Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is műteni kellett a bal térdemet, de a röntgen szerint minden ok.
Nekem nincs gyerekem, de nem hiszem hogy jò ha taknyosa gyerek egyböl gyògyszer, biztos szàmìt hàny èves a gyerek, de egy könyebb megfàzàst jobb a szervezetre bìzni, persze ellenörzött körülmènyek között...bevàlt termèszetes gyògymòdokkal, szinte mindenre van valami csakhàt a gyògyszermaffiànak nem èrdeke ezt a kèpedbe tolni..ezèr mondjàk azt pl. Hogy a szervezetnrk napi 60 mg cvitaminra van szüksège, holott egy 70 kgos embernek napi 2500mg ra van szüksège a normàl müködèshez...
De az a jò ha szeded minden szarra a gyògyszert aminek van 1000 kàros hatàsa, szabàljad a mükajàt, ès dögölj meg 60 èvesen nehogy nyugdìjat kapj...
Amondò vagyok gyògyszert csak ha muszàly...
És mennyien vannak akiknek nemhogy térdműtétre nincs 500 ezre,de a rendes gyógyszereket se tudja kiváltani magának vagy a gyereknek.
Te tudod a legjobban ha megtaknyosodik a gyerek,10ezer rögtön a patikába.
hály kolbik...
lyaly ezek a butusa filyúk ...ely ely ej...
ezeka zt hitték hogy szabályosak és a rendőny az azért szirénázik mert síjjet walahova...és csak meg akarlya őket előzni...
óó..óóó....óó

amúgy nem értem én ezt .. bőg az a 180 lóerős motor mert ahhoz hogy 1 kerekezzen 70nel ahhoz kell mind a 180 lóerő

öninditó...
hát az első öninditós motorom egy szutyaberg fe 650 limited edisön fostalicska volt...de az még 2002ben..
azon is volt önindító..ami ugyan úgy egy gyári hulladék volt..
illetve ot nem is az önindító volt a szar csak a gyúlytás és a karbi kombinációja miatt nem indult csak minden másnap .. de a karácsony másnap meg a húswét másnap az olya ritka hogy inkább mondanám nem indult az soha
aztán az egy dolog hogy ezt 2002ben igy kitalálták.. aztán még 3 évig tudták is gyátani a gyári szart.. de 2004 ben ktm től elorozott a kokusak gyújtás és a keihin karbival indultak a gépek egyől..
aztán lyött kétezer nyóc és ott meg a ktm hülyézik be.. és azok gyártanka olyan öninditos 2t hogy.. 2014 ig teljessen normálisnak tartják hogy igaz hogy indit egyből.. meg meg az úly gép.. de 2 hónap és behal a rendszer..
aztán ezt megent meg lehet javitani.. de az örök élet megent csak egy 2 hónpos működést okoz...
hogy a retekbe lehet 2000tizenes években ilyet csinálni...
mert a 2t azt nehezebb inditani mint a 4t?

azért ez lássuk be.. ktm ide 20aberg oda ..ez égő
mért van az hogy egy útszai 4 hengeresen ezzel nix gond?
vagy a régebbi 4t eikszcéken (már 2000) sem volt soha ezzel gond...
azt meg nem magyarázzák hogy a tömeg miatt nem akarták hogy könnyű maradjon..és ezét sikerült nekik egy ipari hulladékot rakni rá.. igaz hogy könnyű lett de nem is indit...

játszint..
ha megoldod ezt a problemet.. biztosnásgs megbíz6ó működést adva az önindítódnak.. akkor garantálom..
pár éven belül nagyon sokan fognak felkeresni .. és megoldod nekik..akkor szépen tejel majd a cuccos a konyhára.. mg lehet a ktm mérnöki csapatba is bekerülhetel

bár oda az örök megoldások nem a legjobbak.. mert ami túl sokáig működik azzal csak a baj van ..mert nem kell hozzá alkatrészt eladni..és akkor miből él a cég
meg lehet élni annyiból is, csak az igényeket oda kell beállítani
én se melózok egy perccel se többet, és mégis csóró vagyok
Én már avval is elégedett volnék ha csak napi 8 órát kéne dolgoznom és megélnék belőle...
nem vagyok arról meggyőződve hogy ezt az a kopasz muki mondta de találó, bár nem teljesen fedi a valóságot
sok esetben nincs más lehetősége az embernek mint valami egészségromboló melót végezni(mondjuk én még nem láttam olyan munkát ami ne lett volna káros az egészségre)
a pénz meg olyan hogy ha kevés van több kellene, ha meg több akkor még több
mert fene dolog ez a matematika, minden számtól van nagyobb
de hányszor bemásoltam már ide...
2x

ebben csikának amúgy igaza van. kinek mi a sok...
mármint forintban... vagy pénzben. vagy mifene.
Akkor szar mikor nincs rá valakinek,olyankor azért másképpen értékeli az ember az egészséget.
Ez pont focista volt!Az is veszélyes sport!
ja ilyenkor érdemes átgondolni ,hogy sokallja az ember a 40-50 ezret egy jó térdvédőért. persze lehet más oka is, nem feltétlen kell ahhoz motorozni...
ja meg 3000 euro 3 db szaros fogbeültetés hátul. ott meg kettes sorban állnak komplett fogsorokért beültetve!van aki 10 milot hagy ott!
Havernak 500 volt a térd műtét,és sorban állnak az emberek a dokinál.
áááá,csak szelíden,gyerekesen
Mennyi volt a szemkaparás ott nálatok?Láttad 750 píz és míg ott voltam 1 órát kicsengették kb 20-an......
pontosan úgy ahogy mondod.
4t
te450 van 2005ös gyártású de 2006os kivitel(fingom nincs mi a különbség de a vázszám 06os)

magánúton tuti gyorsabb lenne de most nincs annyi zsetonom, mert tuti kellene a műtétre is, egyéb baja is van a csuklómnak aztán ha már úgy is bal kézzel kell segget törölni megcsináltatom azt is
Cimbora kért időpontot a térdével valami vizsgálatra (asszem MRI) kapott is.Mehetett volna 4 hónap múlva.Elment maszek dokihoz,ugyanarra a gépre bekerült 2 nap múlva,de 30 ezerér.Na akkor most hogy is van ez? Nincs időpont mert sokan várnak,de ha fizetsz,akkor nem várnak annyian?
sok jó haver ,hogy segített neki egyből!
nem is agyalj rajta ,magánorvoshoz kell menni máskülönben magaddal baszol ki. 5-8000 egy vizit de már holnap képbe leszel. amugy várhastz időpontokra és ha kapsz is semmit se jelent órákat fogsz várakozni és szarul vizsgálnak ki. a maszek is be tud utalni ha komolyabb gép vagy diagnosztika kell. ha mindent összeadsz ugyanott leszel csak nem buksz időt. az pedig aranyat ér.

milyen huskid van és mikori? 2 t?
csika itt kellett volna motoros rendőrnek lenned

http://youtu.be/juWYCvhk0RM
ez az egészségügy nem egyszerű
majd 2 hónapot kell várni arra hogy megnézzék hol van a szűkületem
ha így megy lehet tavaszig se gyógyul meg
huskyn is japó villanyindító van, az teszi a dolgát, annál az akku a gyenge pont
bár ha lecserélném a gyári akkuját egy újra lehet jobban működne....
Nem . Az 1 fokkal jobb. De az se tudja azt amire tervezték. Az az megnyomod,,,,,,és indít. Pedig valami japán kacat.