Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker.. tos..
ebben hol a vick..
ez a wíli vörd

banner.. sanyó.. ügyes vagy.. főleg ha ezt is acélból csináltad meg ..csak beboritottad 2mm vastagon fával
trabantos polo, hintázós motor és a motoros király
22mm oesbé lap.. alatta a két kis lábat összekötő zártszelvénnye..
konkrétan ugráltam rajta .. még az osb nélkül is .. meg sem nyikkant!
felraktam az óesb.. olyan stabil szinte sirok hogy ilyen tökéletesset sikerült készitenem szombat este 5-8 ig

osb lap sima abból száka nem megy semmibe az száz100alék .. de mégsem olyan sima mint a bútrolap ami még lehetet volna..ami meg csúszós volna
illetve
a takaró ami mindég kerül a szánkó deszkálya és az ember segge közé. .hogy ne fázzon fel abba 60 percni szánkózásba amit erölköés nélkül elhúzkototolm a családot 7km/h utazó sebességgel
szóval ez a szálka meg hogy valami be is hülyézne a gépen az kizárt..

de azért köszönöm az észrevételeket mindenkinek
gyors fényképezzétek le ti is millyen szánkót eszkbáltatok a családnak.. én is kicsit ..hátha segiteni tudok a gépek lyobbá tételén
ebből nem lesz hószán..
max
lószán
az faxa az a hó...

a hegyekben meg--3 4szer az állat...oda akor csak elkéne az a snox vagy akár melyik hóban motoros készlet

a szánkós súlyát mocsok mód elszámoltam..
mert a z szelvények gyártástechnológilyályából adódóna ..a a úly az nem a külső kerületből kel számolni..
hanem a belsőből
azért mondom hogy a rákba nem kilenc kiló
szóval.. a 20x20 2mm falú zártszelvény 4x16mm aza 6,4cm nem 8cm ! illetve
illeve a 20x30as 2 falú az meg..2x16mm +2x26mm=8,4cm és nem 10cm
tehát a 18cm az leúszott 14,8cmre..tehát
nem 8 kilós a vas ..csak 6,57.. nem véletlen
érzem én ezt hogy nem 9 kiló az a szorny csak úgy 7 kiló körül..
Ezek a rocsont csajok minet teledobaltak...24 oraja havazik..van ho rendesen..lasan 35-40 cm van..es a hegyekbe ennek a 2,3,4 X
téyleg aranyosak!

de ugye nem rájuk dobáltál célba?!

(krítésen a nyomok... )
aranyosak ! csinálj nekik gyorsan egy szánkót!
Ki jon motorozni..van havacska
egységnyi anyag itt is rendelkezésre állt:) ugyanannyi anyagból sokféleképpen el lehet készíteni ugyanzt. ki így ki úgy . szerintem a viké akkor is szebb és szerintem jobban is siklik!
Mi régen quaddal huzattuk magunkat bobon...Volt belecsapódtam az út szélén összekotort hó domb ba,olyan volt mintha betonba csapódtam volna...
A sofőr a veszélyes, nem a szánkózás:-)
Vik. én ilyet csináltam tavaly!
Takony sár volt még hétvégén lent az enduro körön, így nem raktam fel, feljebb meg nem megyünk mostanában.
Most is havas eső esik, így szerintem hétvégére is marad a sár, ha nem fagy le, decembert már kihúzhatná így, hogy nem kell átgumizni.
Ügyes munka!
Hányas OSB lapot raktál rá?
Gyerekeknek biztos jó lesz, de alattad, ha ugratsz a szánkóval és bent ülsz középen, így egy középső merevítéssel lehet elreped az osb, főleg ha már jó havas lesz és megszívja magát

Jól mondja Bontós, Szálka ellen tényleg csinálj valamit
Jó napot!
Hali! VIK. erre azért vigyázz!

http://videoklinika.hu/2014-2-...
Nem is olyan rég volt szó a motorok téli átalakításáról. Azért nem olyan rossz móka ez,ha van hozzá illő környezet.
http://youtu.be/tiKoGPvubKo
Na ja, de a zaránd ördöge egy kibebaszott terminátor
Engem meg a gyermekkori fertőző lustaságom mindenben megakadályoz
elszántság kérdése

nézd meg zarit! az sem 20 kilós...

vagy nézd meg őt:

http://www.sportmotor.hu/motor...

nem egy él menő, de jól megy
veszélyes dolog ez a kocsi után szánkó

mi is csináltuk még fiatalabb korunkban

kocsival kb. 60-al hútam 4-5 szánkót és kicsit meg akartam cibálni jobbra-balra a szánkósokat, aztán az lett a vége, hogy az utolsó, pár centikre ment el a beton villanyoszloptól, az ostorcsapás effektus miatt...
próbáld ki a húzatást, volt amikor 3-4-5 szánkó volt utánakötve
egyszer meg is reptettem így az asszonyt a vége jó nagyot csapódott, teli is lett lila foltokkal