Mikor az illegalitásból egy nagy levegővétellel átlendült a legalitásba, egyből küzdött a feketézők, és az illegalitásban lévők ellen.
-Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
-Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!
-Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.
Pelikán József válasza: -Én ideológiailag nem vagyok elég képzett.
Schwarz és Grünn spekulálnak, hogy nem kellene-e kikeresztelkedni. Végül úgy határoznak, egyikük megpróbálja, és azután elmondja a másiknak, milyen is az.
Feldobnak egy pénzérmét - Schwarzra esik a sors választása.
Hát elkezdi tanulni az újszövetséget, bevágja a katekizmus kérdéseire a feleletet, levizsgázik.
A keresztelő napján Grünn várja a templom kapuja előtt:
- Na, milyen volt? - Kérdezi. - Megszórtak egy kis szenteltvízzel? Más ember lettél?
Mire Schwarz:
- Nem fogod be rögtön a pofád, te büdös zsidó?
Ezt a dumát taktikai meg harctéri a meg a fa...om it a Bakonyba a nagy usaarmisok se mennek le az aszfaltozott útról a hadi útra.
Mondván hogy azok nagyon rosszak csak az ivánok mentek ott.
Ilyennel nálunk is próbálkoztak csak drz-kel.
Azt mi lett a végen jó magyar szokás szerint elfogyott a pénz.
Meg beszéltünk a rendőrökkel hogy ők aztán nem kergetnek senkit nekik nem ér meg annyit.
Az a kis buzi meg aki ezt fel ajánlotta nekik ezt a kis játékszert talán a fityesz haverjai talán még felcsúti is.
Inkább más módját válassza a jótékonykodásnak van ennél sokkal nemesebb cél is nem ezt a korrupt társaságot támogatni.
Vagy innen reméli a gazdasági fellendülést.
Köszi,ezen szakadtam
3szor ugyanazt elmondja a fószer
És a leg kameraképesebb embereket szedhették össze...
Arra jó lesz hogy feltekeredjenek egy fára...
ha valakit esetleg érdekel. van osztrákban egy db 2014 es 250 4t huskvarna cross motor. super nettó áron extra akciosan volna vadi uj , dobozban . ha valakit érdekel írjon. adja a kereskedő nettó áron magánszemélyre is nem problémáznak ezek ilyenen. számlával stb. némi garanciával. holnap tudok pontos árat. de tán tényleg brutál jo árat ad rá.
Viktor! Nem én csináltam. Csak eszembe jutott a felhívásodra,,,hogy olyan ez mint egy szánkó. De igazából ez egy FA- SZÁN. De ha átmegy valaki faszán, akkor annak annyi. Mert a súlya az 22kg. Van benne egy kis gyertyán meg egy kis kőris,a többi meg mezei akác és bükk. Szóval mind kemény fa. Olyan kemény mit az endúrósok. Már mint ti. Itt ma Nyíregyházán+8 fok,és napsütés volt. Vissza kell tegyem az akumlátort a hétvégére,ha így marad...Pedig már letéliesítettem a gépet.
Mikor az illegalitásból egy nagy levegővétellel átlendült a legalitásba, egyből küzdött a feketézők, és az illegalitásban lévők ellen.
-Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
-Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!
-Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.
Pelikán József válasza: -Én ideológiailag nem vagyok elég képzett.