csani. most voltunk bahnernál. jó árat mondott az uj 15 ös ossára. ha aktuális üzenj és mehetünk érte.
a 14 es uj 250 4t cross huski talán 5800 nettó névreszólo számlával.
. ezt nem tudom jo ár e. ha valaki odajön a pénzel még biztos enged neki de igy üres zsebbel ott alkudozni nehéz.
a 14 es exc re rá kéne dobni egy 1300 ast és adna egy 15 ös nova uj huskit. de ugy hogy az exc t full kopaszon hagyhatnám ott és minden jó a huskira. ami mocsokul nem tetszik rajta a himba . bár van 80 jurkáért egy kurva jo himbavédő. és tán nagyon fasza telok vannak bennük gyárilag. plusz eleve van rajta 11 literes tank és ventilátor. jól átszámolva az extrákat kb 900 jurka lenne a csere. viszont a ktm en 100 szor jobb a műanyagok elrendezése. valahogy a huskvranán minden szögletes és kiállonak tűnik. faszér rakták bele azt a buzi himbát. aki jövőre akar uj motort annak számolnia kell hogy talán injektorral jön ki a 2t. edig se tudtak üzembiztos injektort csinálni a 4 t kben majd biztos sikerül a 2 t vel. lehet majd szopni meg várni a következő évet mire kijavitják vagy lehet majd járni valami specko 10 ezres olajjal amit adnak hozzá. szóval a 16 os 2 t elég nagy lutri lesz majd.
Te is olyan vagy mint az egyik cimborám.Belement egy kocsiba hátulról,aztán mikor kiszáltak az első kérdése az volt az emberhez üvöltve: TE MEG MINEK VAGY ITT?
ini..
ha egyszer visszatérek.. ugy értem ilyne nagy bálna nyargében..mikor nagyon behülyéznek itt az extrém endúróban..akkor minden képp mg foglak keresni...
olyan xr650 dominátorra gondoltam.. 92 körülire.. na azzal még lehet menni is .erdőben is...
és nem is lukad ki a hűtőlye sem
az a furcsa hogy azok műszakival jó állapotban kerülnek annyibe mint a 2005 sx 525...
ennyi erővel a berget úlyra forgalomba helyezem 50 ezerből oszt azzal is lehet menni .. 570 az túrúra is alkalmas lehet..és csak 17 évvel fiatalabb
én a nagyvassal simán kihoztam 150 km-ert 1 ora alatt forgalomtol fűggetlenül...
autopályán többet is... persze olyan pályán ahol nincs sebesség korlát...
kérem a hozzá értőket ezt szőrmolják ki mennyi üzemora..
minél több a km annál lájtosabb a program
a nagy vasakkal simán kihozunk óránkét 50km távot, igaz ebben egy csomó aszfalt is van
de ha a kicsikkel a homokbányában izmozunk még 10km sincs meg óránként, bár ha lenne erőnlét lehet meg lenne a 10
0
#2 Zari
hát persze hogy megérte...
csak az a kérdés ...kinek...
mindég mondják a közúti motorosok hogy a endúrós egy igen kártékony jószág...
na ez a motoros aki majd konkrétan kinyirhat valaktit azért hogy adrenalin löketeket hajházva száguldozik mások kárára...na ez ..na ez nem kártékony..
mert emberből úgy is van 6 milliárd...
hogy egy családdal kevesebb vagy több...
ilyennek azt kivánom mikor besokkal ..a szembe jövő autóval saját családja jöjjön .....és akkor nincs harag senki részéről...
halyÁÁÁ
ma 06:20
mert sosem szítom a feszültséget.. .
mert a feszültséget nem is szítani kell..
azt generálni kell
szegény bontósnak meg senki nem szólt hozzá a belinkeléséhet...
azt hiszi hogy leszarjátok..hát lyó haver az ilyen
bontós az a szitu..amit belinkeltél az vagy 2hete már belinkelődésre került és meg s lett értékelve a téma.. ugy gg fórumossan
+a szportmotor.hun a videjók közt épp téma is .. sok sok kommentje lett is..
és pont olyanok mint maga a videó is.. full értelmetlen
már mint nem a forgatás csak az egész gép...
sajnálatos mód ezzel egy valamire való kicsit is kártékony környzetre ártalmas endúróst nem fognak el...
vagy ha igen... azt akkor egy teszkós bevásárló kocsival is elfogták volna.. úgyhogy van értelme a kilencmilliós gépnek...
pont annyi mint gy 100 ft érmével működő teszkós bevásárló kocsinak
én ezt az üzemóra kilóméter dolgot élesbe úgy számolom..50km egy üzemóra...
kroccpályán kb igy is jön ki...
eksztrem end gyúróban ez jó ha kijön 20km/órára...
lájtosnak mondod ezt a kilómétert..ini..
az biztos lehetsz hogy az is...azért is volt már hogy lemorzsolódtunk már pár csoportról.. mert nem birtuk a gyűrődést.. .
de nem baj .. mindenki úgy motorozzon ahogy szeret.. .
ugyhogy ez a 700 óra ez ..eksztremitstól függően...13 ezer től 35ezer km közi távot jelent..amit ha kibir a gép az nem szar...
a 14 es uj 250 4t cross huski talán 5800 nettó névreszólo számlával.
. ezt nem tudom jo ár e. ha valaki odajön a pénzel még biztos enged neki de igy üres zsebbel ott alkudozni nehéz.
a 14 es exc re rá kéne dobni egy 1300 ast és adna egy 15 ös nova uj huskit. de ugy hogy az exc t full kopaszon hagyhatnám ott és minden jó a huskira. ami mocsokul nem tetszik rajta a himba . bár van 80 jurkáért egy kurva jo himbavédő. és tán nagyon fasza telok vannak bennük gyárilag. plusz eleve van rajta 11 literes tank és ventilátor. jól átszámolva az extrákat kb 900 jurka lenne a csere. viszont a ktm en 100 szor jobb a műanyagok elrendezése. valahogy a huskvranán minden szögletes és kiállonak tűnik. faszér rakták bele azt a buzi himbát. aki jövőre akar uj motort annak számolnia kell hogy talán injektorral jön ki a 2t. edig se tudtak üzembiztos injektort csinálni a 4 t kben majd biztos sikerül a 2 t vel. lehet majd szopni meg várni a következő évet mire kijavitják vagy lehet majd járni valami specko 10 ezres olajjal amit adnak hozzá. szóval a 16 os 2 t elég nagy lutri lesz majd.
Ezt nem cserélték el a kórházban, az biztos:-)
a ténéré felvasazva fullratankolva 2 mázsa felett van
avval kihívás közlekedni
Lusta vagyok visszaolvasni.
még nem ül magától..de ha nekitámasztassz egy anyát akkor szépen el van
itt a kispálya on board
a tempó az olyan hogy entéhá100nyóc is csak figyelné.....
ki ez a mozgássérült hintaló
http://youtu.be/x23QEm5Zjds
ini..
ha egyszer visszatérek.. ugy értem ilyne nagy bálna nyargében..mikor nagyon behülyéznek itt az extrém endúróban..akkor minden képp mg foglak keresni...
olyan xr650 dominátorra gondoltam.. 92 körülire.. na azzal még lehet menni is .erdőben is...
és nem is lukad ki a hűtőlye sem
az a furcsa hogy azok műszakival jó állapotban kerülnek annyibe mint a 2005 sx 525...
ennyi erővel a berget úlyra forgalomba helyezem 50 ezerből oszt azzal is lehet menni .. 570 az túrúra is alkalmas lehet..és csak 17 évvel fiatalabb
enyém már 110nél a végét járja annyira le van áttételezve
autopályán többet is... persze olyan pályán ahol nincs sebesség korlát...
kérem a hozzá értőket ezt szőrmolják ki mennyi üzemora..
a nagy vasakkal simán kihozunk óránkét 50km távot, igaz ebben egy csomó aszfalt is van
de ha a kicsikkel a homokbányában izmozunk még 10km sincs meg óránként, bár ha lenne erőnlét lehet meg lenne a 10
#2 Zari
hát persze hogy megérte...
csak az a kérdés ...kinek...
mindég mondják a közúti motorosok hogy a endúrós egy igen kártékony jószág...
na ez a motoros aki majd konkrétan kinyirhat valaktit azért hogy adrenalin löketeket hajházva száguldozik mások kárára...na ez ..na ez nem kártékony..
mert emberből úgy is van 6 milliárd...
hogy egy családdal kevesebb vagy több...
ilyennek azt kivánom mikor besokkal ..a szembe jövő autóval saját családja jöjjön .....és akkor nincs harag senki részéről...
halyÁÁÁ
ma 06:20
mert sosem szítom a feszültséget.. .
mert a feszültséget nem is szítani kell..
azt generálni kell
azt hiszi hogy leszarjátok..hát lyó haver az ilyen
bontós az a szitu..amit belinkeltél az vagy 2hete már belinkelődésre került és meg s lett értékelve a téma.. ugy gg fórumossan
+a szportmotor.hun a videjók közt épp téma is .. sok sok kommentje lett is..
és pont olyanok mint maga a videó is.. full értelmetlen
már mint nem a forgatás csak az egész gép...
sajnálatos mód ezzel egy valamire való kicsit is kártékony környzetre ártalmas endúróst nem fognak el...
vagy ha igen... azt akkor egy teszkós bevásárló kocsival is elfogták volna.. úgyhogy van értelme a kilencmilliós gépnek...
pont annyi mint gy 100 ft érmével működő teszkós bevásárló kocsinak
én ezt az üzemóra kilóméter dolgot élesbe úgy számolom..50km egy üzemóra...
kroccpályán kb igy is jön ki...
eksztrem end gyúróban ez jó ha kijön 20km/órára...
lájtosnak mondod ezt a kilómétert..ini..
az biztos lehetsz hogy az is...azért is volt már hogy lemorzsolódtunk már pár csoportról.. mert nem birtuk a gyűrődést.. .
de nem baj .. mindenki úgy motorozzon ahogy szeret.. .
ugyhogy ez a 700 óra ez ..eksztremitstól függően...13 ezer től 35ezer km közi távot jelent..amit ha kibir a gép az nem szar...
nekem szűk 30ra jön ki egy óra és én is nagyon műkedvelő vagyok