Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 db 4000 ft os lánckereket? 8000 ért? az fasza
nem értelek?
de szerintem nem csak én..
két napja azt mondod utazol vissza..aztán tegnap hogy még sem...aztán ma hogy mégis...
és most is csütörtököt mondok...
de ha elutazol akkor pályara megyek...felad6om postán..ha meg megyünk nem postázgatom...
idő még jó lesz...
postát ma feladom 3ig holnap reggel ott van.. ugyhogy ez miatt nem kell várlyál ha menni akarsz..
kupli már nem kell ..megoldódott dután megyek domaszék husaberg20kwárnába...
ha lé nix.. akkor hozzál helyette.. 3 db 12! fogas első lk..csak 12 fogas a jó...az ktm husaberg.. kb összes évlyárata ugyan az..ahoz nem kell cikki szám..
azaz ciki námber

kettőig kitalálod.. az jó.. ha a cimet küldöd smsben akkor postára adom.. ha nem akkor meg majd csüt mehetünk..
hé viktor. már megint kitöröltél fészen... mire joez? most akkor addig nem motorozol amig én mocsadék nem adom vissza a 8000 ft odat? vagy hogy van ez? ok viszaadom de akkor én meg kérem a 2x 100 km szerpentin árát éjszaka munka után. okszi?, ha viszsaviszem vagy kicseréltetem akkor ráugrik még egy útacska bahnerhoz azzal milegyen? ki lóg majd kinek?

amúgy csak vicc volt.

direkt huztalak vele tudtam hogy ez lesz. simán viszaviszem te farok csak juttasd el hódmezőre. decemberben jövök haza 5 én addigra vagy kicseréltetem vagy viszakérem az árát.

azért írom hogy juttasd el mert szerintem a héten sehova se megyünk hajtani. és nem fogunk tudni összefutni. dobd fel egy levélben 300 ft holnapra ittvan .. lehet szerdán vagy csütörtökön viszamegyek de ha feladod a leevelet és csüt re ér ide megvárom. de én nem mászkálok be már érte szegedre is még.
vidd be szegedre a mosóba az alkatrészt, talán járok még arra de csak hogy megnyugodj. amúgy más dolgom nincs ott. pénzt majd ha vissza adták az árát ,vagy kicserélték másikra. látsz belőle. hagyd ott a helyes cikkszámot vagy rendelési számot tipus évjárat motorszámmal. azóta már lehet van neki a másik fajta is.
egyébként minden napra északkára a 0 mutatja.. szerdán +2 fok.. csüt péntek + 5.. szombatra v. h. meg 5 6 7 fok...
de egy biztos...
az faxa.. akkor majd este hivjatok mi volt.....
én salyna akkor tudok menni.. ha alkatrész dolog megoldódott a haverommal...
ha nem nem gond ...
de akkor én kihagyom..mondjuk szerdát minden képp..mert én meg csütörtököt mondok.. de ha mentek szerdán az lenne az igazi...mert kitudja mit hoz a másnap

akkor én is pályázom majd csütörtökön
.

a videós is faxa. imádom hogy olyan ügyesen átmész..
tiszta shervisz vagy
bakker az első meg az utolsó ..az bazi jó meredek..
ez ott van nálatok. ....igen... akkor kabbe

bakker vigyázzá ezzel a fás nagysebességű találkozásnál.. ott hamar vége szakad6 a parasztnak
van benne valami amit írtál de azt figyelmen kívül hagytad ,hogy mind romániába szeretünk járni ... a pálya meg a farönkön átmenetel fasza! de csak kínjába megy ki az ember végső esetben. románba meg egyedül nem járhatsz..... ezért kell a többit várni és reménykedni hátha jönnek. amúgy voltam énis tegnap pont ugyanannyit mentünk hasonló terepen mint szoktunk sárban csak nem motorral hanem bicajjal de azért az nem olyan mint motorral.

én azt se értem a kroszpályán hogy voltak tegnap is vagy 50 en! aminek a fele minimum családos. és minden hétvégén kijárnak némelyik hétközbe is nyomja pluszban de a zöme hétvégén csapat. amúgy ma sincs szar idő.. százágra süt a nap lesz vagy 15 fok . szerda jó nekem is de várjuk meg a kedd estét.

ui. amugy az teljesen érthető ,hogy valakinek közbe jön család melo stb.... ami nem érthető az az ,hogy ha egynek közbe jött a másik 4 ugyan mi a bánatos faszért mondja vissza mert mondjuk egynek közbejött? és szépen egyenként viszalépegetnek indulás előtti este. aztán lesz az, hogy egyenként elmenegetnek kinjukba rétre ,földutra,meg bicajozni... hasonlók.
Mi csak öten voltunk tegnap,de szerintem nem mentünk 10km-nél többet!
VIK és Jódos! LEHET jó a szerda! Eddig még úgy néz ki jó!
Itt ugyan ez a technika csak felfelé

http://youtu.be/KegxHCXOads
Köszi
azon szépen átverettél hátsó keréken!
Jódlis komám itt a pénteki mocizásom pár pillanatai.

https://www.youtube.com/watch?...

https://www.youtube
.com/watch?...
Halihó! Jódlis barátom ÉN VOLTAM PÉNTEKEN motorozni 1EDÜL! Nem is kellett senkire sem várni . AMÚGY NEM IS ÉRTEM MIÉRT VAGYTOK KIKÉSZÜLVE HA VALAKI NEM TUD AKKOR MENNI AMIKOR TI IGEN! Nem szabad azon mérgelődni hogy te mennél de a másik nem ér rá, ezért TE sem mész! Mindenkinek mást jelent a motorozás, nekem HOBBI, ami azt jelenti hogy ha van kedvem és időm akkor űzöm! Nem akarok bizonyítani senkinek sem, és versenyen sem, hogy mekkora motoros vagyok. Vannak motorfüggők, vannak versenyzők akik bizonyítani szeretnének a világnak hogy ők milyen jók! Őket is elfogadom és élvezem, de pont szarok rá hogy ők mit szeretnek a motorozásban! SZÓVAL: Ha van időm, de esik az eső akkor kedvem nincsen,ezért nem is megyek mocizni! Van olyan is hogy lenne időm és kedvem is, de valami családi esemény van, akkor sem megyek mert a család nem hobbi az nekem kötelező! Úgyhogy van 1 rossz hírem, ha szóltok hogy mentek, nem mindig tudok menni, bármennyire is szeretnék!
egy barát hiányzik a képről: a lendület
Elvoltunk,motorozni,keresztul a hegyen,ahol meg nincs ho es kod,meg fagy...aztan a jo leveles talajon a kopott enduro gumival szoptam csak szoptam a faszt ,de rendesen.A nagy gazas felmenok...ott is szoptam a faszt a tetotol 1,2 m re...de jo volt.
Ugy 50 es temponal beleakadt egy faba a kromanyom,es vallal meg utottem,aztan nekibaszott egy masik fanak...ezek hatulrol ugy lattak szetesek..mindenki beszart,hogy mi lett,szerencse megusztam tores es szakadas nelkul..faj a vallam de jol tudom minden fele mozgatni..Neki baszott egy masik fanak es abba jol belebasztam a fejem azzal a tempoval es meg a motor is ram esett...
A tobbi pedig...hat mas az ugyesekkel motorozni..nem pihennek sehol,csak mennek es mennek,egyik nagyobb felmenotol a masik nagyobb fele...
Beszaras a mai motorozas...estem keltem.Zsoci piasan is sorba verte az egeszet..akárhol. .
Enduro Kereszturon 1: http://youtu.be/15rJO4OTc20
de jó hogy ilyen 20 fös kirándulásra már nem kell járni. még 1-2 embert is nehéz együtt tartani hátmég ez a verzió. bruhahahah ilyenkor van az hogy mennek vagy 25 km t egy nap alatt de a vége így is éjszaka ér be .
miez a hülyeség végig se olvasom már ... a lényeg hogy menni kék valamelyik nap ,holnap kedden sz csüt v pént esetleg szomba.vagy ma . j a nm ma már nem jó visszalépek. vagy előre.
Sokat nem tudok róla mesélni,mert én nem voltam ott.Ezek a srácok versenyzők,én meg csak túrista vagyok.
Shulala..
győri debreszeni különitmény együtt .. pöstiek nem is voltak.. azt el sem hinném
meséljetek még...
blek wúd? most jönnek haza a pöstiek onnan... telis teli jó élményekkel

na nem minden pösti ..mert az két milla volna és emberből két milla az nem kevés.... csak egy pár endúrós