.
Az a helyzet,hogy nem tartozunk a visszahúzódó kategóriába és lehet hogy ezért fog vki megsérülni
Most már egy pár éve nem állunk meg senkinek,elötte azért voltak bajok.Azt hitték hogy kurva kemények,aztán amikor a motorok le lettek állítva és sisakok le lettek véve,egyből más lett a pite .Érdekes módon tudtak hangnemet váltani stb. stb..De tettlegességig soha nem fajult a helyzet.
Mostanában úgy szoktam hogy mikor kalimpálnak lassítok,és mikor melléjük érek nyélgáz,na akkor kapnak mindenből.
De száz szónak is egy a vége:kapják be a faszt!
Egy baràtom vadörnek tanul...aztmondja a suliban a tanàrok hogy vadàszon erdèszen termèszetvèdön àt mindenkit szìdnak mint a bokrot... nem vèletlen.
Mindenki a sajàt èrdekeit nèzi, meglegyen a lòvè ennyi a lènyeg.
Ezzel meg nem tudom kit akarnak elkapni? Mèg egy kèpzett soförnek se menne, nemhogy ezeknek a majmoknak
Ott szopatnàm be ahol akarom
Ameddig a rendőr bulikhoz kapják a vadhúst nagy az egyetértés, meg aztán nem jó az ha a motoros látja mikor mit lőnek ki, mert persze mindet beszolgáltatják azért van minden vadásznak otthon min. 3 fagyasztólya.
Nekik szabad, van engedélyük, jogszabályok szerint "vadgazdálkodnak".
Teherautóval is bemehetsz szétkúrni mindnt fáért, ha az erdészet ad rá engedélyt.
Meg motorral is bemehetnél, ha kapnál rá engedélyt
Nagy marhaság az egész, nem a vad meg tájvédelemről szól...
Jó motorozást, de a helyedben nem írnám ki fórumra mikor indulok.
ez arra pont elég lesz nkik hogy a gyülekezési,parkolási helyekre eljussanak. be se keell nagyon motorozzanak az erdőbe. persze aki lábon megy sokat annak még szerencséje van. vagy zárt udvarbol indul de szerintem az is szar ötlet. ninvcs msese vadásznak kell állni.
Mit akarnak ezzel a szar párosítással(sofőr+jármű) megfogni?
A terepre kijáró emberek nem ilyen tempót mennek, meg nem kerülgetnek minden akadályt, nehogy felakadjon, vagy a kamera miatt bénáznak direkt?
Ha tényleg meg akarnának fogni ilyen embereket, nem így csinálnák, hanem okosabban, nem írok tippeket...
"mikor kalimpálnak lassítok,és mikor melléjük érek nyélgáz"
S tényleg csak azért kérdem, megérteni próbálok másokat, mit miért tesznek